| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: sri pro 12, 2012 11:27 pm Naslov
: |
|
|
TIO - AGF4 4:6
Boris 2
Alen 2
Daniel 1
par 1
sada smo izvan zone ispadanja...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet pro 13, 2012 12:20 am Naslov
|
|
AGF čestitke na pobjedi  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: čet pro 13, 2012 11:24 am Naslov
|
|
| bduralija (napisa): | TIO - AGF4 4:6
Boris 2
Alen 2
Daniel 1
par 1
sada smo izvan zone ispadanja...
 |
čestitam, za sad od jedne odigrane jedna pogođena  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet pro 13, 2012 12:14 pm Naslov
|
|
i ja isto!  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: čet pro 13, 2012 3:21 pm Naslov
|
|
hvala Ikota, kao što se vidi iz rezultata nije bilo nimalo lako... inače izgleda da smo odigrali zadnji službeni meč u SOKAZ-u u stolnoteniskoj dvorani Elektrokontakta... kažu da su im uzeli taj prostor i da nema više pingača tamo
a WaterDog & Dren su pogotkom u prognozi rezultata barem malo ublažili onu blamažu s peharom
ako BKE izgubi obje tekme (šanse su manje od 5%) tada bi našom pobjedom nad STK Zagreb bili bolji na tablici od njih...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet pro 13, 2012 4:34 pm Naslov
|
|
nikad ne reci nikad, mi fakat znamo odigrat loše koliko znamo odigrat i dobro  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet pro 13, 2012 5:57 pm Naslov
|
|
Ajde Dren nabaci odmah čim dođeš doma rez. kak ste odigrali.
TNX _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: čet pro 13, 2012 10:46 pm Naslov
|
|
Stk Zagreb predao bez borbe zbog bolesti
Rezultat unesen, Frano će nazvati Bolfana i objasniti situaciju.
Puno sreće dečkima u nadolazećoj sezoni  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet pro 13, 2012 11:24 pm Naslov
|
|
mogao bi reć da je i bolest nama odnijela žar borbe, al lagao bih.
dobili po tintari, razbili nas ko zvečke itd. 9:1 za riz...i taj jedan, jedva  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
marlonbrando
Pridružen/a: 16. 09. 2011. (15:14:25) Postovi: 94 Lokacija: Dom Sportova
|
Postano: pet pro 14, 2012 10:27 am Naslov
|
|
o sreći u sljedećoj sezoni je smiješno govoriti jer se raspadamo kao momčad..frano i tin idu ispocetka u 22 ligu jer im se vise neda ovdje igrat a ja trazim momcad ,a ako ne nađem prestajem na jednu polusezonu pa cemo vidjet poslije _________________ gume gume i samo nove gume |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet pro 14, 2012 11:13 am Naslov
|
|
| marlonbrando (napisa): | | o sreći u sljedećoj sezoni je smiješno govoriti jer se raspadamo kao momčad..frano i tin idu ispocetka u 22 ligu jer im se vise neda ovdje igrat a ja trazim momcad ,a ako ne nađem prestajem na jednu polusezonu pa cemo vidjet poslije |
Jbg ... bili ste baš generacija.
Ima jedan na srcolovki kaj traži ekipu pa ga probaj kontaktirat, i još jednog bute našli
Vratimo se mi 10 kolu.
Ajmoooooooo Sorry dobi Amaciz-ovce
Kad oni igraju uopče  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet pro 14, 2012 12:54 pm Naslov
|
|
A evo i izvještaja:
Č zove u 4, bolestan ko šljuka. I odma nam pala moralna vertikala (u krevet očito, pod temperaturom , a s obzirom na visinu, naravno da ga možemo zvat vertikalom )
No brzo smo se konsolidirali, Elez se vratio sa službenog puta i ipak nastupamo u punom sastavu.
Nekako došli do kolonije, "momci" nas fino dočekali, ugodna atmosferica, anegdote iz njihova (pre)bogata stolnoteniskog života (najstariji npr. počeo igrati stolni tenis kad se održavala Olimpijada u Berlinu...'36. )
Duka i Elez dižu atmosferu, ali ostala RIZ ekipa jako ozbiljni i maksimalno koncentrirani na igru. Opustili su se tek u parovima. Zbilja su momci angažirani i razumljiva mi je ta "ozbiljnost" jer sam je viđao dosta puta - kod profesionalaca. Tip ozbiljnosti koji je zapravo fokusirana koncentracija.
U svakom slučaju poslije zagrijavanja otvorili su gdin Lekić i Goco. Do sad po igrama, pretpostavka je bila da je to njihov treći igrač. Jest, al malo sutra. Ima problema sa bekendom jer ne napada s te strane, al ni ne treba mu kad može vratiti sve. Nema smisla ni opisivati meč...Goco je igrao bolje nego inače, al RIZovci su miljama daleko ne samo od Goce nego od svih nas. Pohvale Goci na par odličnih kombinacija i ulaza!
Elez protiv gdina Tome, s obzirom na količinu treniranja, odličan. Duge izmjene, napadi travom, odličan blok istom na stolu, ali prošarani presmješnim greškama. S druge strane Nurnberger iznimno koncentriran i iako je Elez očito znatno slabiji, ništa ne prepušta slučaju.
Slijedeću Ivanković protiv mene. Puno je bolji igrač, priznajem. Ja sam odigrao najbolje što sam mogao, a dobio sam meč na iznenađenje. Odigrao sam neke poene, koje gdin Ivanković bez problema rješava u svoju korist, al jednostavno nije očekivao da ja to mogu i uhvatio sam ga nespremnog. Na sreću te sam poene odigrao u fiksevima i sva tri seta dobio u fiksu.
gospodin Tomo, protiv Goce, isto kao i protiv Eleza. Strpljiv, pročitao igru i igra na greške protivnika. Goco dobar, dapače, na momente izvrstan...no našao mu je gdin Tomo slabe točke i ne uznemirava se na Gocine dobro odigrane poteze, jer na jedan takav isprovocira dva loša, dovoljno da set završi sa 11:5 il slično.
Protiv Lekića, radim taktičku grešku. Umjesto strpljive igre pokušavam agresivom riješiti meč (kao što sam to napravio proiv Ivankovića) ali ovaj put lošija realizacija. Griješim na procjeni spin lopti (sa rezanima se nosim izvrsno) a to me pratilo zapravo cijeli susret s RIZovcima. Sreća moja da gdin Ivanković ne igra s puno spina pa se tu nije osjetilo. Prvi set i uz set loptu ne dobijam, a kasnije, iako bi trebao biti u stanju dobiti gdina Lekića u ovakvom izdanju, jednostavno ne koristim. Nije da sam igrao loše, ali zbilja sam podbacio u taktici.
Ivanković protiv Eleza, jednosmjerna ulica. Marko je odigrao na sebi svojstven način koji je izazvao salve čuđenja, smjeha i zezancije (na dobre, odnosno čokljave poteze) no ovih dobrih je bilo puno manje.
"prijelomni" meč između mene i gdina Tomislava, je bio meč večeri. Kao borili su se za sva tri boda, no bilo je očito da je samo pitanje s kolikom će nas razlikom ispratiti
Od prvog poena je očito ko je tu bolji igrač, i to znatno. Nemam šanse, pročitao me je ko bukvar, ne dobijam ama baš ni jednu loptu koja će mi dozvolit napad, sve serve mi zna i čeka na idealnom mjestu...i sve upučuje na to da će to biti glatkih 3:0
Kod 10:9 za njega u trećem setu, odigravam riskantno (a ionako je gotovo) al što srećom, što zbilja dobrom igrom vadim taj set. I tad mjenjam taktiku. Iznimno strpljivo gradim poene i začudo pronalazim dvije sitne rupice u njegovoj igri. Kombinacija toga i par strateški tajmiranih prasica dovodi do jednostavno dobijenog četvrtog seta i očite frustracije kod protivnika...ali i do frustracije kod mene - iznimno se mučim sa njegovim spinom i blok mi ne funkcionira uopće. Svjestan sam da je samo pitanje vremena kad će to skužit.
Na krilima njegove dekoncentracije uzrokovane mojom promjenom igre u peti set ulazim savršeno 4:0, muk u dvorani. Al tad gdin Tomo se prisjeti mog problema sa blokom. Iako jesam uspio poštopati 2 (slovima dvije ) lopte, prvo izjednačuje na 5:5 a zatim uz moju svesrdnu pomoć (jedna jako loša i jedna promašena serva na servisu kod 6:6) i bježi na 8:6 a potom i visokih 10:6.
Slijedećih pet poena je vrh moje igre do sad kontrola, napad, tajming kretanje. sve odlično. Pet za redom osvojenih poena i meč lopta na moj servis. I njega izrađujem savršeno al me vrh mrežice nije volio. promjenio smjer lopte za dlaku do stola.
Čupam jednu njegovu meč loptu potom al ne uspjevam više od toga. Zaslužena pobjeda puno boljeg igrača, al ponosan sam na svoju izvedbu
Ivanković protiv Goce opet prezentira najjaču snagu RIZa - čitanje protivnika. Rastočio je Gocu a da ovaj nije uspio odigrati ni jednu kombinaciju koju je do tada koristio. Inovacija u igri je dovela do pristojnog poraza u prvom setu, al sve je to Ivanković upio ko spužva i nije dao ponovo. Rispekt
Najzabavniji pak meč Lekić - Elez. Elezova zarazna balerinska izvedba je dovela do toga da je dobijao ocjene za umjetnički dojam a Lekić skuživši da je ipak bolji igrač je to svesrdno pomagao
Elez je na kraju pobrao ovacije i dobio titulu igrača s najosebujnijim stilom igre koju su oni vidjeli, što je izniman kompliment u svjetlu činjenice da svi skupa imaju preko 300 godina iskustva IGRANJA stolnog tenisa
Parovi uopće poslije nisu bili zanimljivi
Sve skupa jako jedno lijepo i poučno gostovanje. Momci su bili izvrsni domaćini, fair play je bio na prvom mjestu, ni iskrice bilo kakvog sukoba, dapače - priznavali su sekonde, vraćali poene kad bi bilo kakva stvar omela igrača, a i mi smo uzvratili istom mjerom i baš nam je bilo super.
btw. i ja dobih kompliment - pitali su me u kojem sam klubu trenirao.
Kako trenera nisam nikad ni vidio, to sam im i rekao, uz napomenu da sam ipak trenirao u "Grkovoj čokljaoni (TM)".
Pa smo u to ime dogovorili treningić kod Paradžika u subotu, mada njega još nismo o tom obavjestili  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pet pro 14, 2012 1:03 pm Naslov
|
|
dok sam razgovarao na telefon Dren je već poslao svoj izvještaj
(BKE bez Čanadia nije imao nikakve šanse protiv RIZovaca... čeka se detaljan izvještaj s tekme, a najviše me zanima onaj Drenov 14:12 u petom setu... bit će da je imao šanse skinuti skalp igraču No1 u 18. ligi...)
nije mi drago da se STK Zagreb raspada, jer smo se lijepo družili kroz protekle sezone... zamolio bi stoga dečke iz STK Zagreb da dođu odigrat zadnje kolo kod nas AGF4, jer nama je ovo 10. sezona i još nemamo niti jedan propušteni ili susret da nam protivnici nisu došli...
Sorry i Amaciz bi mogli odigrati neriješeno, mislim da je to najrealnije
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 14, 2012 1:43 pm Naslov
|
|
| marlonbrando (napisa): | | ... idu ispocetka u 22 ligu jer im se vise neda ovdje igrat... |
Sorry, ne znam situaciju pa me zanima koji je točno razlog kada kažu da im se "ovdje više ne da igrati"?
Prejaka konkurencija ili nešto drugo? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet pro 14, 2012 3:53 pm Naslov
|
|
dtrnski mislim da je nebitno kaj oni imaju međusobno.  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
marlonbrando
Pridružen/a: 16. 09. 2011. (15:14:25) Postovi: 94 Lokacija: Dom Sportova
|
Postano: pet pro 14, 2012 8:58 pm Naslov
|
|
ma nije nista šokantno u pitanju..ukoliko sam dobro shvatio neda im se guibt toliko vremena na putovanja po zagrebu kada je utakmica u gostima..na to je logicno postavljati pitanje: Da li će se to isto događati i u 22 b ligi (ili kako vec)..Odgovor koji sam dobio je bio: je ali bar cemo pobjeđivati sve _________________ gume gume i samo nove gume |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet pro 14, 2012 9:21 pm Naslov
|
|
... neka se samo nadaju...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: sub pro 15, 2012 3:33 pm Naslov
|
|
dogovorena je tekma
AGF4 - STK Zagreb
srijeda 19.12. u 19:15
ispada da je ovo njima zadnja tekma u tom sastavu...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: sub pro 15, 2012 4:38 pm Naslov
|
|
i...
kak ste je dogovorili?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: sub pro 15, 2012 10:16 pm Naslov
|
|
oni dolaze jer ipak nam je ovo 3. susret, a nalazimo se u
zoni tramvaja...
bez obzira na rezultat nakon tekme idemo na cugu...
kazu da je u petak smak svijeta, pa bi nam to mogao biti zadnji susret u SOKAZ-u
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|