SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

DHS Oprema
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ecwashere

PostPostano: sub pro 08, 2012 6:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

"guma hurican neo,da li je to guma s kojom igraju ma long, zhang ji ke,wang hao i ostali ponajbolji kinezi?"

Da, ali ne s ovim komercijalnim verzijama po 20 - 25 eura
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tomeck

PostPostano: sub pro 08, 2012 7:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

vjekoslav (napisa):
Mislim da naš dragi moderator radi krivo ovo je forum rasprava taktika i tako to. tako da ne vidim loše u postu oko cjena, a što se tiče ugovora no coment

Ovaj put se moram složiti s Vjekoslavom. Ovo je rubrika rasprava a ne prodaja. Zašto nebi bile cijene kao orijentir i kakav je to Ugovor s Butterflyem ????
Ja dam 20% više od Butterflya ako su novci u pitanju.
Ugovor na sunce ! Confused
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: sub pro 08, 2012 7:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije to Vjeko ništa novo Ne ne , treba to poštovati i gotovo. Embarassed Brukica
A ti, Tomeck, daj tih 20% odmah Pivo Zivili , lako ćemo za ugovor ROFL ROFL
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub pro 08, 2012 8:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne mogu pustiti cijene jer je to reklama, a reklama ovdje nema zbog Ugovora, a za njega se obrati gosp. Bauku ili Leskovcu.

Nebitno koji je podforum, ovo je i dalje forum SOKAZ-a. Tako da reklama ne može ići ni na "SOKAZ teme", ni na "Stolni tenis van SOKAZ-a", ni na "Ostalo".

Pravila su takva kakva su, ja ih pisao nisam. Pa možemo ili pridržavati ih se, ili ratovat. Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjekoslav

PostPostano: sub pro 08, 2012 11:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

sve je to ok drži vodu. samo di je nešto od tog velebnog ugovora na forumu reklama za baterflly neke ponude ne vidim zlo u cjeni neke xy marke. čak bih volio da toga ima više marki ponuda pa uživaj.
[Vrh]
a_marko

PostPostano: ned pro 09, 2012 9:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

vjekoslav (napisa):
sve je to ok drži vodu. samo di je nešto od tog velebnog ugovora na forumu reklama za baterflly neke ponude ne vidim zlo u cjeni neke xy marke. čak bih volio da toga ima više marki ponuda pa uživaj.

O tome je od kad sam ja na ovom forumu bilo rasprave već 16 puta i mislim da nema smisla opet raspravljati to isto. Osim toga, ta tema je off topic ovog naslova.

Ideju podržavam, puno je pitanja o veličini tržišta i isplativosti toga. Thumbs up
[Vrh]
tomeck

PostPostano: ned pro 09, 2012 10:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hrvatska je mala država sa cca 4 mil stanovnika i jasno da je tržište malo s obzirom koliko brandova već postoji kod nas. Ovdje se ne radi da ću se ako se odlučim za distribuciju DHS-a obogatiti, mislim da se nitko kod nas nije obogatio od pingić opreme. Ovo bi više bilo da se upotpuni asortiman kod nas pa tko je sposobniji i ima uvijek robe na lageru taj bude radio (uz naravno pristupačne cijene). Što me ponukalo na ovaj korak?
Pa recimo da smo trebali paket loptica i nemreš čovjek vjerovat da ih nitko ne želi prodati po naravno normalnoj i prihvatljivoj cijeni. Zovem jednog nema, zovem drugog ima i kaže javit će se , ne javlja se, zovem ponovno ...joooooj zaboravio sam ih uzet....itd. Jel treba još kaj reć? Kao da svi imaju love na bacanje i nije im sila prodati paket loptica....
To me ponukalo na spomenuto. Mislim si, ok imaš loptice, gume i ostalo...uvijek u gepeku ili negdje pri ruci...i halo bing imaš žoge...imam....vidimo se za pol vure tu i tu (Zagreb)...
Eto, sad me samo zanima interes za taj brand.
Iceman

PostPostano: pon pro 10, 2012 10:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
gerila marketing metode In love

hehe...mislim da ce ti svako ovdje na forumu rec da otvoris, jer bi mi svi htjeli vidjet jos jedan ducan sa stolnoteniskom opremom...

e sad, dal ti se to isplati, mislim da opet pitas krive...dal se isplati danas ista otvarat, i tako, ta sudbonosna pitanja...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
tomeck

PostPostano: pon pro 10, 2012 10:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Otvaranje dućana definitivno u ovoj situacji ne dolazi u obzir...ali kak se to kaže gerila prodaja i web shop...sa isporukom odmah to da.
Iceman

PostPostano: pon pro 10, 2012 10:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ak imas male troskove ne vidim zasto ne bi probao jel ide, hehe Evil Zubo
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
dada

PostPostano: pon pro 10, 2012 1:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja bih kupovao DHS loptice; kupujem po jako povoljnoj cijeni tako da; kao sto je vec receno mnogo puta; cijena; brzina isporuke; pristupacnost i kvaliteta robe je ono glavno. Obozavam DHS loptice tako da nije ni cijena prvi faktor... U svakom slucaju; vrijedi probati, nadam se da ce uspjeti Smile
[Vrh]
tomeck

PostPostano: sri pro 12, 2012 9:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hm...kak stvari stoje, sudeći po porukama i upitima, nema druge...nego zasukati rukave...
tomeck

PostPostano: pet pro 14, 2012 8:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

a_marko (napisa):
Pozz!
Ideja odlična ali kao što je već netko spomenuo, pitanje je možete li konkurirati ponudi koja se trenutno nalazi po drugim web shopovima. Ako je razlika u cijeni 50-60% viša na vašoj web trgovini, nećete imati uspjeha. Polazim od sebe.... Radije ću preko ebaya naručiti Hurricane3 neo za 100 kn, nego ga tu platiti 150-170kn. E sad tu dolazi priča o profitu i isplativosti vaše trgovine u što neću ulaziti, najbolje ćete sami znati procijeniti. Ali svakako pozdravljam tu ideju i ako cijene budu razumne ja sam jedan od kupaca. Smile

Ja se slažem s tobom da treba gledati svaku kunu gdje se može uštedjeti, ALI.... cijene za 1 gumu preko ebaya ili cijene kada je uvoz od distributera nemogu biti iste, a sve iz logističkih troškova..(prijevoz, UCD, PDV...etc). Tko hoće može naručiti gumu preko ebaya i moliti se da za 15-20 dobije kaj je platio ili može nazvati uvoznika i to isto provjereno za malo više novaca dobiti sad i odmah. Tko voli nek izvoli... Thumbs up
dada

PostPostano: pet pro 14, 2012 12:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Je li to znaci da se moze naruciti/kupiti kod vas DHS oprema; odnosno da ste zastupnik DHS opreme za Hrvatsku.
[Vrh]
tomeck

PostPostano: pet pro 14, 2012 12:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dada (napisa):
Je li to znaci da se moze naruciti/kupiti kod vas DHS oprema; odnosno da ste zastupnik DHS opreme za Hrvatsku.

Ne još, radi se tome
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.