NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17. liga jesen 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: ned pro 16, 2012 6:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ah, mladost ludost.

Dečki iz Novog Zagreba su igrali podcjenjivački protiv nas (konkretno protiv mene i u parovima) tako da mi uopće nije krivo što ste im potkresali krila. Zubo

Sada kada vide ovo, ako ćemo još igrati koji međusobni susret, namlatit će me 11:0 Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
sinke72

PostPostano: ned pro 16, 2012 8:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bill (napisa):
Siniša ! Crni Siniša ! Taman vas nahvalimo a vi odmah demantirate ! Sada nam više ne treba bod protiv Feniksa pa možemo lijepo doći i bez opterećenja im uzeti tri..ha...ha...ha ili jedan...ili nijedan.

Auuufff... u pravu si bill, zaribao sam skroz... Confused Sad Protiv g. Milića sam očekivao težak meč Macevanje ali definitivno ne i svoj poraz... mislim da mi je to prvi poraz protiv travaroša unazad 5 godina. Znam i volim igrati na travu, i nisam igrao loše No no dapače, igrao sam čist solidno, bio motiviran i koncentriran, trudio se maksimalno... Bla bla Međutim, Žarko Milić je odigrao fenomenalno Clint, svaka mu čast! Klanja se Klanja se Klanja se Igrao je izrazito ofenzivno s tom travom, napadao me dugim loptama koje su bježale u stranu, bio je jako siguran i na forhendu i jednostavno nisam imao pravog odgovora. Bilo je to 5 setova teške i ravnopravne borbe, nažalost (ali zasluženo) pobjeda koja je bila presudna za ishod meča otišla je na njegovu stranu. I g. Knezić je protiv mojih dečki odigrao izvrsno i lako ih pobijedio Klanja se , tako da smo na kraju jedva spašavali i taj bod. Rolling Eyes

Ostaje utjeha da smo najbolji i (još uvijek) nepobijeđeni u paru! Headbang

Mladostašima čestitke i sretno u 16! Juhuu Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pon pro 17, 2012 10:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jel igra tko večeras?
[Vrh]
Lin Chi Na

PostPostano: pon pro 17, 2012 11:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Di je kapetam Miki, ipak niste uspili, ali s obzirom na to da ste predobri ovu sezonu dat ćemo vam priliku za majstoricu.

Napominjem da majstorica mora bit u režiji kapetana Mikija, a može i onaj čokljavac. Beljenje

I nadam se da će u toj majstorici stolni bit u drugom planu. Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: pon pro 17, 2012 11:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Intercapitalovci su protrčali kroz ovu ligu. Respect Klanja se

Ali 55, zar opet izgubljen set? Zubo
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon pro 17, 2012 11:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sad vidim da je tekma Novog Zagreba i Hrvatskih voda registrirana 10:0, rezulata nema, ljudi su upisani.

Pojašnjenje?

P.S. Koliko postova na forumu ima naš voditelj lige?
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto pro 18, 2012 8:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dominacija IC-a.
Klanja se Klanja se Klanja se

Čestitke momci Thumbs up
sinke72

PostPostano: uto pro 18, 2012 3:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pridružujem se čestitkama. Bravo IC! Juhuu Thumbs up Very Happy

Nego, gledam malo tablicu naše lige - čak je četiri kandidata za 10. poziciju i 18. ligu - Nezgode, PUN MUN, Početnici i Hrvatske vode! Eeeek! Bit će zanimljivo do kraja Zubo
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto pro 18, 2012 3:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

U pravu si, dosta izjednačena situacija.

Nezgode su najsigurnije, premda sada ovise o tri rezultata. Sve tri ekipe ispod nje bi trebale pobjedu da Nezgode ispadnu što je malo vjerojatno.

Hrv. vode igraju protiv Rugvice. Vrlo nezahvalno za prognozirati.
Vode su domaćini Zubo

Početnici igraju protiv Reanimatora i neće se baš dobro provesti. U Ritmu su obje ekipe doma pa tu nema neke prednosti. Dosta ovisi tko će napraviti tricu, Sanjin ili Siniša Smile Dajem male šanse Sanjinu ali očito je igrač iznenađenja, dokazao je to protiv Mateja.

Pun mun ne bi trebao imati problema s BBNAM, ali nikad se ne zna ako Jopa i Sinke ubace u 5. brzinu, brzinu za koju su tek nedavno saznali da je imaju Smile

Neka se nitko ne ljuti, i tako sam užasno loš prognozer. A ni u pingaču nisam puno bolji Zubo
[Vrh]
55

PostPostano: uto pro 18, 2012 7:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lijep pozdrav, dečki Thumbs up , hvala vam svima na lijepim pohvalama! Cheer Uspjeli smo sezonu privesti kraju u punom tempu Vrag , što je jako dobro jer na takav način nismo izravno utjecali na plasmane drugih ekipa u ligi Pojma nemam .
Nezgodama hvala na gostoprimstvu Klanja se Klanja se , čestitam im i na dobroj igri Cestitamo! . Iako smo ih pobijedili 9:1, ne radi se o običnom prekenjavanju Poop ... U prvom meču je kapetan Miki popio porciju Sibom po guzi da sam se i ja stvarno pitao - KAKO!? Eeeek! Question Horor Confused ... a onda smo Daniel i ja skužili u čemu je kvaka i riješili to bez problema Pfff .
U drugom meču me je u početku Vulelija dosta iznenadio agresivom pa me je nabrzaka Cekicem po glavi Zvrko , dugo sam se mučio u drugom setu Znoj , a onda sam skužio foru i sve je bilo ok Zubo .
Kapetan Miki je protiv Vulelije izvukao 0:2 u setovima, spašavao je čak i sulude lopte, makar je i prosuo dosta toga Dark evil Jako ljut ... sve u svemu - vrlo teška pobjeda Klanja se Klanja se , bravo keptn! Thumbs up
Onda glatko do parova; u paru smo smislili kako ćemo lako dovršiti posao, a onda Wow ... Povampirili se Pavić i Petrović totalno Evil , vodili su nas 11:4, 11:8 i 8:1, a onda... Eeeek! Woo hoo! Horor Trk
Sčokljali smo ih Daniel i ja za nezapamćen povratak u meč Ne ne Ne ne , ma bilo je to suludo! Juhuu Juhuu Juhuu
Meč završio u 21:45, doma došli opet oko 2 ujutro... Pivo Hrana Zivili Smoking Bla bla Vozi auto Azdaja Zzz !
I to je to! Amen
[Vrh]
Pale

PostPostano: uto pro 18, 2012 7:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Neću reći da sam znao, ali priželjkivao sam da IC bude među 3. Nevolim kad smo u istoj lizi jer znam da imamo 1 utakmicu 100% izgubljenu, Zubo
Dečki svaka čast na prvom mjestu i puno sreće u 15. razredu.
Mikiju želim još jednu ovako magistralnu sezonu Cheer Cheer

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: sri pro 19, 2012 12:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala ti, Ikota Klanja se , čestitamo i mi Padobrancima na izvrsnoj sezoni! Klap Nije da niste mogli možda i bolje, ali prolaz dalje je doista hvale vrijedno postignuće! Thumbs up

Inače, jučer sam prvi put igrao ligaški meč na onako brzom stolu, koji baš niti malo ne hvata rotaciju loptice Eeeek! ... ma nije on super brz nego super klizav! Evil Ništa mi travuljaga nije funkcionirala Ne ne Ne ne , zato sam forsirao igrati što više beksajdom i forhend i bekhend! Mad
Naš stol je brz, ali hvata rotaciju Pojma nemam , ono jučer bilo je malo čudno Žmurko ... bilo je to u gostima kod nezgodnih Nezgoda, stol je TIBHAR SMASH, nije mi se baš dopao No no , možda ima veze što je stol postavljen na teraflex (na mekanu podlogu), doista ne znam Pojma nemam ... Ma neka sam ja njih sve počokljo Zubo , sada mi je i stol dobar! ROFL ROFL
Par koji smo jučer izvukli Daniel i ja sa 0:2 u setovima i 1:8 u trećem setu Ne ne ... još uvijek mi zvuči nestvarno! Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
55

PostPostano: sri pro 19, 2012 7:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Heh... još sam priupitao Vuleliju igraju li bolje doma ili u gostima, a on veli kako nema pravila Ne ne , da im je to svejedno Pojma nemam ... pogledam rezultate ove sezone i zaključak je slijedeći; sve bodove koje su osvojili ove sezone (12 bodova) osvojili su u svojoj dvorani! U gostima nula bodova... Mudri djed
Znao sam ja da nije samo meni teško igrati na onom stolu... Brukica Leti
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri pro 19, 2012 10:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

55, ovo je korisna informacija za iduću sezonu.
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri pro 19, 2012 10:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Velux arhitekti : Cvjećarnica Nela 4:6

Vrlo nezgodno gostovanje. Neki setovi, ali i mečevi su bili pravi triler.
Pogledajte rezultate pa će biti jasnije.

Bojčić je odličan igrač, nema kod njega pimplanja. Drvar također njeguje napadačku igru i igra Thumbs up
Petričević je "mirniji" ali čuvajte se ako niste naučili igrati protiv trave. Dobit ćete Sibom po guzi

Čim sam vidio stol (TIBHAR SMASH 28/R) sjetio sam se komentara što je napisao 55. Zubo

To nam je bila zadnja tekma u ovoj sezoni. Hvala svima na ugodnom druženju. Smile
[Vrh]
sinke72

PostPostano: čet pro 20, 2012 10:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Malo razmišljanja naglas: u 10. kolu su dvije ekipe (Mladost Old Vet i Hrvatske vode) predale svoje utakmice bez borbe.

A Disciplinski pravilnik SOKAZ-a kaže:
Članak 18.
Momčad koja preda utakmicu bez borbe, odnosno čijom krivnjom utakmica ne bude odigrana u posljednja tri kola, kaznit će se novčanom kaznom i oduzimanjem pet bodova za svaku predanu utakmicu.

Confused Confused Confused
Dren? Bilo tko? Molim komentar.
[Vrh]
Jopa

PostPostano: čet pro 20, 2012 10:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke u prvom redu Intercapitalcima..
Ovu sezonu su stvarno napredovali i igrački i momčadski Smile
Sretno vam dalje u 15. ligi Thumbs up

Da, izgleda da velux može biti tvrđi orah, ovisi kako se slože...

Sad imamo šansu ( Laughing ) ne biti zadnji
ako večeras uzmemo bod Punmunovcima..

A što se tiče ovog razmišljanja na glas..
rekao bi da od toga neće biti ništa..
Da dođe do kazne, mislim da se netko od momčadi treba žalit...
trnac

PostPostano: čet pro 20, 2012 11:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mladost old vet je imala opravdan razlog - bolest dva igrača. Ne ulazeći u dob članova ekipe jer ne želim dobiti nogom znasegdje Zubo , po meni je to poprilično opravdan razlog, pogotovo jer su predali vodećoj momčadi lige i ta predaja nije imala nikakvog bodovnog utjecaja na ostatak ekipa.

Za Hrv. vode ne znam što je bilo. Mogu samo nagađati da je bilo da je Novi Zagreb ponudio termine koji nisu odgovarali Vodama, Vode su ponudile svoju "dvoranu" i svoj termin, Novi Zagreb je odbio i Vode su predale. Ovo je NAGAĐANJE i molim da se uzima kao MOGUĆI SCENARIJ.
S obzirom da ne igra Matej, Hrv. vode su mogle tu uhvatiti bod, teško nešto više.

Opet apeliram na voditelja lige (i ne samo ove) da informacije koje su vezane uz mečeve, a koje voditelj kao voditelj ima, podijeli na forumu kako mi ne bi blejali k'o ovce.

Zadnja promjena: trnac; čet pro 20, 2012 11:10 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet pro 20, 2012 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

O članku 18. i njegovoj provedbi odlučuje voditelj lige Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
sinke72

PostPostano: čet pro 20, 2012 11:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala svima na brzim odgovorima. Thumbs up Pitanje je bilo čisto informativno, jer otkako igram SOKAZ (a to je već više od 20 godina) nikad nismo predavali tekmu niti je netko nama predavao, osim ako ta ekipa nije skroz odustala od sezone. Uglavnom bi se uvijek nekako uspjelo odigrati. Ako ev. netko od protivnika baš nije mogao doći (to se znalo desit), onda bi kapetan te ekipe došao potpisati zapisnik i fingirali bi igranje još jednog igrača (dakle, izmislili rezultat - što je naravno nekorektno) - ali predaja utakmice se svojedobno Mudri djed strogo sankcionirala. Visi

Slažem se, bilo bi zgodno da se i voditelj lige tu i tamo uključi u forum Wink
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Sljedeće
Stranica 18 / 20.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.