SOKAZ forum
6. liga jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Abra.ka dabra.
Kaj je taj Abramović popularan i skroman čudo jedno.
I samozatajan!
Skinuču njegovu sliku s baze igrača i staviču ga na mobitel.
Možda bi ga mogao dobiti da mu malo facu prostudiram.
Jer kak mi se čini opet bumo igrali u istoj lizi.

I samozatajan!
Skinuču njegovu sliku s baze igrača i staviču ga na mobitel.
Možda bi ga mogao dobiti da mu malo facu prostudiram.
Jer kak mi se čini opet bumo igrali u istoj lizi.
hebate...izgleda da imamo novog Waldnera u SOKAZ-u. ma to ni on nije mogo...može travom, može sa beksajdima, može vjerojatno sa daskom za meso...55 je napisao/la:Igram cijelu tekuću sezonu kao i ljetne vikend turnire i Dedu s tom istom travom. Nipošto se ta trava ne ponaša kao da je nalakirana, nitko od iole boljih igrača nije imao niti pokušaj prigovora na moju travu. Normalna je da normalnija biti ne može. Problem nije u toj travi nego u onome tko je zna dobro iskoristiti u onome što ona može pružiti.
Abramović je jednako uspješno igrao i s beksajdima, u početku SOKAZ karijere igrao je s beksajdima i imao skor 103:3 u prve četiri sezone igranja!![]()
![]()
![]()
Abramović igra i bekhend, ali nema vam od toga neke velike koristi![]()
, lovi loptice forhendom u najmanju ruku k'o Jozo!
![]()
![]()
![]()
impresivno..
evo STK Pemit osigurao ostanak u 6.toj i teoretski.
Baš mi drago
Slijedeće sezone, nadam se u istom sastavu i Mateom s malo više SOKAZ iskustva pa da ide napad na 5.tu
Baš mi drago
Slijedeće sezone, nadam se u istom sastavu i Mateom s malo više SOKAZ iskustva pa da ide napad na 5.tu
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Hajoo kakav kavalir, i kako lijep eufemizam!Dren je napisao/la:nadam se u istom sastavu i Mateom s malo više SOKAZ iskustva pa da ide napad na 5.tu
Već nas vidim:
"Na bekendu imam travu, a na SOKAZ iskustvo sam si zalijepio Tenerđi".
"Moraš prvi uć jer lik ima brutalan SOKAZ iskustvo spin!
itd. itd.
Norrin je napisao/la:Sokaz iskustvo=2 skilla.
Ak ih iskoriste ovako, biti ce super:
Dexterity~spin na rezanu 1
Stamina~kretanje 1
ici ce brzu i u 4. ligu.
kakva te Stamina spopala treba im Agility~kretanje 1!
slabo mi ti te igrice igraš
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Još ti samo preostaje da odigraš s njim kad ga ušteka u leđima, pa javi rezultat. Naime, prošle sezone protiv Gredelja Mario je jedva došao na meč jer ga uštekalo u leđima (sjedio 20min na klupi u parku jer se nije mogao pomaknuti), zdrmao tabletu protiv bolova i nakon što je izgubio prvi meč u fiksu petog seta (tableta nije počela djelovatiJučer na treningu je uzeo tuđi reket (Stiga - Kjell Johansson) na kojem su zalijepljene 2x Tibhar Rapid 2.2 i i potrgao me kao zecaostadoh bez riječi...
Alo ljudi, mi ovdje više ne govorimo o Mariju već o bližem rođaku Čaka Norrisa!
Inače, for the record, Mario Norris jednu sezonu odigrao i s antisipinom na BH.
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
tekma?MJ-POJATNO?
Kad igrate s Pojatnom."BITE".
Došel bi malo škicat,ak ne smeta.Mislim da bi moglo biti
interesantno i napeto.
To volim,ništa što bi se nas ticalo!
Silvac,pozdrav.
ja.
Došel bi malo škicat,ak ne smeta.Mislim da bi moglo biti
interesantno i napeto.
To volim,ništa što bi se nas ticalo!
Silvac,pozdrav.