| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Kašo
|
Postano: uto pro 11, 2012 9:45 pm Naslov
: |
|
|
| ib (napisa): | Jebate eno Deks skinija i Kašu, nakon šta je dobio Ozvačića i Radočaja u prvenstvu.
Znači, pogledamo li Dedu, i službeno je! Ja sam najbolji lovac u SOKAZ-u!
Deks  |
Sad znam zašto je Bućo izmislio ovoliko rang lista...
Da bar na jednoj bude najbolji lovac, ali ne ide to tako lako
A Deksu svaka čast. Igra u životnoj formi.
Gubio je od Mira jedan set 9:0 i stigao i izgubio tek u fiksu. Imao je set lopte. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: uto pro 11, 2012 10:35 pm Naslov
|
|
je ak dođe pedeset gledatelja a di će stat?na knežiji na parkiralištu. pa zima je vani. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri pro 12, 2012 1:15 am Naslov
|
|
cek, ne ovu srijedu nego iducu jel? _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sri pro 12, 2012 8:51 am Naslov
|
|
| Of course! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri pro 12, 2012 2:13 pm Naslov
: Re: zadnje kolo |
|
|
| Kašo (napisa): |
Igra se kod Tumare u srijedu u 19:00.
|
zmilko
| Citat: |
je ak dođe pedeset gledatelja a di će stat?na knežiji na parkiralištu. pa zima je vani. |
Primam predbilježbe za vrući čaj i sjedalice  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: sri pro 12, 2012 5:21 pm Naslov
|
|
za pet osoba molim. i najbolja mjesta,u prvom redu naravno. i grijalice za noge po mogućnosti. unaprijed hvala _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
Pridružen/a: 07. 01. 2007. (18:49:33) Postovi: 326 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri pro 12, 2012 5:49 pm Naslov
|
|
| Ne bi bilo loše da se pri ruci nađe i koja grickalica a i moglo bi se nešto malo i prigristi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet pro 13, 2012 7:53 am Naslov
|
|
Kaj će ti grickalica,pa nokte možeš i doma podrezat...  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet pro 13, 2012 8:30 am Naslov
|
|
... ajooooj, Brode  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pet pro 14, 2012 10:01 am Naslov
|
|
Evo, kao što sam i rekao, Odra je proigrala i dobila JTR i još više zakomplicirala borbu za 3. mjesto, ali i sami odlučuju o svojoj "sudbini".
Nije realno da su zadnji bez ijedne pobjede, a to smo se i mi uvjerili u prošlom kolu!
Jedino ne znam kaj je bilo sa Deksom? Naravno, kod JTR uvijek netko "prolupa" i složi tricu kao sada Jura i da se ponekad usklade pa da svi odigraju dobro, ne znam gdje bi im bio kraj!
U stvari, kada bi sve ekipe od 3. do 11. mjesta bile u punom sastavu - svaka svaku može dobiti (ovisno o danu, raspoloženju i (hehe) domaćem terenu!)
Biti će zanimljivo zadnje kolo (u svakom pogledu)!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet pro 14, 2012 10:54 am Naslov
|
|
stvarno je moguce da se odra spasi...
buterfly igra jos samo sa transicima (see what i did there? ) a oni ne smiju izgubit bodove zbog utrke za prvo mjesto...
mi smo jucer dobili agronomski i eto nas, isto tako neocekivano, u borbi za trece mjesto  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
|
Postano: pet pro 14, 2012 11:22 am Naslov
|
|
| Trans agram je dobio Goricu, Miljac napravio tricu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pet pro 14, 2012 1:47 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | mi smo jucer dobili agronomski i eto nas, isto tako neocekivano, u borbi za trece mjesto  |
I računali smo na vas!
Trebate samo dobiti Mladost, a da mi u 2 kola izgubimo bod i eto vam
JTR-i treba pobjeda u zadnjem kolu pod uvjetom da vi ne dobijete i mi ne dobijemo obje tekme!
I Marathon može do pehara ako dobiju obje tekme, a vi recimo odigrate 5:5 sa Mladosti.
Naravno, i Mladost može do 3.mjesta...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto pro 18, 2012 9:25 am Naslov
|
|
evo vidim odra ipak izgubila od sloge i time si osigurala put u drugu ligu...
svaka cast slogi na postenoj borbi, a odri svu srecu zelim u drugoj ligi i da nam se brzo vrati...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: uto pro 18, 2012 10:08 am Naslov
|
|
čestitam slogi na izvrsnoj igri protiv v. gorice u predzadnjem kolu. vrlo fer meč,istinsko zalaganje svkog igrača. ja bih ih nagradio.
još sam pod dojmom tih partija . nezaboravno..
samo se nemogu sjetit gdje sam ih gledao. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: uto pro 18, 2012 10:23 am Naslov
|
|
Ima na internetu samo moraš dobro potražit!
Posebno dobre su sigurno bile partije Ive Radočaja!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto pro 18, 2012 10:42 am Naslov
|
|
hm, da, imam kratkotrajno pamcenje  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: uto pro 18, 2012 1:57 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | evo vidim odra ipak izgubila od sloge i time si osigurala put u drugu ligu...
svaka cast slogi na postenoj borbi, a odri svu srecu zelim u drugoj ligi i da nam se brzo vrati...  |
Igrali su stol do nas (u Prečkom). Stvarno bespoštedna borba do zadnjeg atoma i s puno tenzija.
Moglo je završiti i suprotno (u igri je bila samo 1 lopta). Župančić propustio nekoliko meč lopti protiv Klarića, Zmilko izgubio od Klarića nakon vodstva od 2:0.
Mislim da bi najrealnije bilo da su se igrali parovi za pobjedu, što smo svi sa strane i priželjkivali!
Dečki iz Sloge su se stvarno pošteno borili (za janjetinu) i daleko od toga da je bilo govora u nekom puštanju - dapače. Tako će Zacko i ekipa učiniti danas
E sad, druga strana medalje: duša boli kada čujem glasine o jednoj drugoj tekmi prošlog kola koja je direktno utjecala na borbu za opstanak.
Ali obzirom da sam samo načuo glasine, ne bih ulazio u nikakve komentare.
To će vjerojatno učiniti neki drugi sudionici ovog foruma koji su bolje informirani od mene, a koliko vidim već su i krenuli su u tom smjeru.
Usput, ekipi Odre želim brzi povratak u 1. ligu, pa da im se revanširamo za izgubljeni bod u prošlom kolu
Po meni definitivno nisu zaslužili da ispadnu, ali kada je liga toliko izjednačena (osim prve dvije ekipe) onda stvarno odlučuju nijanse!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
|
Postano: uto pro 18, 2012 3:09 pm Naslov
|
|
| Hvala Burke na podršci. Ispasli smo jer smo jučer izgubili, jer je Sloga bila izuzetno motivirana da pobijedi, zato jer je Slogu obljetao emisar iz Velike Gorice sa torbom punom Božićnih darova.Najžalosnije u tome je to kad ti to napravi čovjek za kojeg misliš da ti je prijatelj, s kojim sam i igrao u ekipi prije 8 godina, i onda se duboko razočaraš. No ,život je takav, čovjek se uči dok je živ.Što se tiče utakmice između Sloge i Gorice dogovorena je 100 % ,nisu čak ni igrali,što su mi i sami akteri to priznali.Odlazeći iz dvorane rekao sam da rađe pošteno ispadnem iz prve lige nego da nepošteno ostanem.I zato ovo naše ispadanje iz lige ne smatram nikakvom velikom tragedijom jer smo profitirali na drugoj strani. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|