Muljanje

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
Koki
Kontakt:

#21 Post Postao/la Koki »

antispin je napisao/la:Vrlo jednostavno. Da je tu utakmicu dobila Sloga, Gorica bi ostala na 5 bodova i nama bi bio dovoljan bod u zadnjem kolu.A igrati na bod ili na pobjedu nije isto.
sve ok...no ne vidim zašto bi sloga morala dobit Goricu. Čak mi se Gorica čini favorit...
bigdedi

#22 Post Postao/la bigdedi »

@antispin:

hoces rec da si ispao zbog namjestanja utakmica?
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
papuanac

Snađi se druže...

#23 Post Postao/la papuanac »

Poštujem Milkovića kao igrača i čovjeka. Jedini je imao hrabrosti caru kazati da je gol. Naravno, naišao je na ismijavanje, jer su u nas vrijednosti nakazne, pa se pošteni ismijavaju i predmet su sprdnje dok lopine rade što hoće. Njima na čast.

@Admin: u moj je tekst naknadno ubačena opaska da ću [za vrijeđane predsjedništva ćeš morati izaći iz grmlja anonimnosti] samo zato što sam napisao da oni koji vode SOKAZ rade loše. Je li sada trebam očekivati sudsku tužbu i slanje na Goli otok, ili što? Sve demokratski i sportski.
@Dren: kako odvojiti one koji ne muljaju od onih koji muljaju? Ne, ne treba ih kazniti. Treba samo objaviti njihovo ime javno na internetu. Da ih se stavi pod povećalo.
@Ikota: promašio si temu. Nisam JA problem, nego muljanje i namještanje utakmica. Možda ti smeta što sam postavio to pitanje? Samo pitam.
@Brod: svi muljaju i lažu, pa što ne bismo i mi? Imao sam puno bolje mišljenje o tebi. Šteta. (Za tvoju informaciju, koristim Tenergy i Stiga Raical, dobavljači Pospiš i Vunderl.)

Sport, ovaj naš u kojem sudjelujemo, obična je rekreacija. To što su si neki stručnjaci umislili da su šampioni, njihov problem, no tužno je i žalosno da kad ne mogu znanjem i vještinom onda se laćaju prevare. Kakvi su to sportaši i ljudi, jasno je, ali trebalo bi ih imenovati. Neka se zna.
Ponavljam, samo sam iskoristio svoje pravo mišljenja i sudjelovanja u forumu, a poštenje se ne mjeri centimetrima ili kilogramima. Ili si pošten ili nisi.
Dren

#24 Post Postao/la Dren »

čuj papuanac, problem jest što si anoniman, anonimce na forumu ne shvaćaju ozbiljno.
A što se tiće mog unosa, kažem ti ponovo, nema načina da se odvoji žito od kukolja. Ne možeš sa sigurnošću tvrditi da je netko muljao il nije...jer se i muljatori i oni koji su pošteni vade na istu priču. Ako netko kaže da je taj dan imao virozu pa je odigrao loše i izgubio od objektivno lošijeg igrača, šta mu ti možeš reći? Da ti da dijagnozu potpisanu od doktora?
Ili alkotest potpisan od milicajca ako kaže "jebatga imali božićni domjenak u firmi pa sam bio pripit, hik!"?

Hoćeš li i takve prozivati ovdje ili ćeš prije toga tražiti čvrste dokaze?
I kako naći čvrste dokaze u ovakvim slučajevima?

Jednostavno - ne možeš. I zato se mogućnost muljaže treba smanjiti...to se treba predlagati - kako smanjiti mogućnost muljaže.
Prozivanje po forumu prolazi samo ako stojiš iza svoje riječi i spreman si svjedočiti (uz dokaze) da je muljaža postojala.
A ako se prijaviš anonimno i napadaš...jasno ti je kolika je težina tvojih riječi. Pero laka kategorija :kava:

Naravski, ja se slažem s tobom. I ja bi želio da muljaža ne bude, ali pristup ti je kriv, pozivao se ti na slobodu sudjelovanja na forumu ili ne. Jednostavno jer su tvoji postovi ovako nepotpisani samo na razini nedokazane klevete.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Izra
Kontakt:

Re: Snađi se druže...

#25 Post Postao/la Izra »

papuanac je napisao/la: @Admin: u moj je tekst naknadno ubačena opaska da ću [za vrijeđane predsjedništva ćeš morati izaći iz grmlja anonimnosti] samo zato što sam napisao da oni koji vode SOKAZ rade loše. Je li sada trebam očekivati sudsku tužbu i slanje na Goli otok, ili što?
evo obecajem ti u ime admina da nece biti ni jednog ni drugog. :)
@Ikota: promašio si temu. Nisam JA problem, nego muljanje i namještanje utakmica. Možda ti smeta što sam postavio to pitanje? Samo pitam.
ma taj ikota ti je slizan s predsjednistvom, totalno si ga skuzio. :rofl:

inace, ako pod "car je gol" hoces reci to da neki dogovaraju utakmice, nece ti to reci samo zmilko, reci cu ti to i ja i svi ovdje prisutni: CAR JE GOL!
Izra
Kontakt:

Re: Snađi se druže...

#26 Post Postao/la Izra »

papuanac je napisao/la:(Za tvoju informaciju, koristim Tenergy i Stiga Raical
sto je s onim crnim osuncanim beksajdom, fino tvrdim i klizavim? soft ti vise pase za tvoju igru pa si mijenjao? ako sam nesto krivo zapamtio moje isprike. :)
nzoric
Kontakt:

#27 Post Postao/la nzoric »

Brod je napisao/la:Kad si najbolji,nemre te niko zmuljat.Točka. :amen:
Kad nisi najbolji i ovisiš o drugima,ili i sam nauči muljat ili si nađi sobu za plakanje... :D
I ja potpisujem ovo gore!

Ako igraš tak loše da ti spuštanje u nižu ligu ovisi o dogovoru drugih ekipa, tada ste nekaj zeznuli u tih 11 kola koliko ste odigrali..

Na kraju krajeva i odlazak u nižu ligu nije neka tabu tema, ako ste dobri bute se vratili nazad a možda i popeli za koju ligu za koju sezonu.

U svakom slučaju ne vredi se sekirati.. :)

Pozdrav!
trnac

#28 Post Postao/la trnac »

Gledam neke komentare i ne vjerujem što vidim.

Žalosno
Izra
Kontakt:

#29 Post Postao/la Izra »

na stranu sto nije velika stvar otici koju ligu gore ili dole jer je ovo sve rekreacija a ne zivotno pitanje, jednako tako se postavlja pitanje, ako je ovo sve samo rekreacija kakav covjek moras biti da bi namjestao i dogovarao tekme u svoju korist. takvim ponasanjem samo dokazes da ti je ovo puno bitnije nego sto bi trebalo biti, a usput i da si peder. al ne homoseksualac. :zubo:
antispin

#30 Post Postao/la antispin »

Koki je napisao/la:
antispin je napisao/la:Vrlo jednostavno. Da je tu utakmicu dobila Sloga, Gorica bi ostala na 5 bodova i nama bi bio dovoljan bod u zadnjem kolu.A igrati na bod ili na pobjedu nije isto.
sve ok...no ne vidim zašto bi sloga morala dobit Goricu. Čak mi se Gorica čini favorit...
Gorica favorit bez Stipetića,jako teško Koki.
antispin

#31 Post Postao/la antispin »

bigdedi je napisao/la:@antispin:

hoces rec da si ispao zbog namjestanja utakmica?
Da smo pobijedili ostali bi u ligi. Ali zbog te utakmice ovaj naš meč je igran u sasvim jednom drugom ozračju.
55

#32 Post Postao/la 55 »

Grda tematika :rolleyes: ... Da se odmah razumijemo; JA SAM TOTALNI PROTIVNIK "DOGOVARANJA" REZULTATA :amen:
Mislim da spletkarenje protiv nekoga treba vrlo strogo kažnjavati :banned: , također mislim da ako te netko moli u predzadnjem ili zadnjem kolu za nekakvih 5:5 jer im jako treba taj jedan bod, TO NIJE SPLETKARENJE! Jednostavno nemoj pristati i sve ostaje na benignom prijedlogu :ne zna: . Ekipe koje pristanu na ponuđeno namiještanje tek doista stvore problem (za namještaljku se moraju složiti obije strane), takve treba vrlo strogo pokažnjavati! :usama: :hitler:
Eh sad, treba li nekome prijaviti te koji ti unaprijed nude (ili mole) 5:5?
:misli: ... Ne, ne treba :nono: , em je takvih jako puno, em je nemoguće dokazati da su uopće to i rekli, a kamo li da su to mislili zaozbiljno... :vrag: :brukica:
Nema ti tu sreće :nene: :nene: , što kaže brod; sam se pobrini za svoj uspjeh, uzdaj se u se i u svoje kljuse! :lol: :lol: :lol:
Na kaju krajeva, i slijedeće sezone ćeš opet igrati pingać u nekoj ligi :tulum: , vrlo važno je li jedna gore ili jedna dolje :iwstupid: , to je misao upućena prvotno predlagačima nekakvih (za njih povoljnih) rezultata, ali i oni kojima se predlaže "kuhinja" trebali bi je odbiti manje-više ovakvim riječima kakve sam ja napisao i boldao. :pobjeda: :hippie:
A ti, čovječe iz Papue, optužuješ vodstvo SOKAZ-a za nešto što su možda neke dvije ekipe dogovorile, a možda i nisu... :nene: , c c c... napiši pismo i pošalji ga vrhu SOKAZ-a istog trenutka kada uhvatiš "kuhinjare" na djelu, pusti se šuplje priče :blabla: po forumu... i predstavi se! :rofl: :rofl:
I lijepo te molim :moli: , ne govori da nam je SOKAZ :poop: ...
Koki
Kontakt:

#33 Post Postao/la Koki »

antispin je napisao/la:
Koki je napisao/la:
Gorica favorit bez Stipetića,jako teško Koki.
Jel Sloga mogla ispast u bilo kojoj kombinaciji?
Pale
Kontakt:

#34 Post Postao/la Pale »

Može dogovor oko toga tko plača cugu ak izgubi.

Najružnije u dogovaranju tekmi je to što obično neka ekipa koja je trenutno bolja ispada, a ove dvije ostaju zajedno u dotičnoj ligi i druge god opet spletkare i namještaju si tekme.
Ima i za to lijeka :mljacko: , pa kad dođe mado :gips: nek ženi , djeci ili unucima objašnjava kakav to pingač igra :predaja:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
antispin

#35 Post Postao/la antispin »

Koki je napisao/la:Jel Sloga mogla ispast u bilo kojoj kombinaciji?
Da, uz uvjet da izgubi od Gorice i Odre.S onih 5-5 bila je sigurna bez obzira na zadnji meč.
Koki
Kontakt:

#36 Post Postao/la Koki »

Kako stvari stoje previše stvari se okrenulo protiv vas. Prvo pobjeda protiv Škofine vam se nije pisala jer su odustali a nekom drugom bi uzeli bodove. Nakon toga u završnici ste se našli pod velikim pritiskom jer ste morali dobit dvije teške utakmice. Prvu ste rješili a drugu bili u neravnopravnom položaju protiv protivnika koji se napalio a nije imao što za izgubit pa mu je bilo lakše za igrat. Uz tu "olakšicu" su i dobili..

To su objektivne činjenice. E sad...čovjek na kraju treba napravit analizu i vidjet gdje je (ili tko) zakazao. Ipak si si za sve na kraju najviše sam kriv..
antispin

#37 Post Postao/la antispin »

Nisam se rodio u prvoj ligi,mogu igrati i drugu i dvadeset drugu, to nije problem.No ovdje su se desile neke negativne pojave o kojim sam več pisao, pojave koje nemaju veze sa stolnim tenisom ,ali imaju veze sa poimanjem ljudskosti i poštenja.
Burke

#38 Post Postao/la Burke »

Koliko ljudi toliko mišljenja!
Razlika je samo u tome što su neki bili u žiži događanja, pa recimo da znaju što se stvarno dogodilo, a neki nisu pa mogu samo nagađati.
Ako bi čovjek pogledao čak i sa neutralnog stajališta, jasno je da je 5:5 odgovaralo i Gorici i Slogi.
Sloga je time osigurala opstanak, a Gorica je bodom postavila Odri težak zadatak - da pod mus dobije Slogu, a i malo "potaknula" Slogu da budu nabrijani!
Usput, jasno je da Gorica (u slučaju "da su odigrali") teško može bez Stipetića i s bolesnim Ivom dobiti Slogu u ozbiljnom meču (imaju 3 ili 4 partije - teško više) tako da je sa 5:5 vuk sit, a koza cijela! :mudri:
Jedino što (kako kažu) tih 5:5 nije stvarno odigrano!
Ja uvijek kažem: ako pomogneš (ili pustiš) jednom, sj.... ćeš drugog, zato mi to nije ni nakraj pameti raditi...

E, sad ospite po meni drvljem i kamenjem zbog ovog... :strah:
55

#39 Post Postao/la 55 »

Burke, potpuno si u pravu :top: , to je nesportski i krajnje nefer... za osudu i kaznu! :visi:
Guzičarski je kuhinjariti o sudbini drugih i smatram da, ukoliko je topspin siguran u namještanje rezultata, svakako to treba pismenim putem prijaviti disciplinskoj komisiji SOKAZ-a, neka istraže to! :funj:
Hebeš ga, svako se treba sam brinuti za sebe, ali ovo je ipak gadarija :bljak: ...
Nemojte po meni drvljem i kamenjem, neće mi biti ništa :nono: , šteta drvlja i kamenja! :rofl: :lol:
Izra
Kontakt:

#40 Post Postao/la Izra »

kako ce istraziti? ako ih ne uhvatis na djelu ne mozes im previse.
Odgovorite