SOKAZ forum
18. liga jesen 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ajde mogu i ja jednom izvuč ekipu, uvjek je Hrvoje taj koji vuče
Bio je dobar meč i hvala dečkima na gostoprimstvu. Moja trica zgleda ubojito makar u meču baš i nije bilo tak
Sad navijamo da Briđevci i Amaciz podjele bodove
Bio je dobar meč i hvala dečkima na gostoprimstvu. Moja trica zgleda ubojito makar u meču baš i nije bilo tak
Sad navijamo da Briđevci i Amaciz podjele bodove
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
ma navijaj ti da bukovac spuši 
oni su veći problem.
Čestitke...očekivao sam gušći meč, al fakat ste odigrali timski:s:

Vidim da je gadno počelo (3:1) al onda ste se skulirali i niste dozvolili iznenađenje. Svaka čast na pobjedi protiv Borisa, jako dobro igra!
oni su veći problem.
Čestitke...očekivao sam gušći meč, al fakat ste odigrali timski:s:
Vidim da je gadno počelo (3:1) al onda ste se skulirali i niste dozvolili iznenađenje. Svaka čast na pobjedi protiv Borisa, jako dobro igra!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Moram navijat za Vas!!!!!!bduralija je napisao/la:AGF4 - Bukovac u cetvrtak 06.12. s pocetkom u 19 sati... vidjet cemo kome ce Sv Nikola donijeti bodove
ako se ne varam 3 tekme ekipa od 2-7 mjesta...
Ajmooooooooo AGF pobjedite i olakšajte nam borbu za pehar
Duralija ak pobjedite sve bu ti oprošteno
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
- bduralija
- Kontakt:
čestitke Palički na trici i Padobrancima na pobjedi protiv Sorrijevaca... nemam pojma tko bi kome i što trebao opraštati 
sutra kako stvari stoje Alen bi mogao složiti tricu ako dobro uđe u meč, onako koncentrirano... a ostalo ćemo vidjeti, bitno je da ne odigram k'o p...a
inače ekipe koje ne igraju nerješeno obično su visoko, tak da Padobrancima ne gine pehar ovu sezonu... no to je 18. liga, ispod nas je još preko 200 momčadi u SOKAZ ligama i ima puno vremena da se uz trening napreduje prema gore... ipak je od rezultata važnije puno toga...
P.S. žao mi je da Palička nebu gledao našu tekmu jer igramo u isto vrijeme kao i BKE, a tamo je Vukovarsko i...

sutra kako stvari stoje Alen bi mogao složiti tricu ako dobro uđe u meč, onako koncentrirano... a ostalo ćemo vidjeti, bitno je da ne odigram k'o p...a
inače ekipe koje ne igraju nerješeno obično su visoko, tak da Padobrancima ne gine pehar ovu sezonu... no to je 18. liga, ispod nas je još preko 200 momčadi u SOKAZ ligama i ima puno vremena da se uz trening napreduje prema gore... ipak je od rezultata važnije puno toga...
P.S. žao mi je da Palička nebu gledao našu tekmu jer igramo u isto vrijeme kao i BKE, a tamo je Vukovarsko i...
Nebum gledal ni BKE ni Vas jer imam trening, a trening mi je ipak malo važniji.
Mikloška bu vjerovatno gledal tekmu uz Vukovarsko
Mikloška bu vjerovatno gledal tekmu uz Vukovarsko
Ma dečkima iz Dr Oetkerna je najbolje da zaborave ovu sezonu i da na proljeće krenu po starom
Fakat ne zaslužuju nakon 3 mjesta 19. lige nakon nepunih godinu dana igrat u 20-oj
Fakat ne zaslužuju nakon 3 mjesta 19. lige nakon nepunih godinu dana igrat u 20-oj
- marlonbrando
za nas poraz 8-2..utakmica bez ticica pa smo ja i frano dali 70 posto od sebe( ja sve a za franu bas nisam siguran) i eto jos 2 kola do kraja ...pno bitnija stvar je da od sljedece sezone ne djelujemo vise kao stk zagreb vec ticic i plisic idu ispocetka u 22 ligu jer ime se neda igrat ovdje vec zele u 22-oj sve pobjeđivat dok cu ja morat trazit drugu ekipu pa i u krajnjem slucaju pauzirat godinu ak nebudem naso ekipu ili dovest 2 igraca u stk zagreb jer pretportavljam da cemo ostat u 18 ligi s obzirom da smo ako nista pobjedili dugave
gume gume i samo nove gume
- marlonbrando
Niste đabe , vjeruj miDren je napisao/la: niš, izgleda džabe se tukli sa Amacizom![]()
E sad sigurno ne ispadate
- bduralija
- Kontakt:
TIO - AGF4 dogovoreno za srijedu 12.12.12. u ... ipak 19 sati, zamislite meč u 12... na taj dan... uz skor 1:2
sinoć smo kao i više puta do sada bili blizu, a ustvari jako daleko... opet kao i protiv RIZovaca izgubljena 3 meča na 5 setova koji su mogli lako otići i na našu stranu...
Alen je bio izložen prevelikom pritisku, tako da je umjesto trice (+) ubilježio kučine (-3)...
sada nam ostaje borba za opstanak i očekivanje rezultata koji nam idu na ruku
P.S. danas je falio Drenov opis meča, koji je sigurno bio zanimljiv...
sinoć smo kao i više puta do sada bili blizu, a ustvari jako daleko... opet kao i protiv RIZovaca izgubljena 3 meča na 5 setova koji su mogli lako otići i na našu stranu...
Alen je bio izložen prevelikom pritisku, tako da je umjesto trice (+) ubilježio kučine (-3)...
sada nam ostaje borba za opstanak i očekivanje rezultata koji nam idu na ruku
P.S. danas je falio Drenov opis meča, koji je sigurno bio zanimljiv...