NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga jesen 2012.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Washo

PostPostano: sri pro 19, 2012 11:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da se omaklo to je istina Klanja se , al ja bi to uredio vrlo lako, igrali bi prva tri kola, a ak je četiri momčadi prva četiri kola, malo je momčadi, posebno u tako visokim ligama iz vaše "tvornice talenata i pijanaca, tak da se to da rešit!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: čet pro 20, 2012 12:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

je, poprilicno je bezveze da igramo zadnje kolo s "nasima". srecom decki iz htsk jt III su toliko normalni da ne ocekuju od nas nista drugo nego postenu borbu pa nismo dovedeni u neugodnu situaciju. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: čet pro 20, 2012 8:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja se zapravo ne brinem za ovu tekmu. Tumara je otvorena gotovo svima i uvijek se može doći pogledati meč. Stoga ne sumnjam da će to biti regularno, a poslije i dobro zaliveno, bez obzira na ishod Very Happy
Brod

PostPostano: čet pro 20, 2012 9:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidiš ti to,nakon soma i pol postova,za gospona Drena se može reć da je počel pametno rezonirat... Evil Thumbs up Klanja se
wolf

PostPostano: čet pro 20, 2012 9:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
Ja se zapravo ne brinem za ovu tekmu. Tumara je otvorena gotovo svima i uvijek se može doći pogledati meč. Stoga ne sumnjam da će to biti regularno, a poslije i dobro zaliveno, bez obzira na ishod Very Happy

Slabo bu to zaliveno Rolling Eyes sve sam antialkoholičar u obje momčadi Ne ne nadam se da ima dosta sokića Zubo
wolf

PostPostano: čet pro 20, 2012 9:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Washo (napisa):
Da se omaklo to je istina Klanja se , al ja bi to uredio vrlo lako, igrali bi prva tri kola, a ak je četiri momčadi prva četiri kola, malo je momčadi, posebno u tako visokim ligama iz vaše "tvornice talenata i pijanaca, tak da se to da rešit!!!

A ja nek 4 tjedna zaredom gledam trening za treningom u udarnom terminu Prenerazena banana Pfff Maaamaaaa Zubo
Dren

PostPostano: čet pro 20, 2012 1:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Vidiš ti to,nakon soma i pol postova,za gospona Drena se može reć da je počel pametno rezonirat... Evil Thumbs up Klanja se

Ćokljavac se uči dok je živ Klanja se Klanja se Klanja se
Koki

PostPostano: sub pro 22, 2012 12:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eto...još jedna sezona je gotova. kako na kraju uglavnom uvijek ispadne kako treba, tako je i stanje na tablici realno. Prvacima čestitke na čistom bodovnom saldu. Što reči o nekom tko sve pobjedi osim stisnuti ruku?
Drugoplasirani su iskoristili kilavost drugih pretendenata za ići naprijed, mada su jednu utakmicu izgubili bez borbe, i na iskustvo ipak prošli. Iako nisu igrali svoj najbolji pingić. Izgleda da je par sezona prvoligaškog iskustva pomoglo.
Čestitke..
što se nas tiće ukazala se prilika zbog slabije lige, no u ključnim trenucima nismo nalazili snage i koncentracije da dva puta vodstvo od 4-1 pretvorimo u pobjedu ( Trešnjevka i Vidra)
Tko nam je kriv...
Ispale su objektivno dvije najslabije ekipe. Ekipa Dede se tu našla slučajno a ekipi Priora je liga realno prejaka kao i večini prvaka iz 4. lige. naravno osim kada se radi o turbo jakoj momčadi koja je u prolazu.

Možda bi trebalo razmisliti o tome kamo bi trebao prvak 4. lige. Možda je 3 liga ipak bolji izbor...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod jr.

PostPostano: sub pro 22, 2012 1:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

naš kaj Koki,meni se isto nekak čini da bi realnije bilo da prvak 4 lige ide u treću jer je definitivno velika razlika između 3 i 2 lige....2 je stvarno već opasan pingač dok se u trećoj tu i tam pronađe pokoji čokljavac!!! Zubo Thumbs up
Iceman

PostPostano: ned pro 23, 2012 1:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha, je, isto tako se slazem, mozda bi trebalo uvest to pravilo...

a opet, bas me zanima kak ce se hoki snac u drugoj ligi:-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: ned pro 23, 2012 2:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
naš kaj Koki,meni se isto nekak čini da bi realnije bilo da prvak 4 lige ide u treću jer je definitivno velika razlika između 3 i 2 lige....2 je stvarno već opasan pingač dok se u trećoj tu i tam pronađe pokoji čokljavac!!! Zubo Thumbs up

ti to hoces rec da mi igramo opasan pingac? Pfff
[Vrh]
wolf

PostPostano: ned pro 23, 2012 2:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

fakat Izra Rolling Eyes dobro zboriš Mudri djed pa u drugoj igraju Veš i Zoka Evil druge da ni ne spominjem, sami čokaljavci ROFL Laughing Laughing Laughing druga ligo ...here I come Juhuu Juhuu Juhuu Zubo
Koki

PostPostano: pon pro 24, 2012 11:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):

Ima i u drugoj ligi čokljavaca (ima i u prvoj) samo što dobro čokljaju..

Kud ćeš gore... ROFL

istina ove je godine liga bila debelo ispodprosječne kvalitete. Shodno tome je i broj čokljavaca proporcionalno veči. Koliko vidim slijedeče godine bi moglo bit opakije...
[Vrh]
Norrin

PostPostano: pon pro 24, 2012 12:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pfff Facepalm
[Vrh]
Koki

PostPostano: pon pro 24, 2012 1:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Pfff Facepalm

nije tebi lako...znam ja to... Beljenje
[Vrh]
Izra

PostPostano: pon pro 24, 2012 3:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma norrin ce se sa svojom igrom osjecati kuci u drugoj ligi, prilicno sam siguran. za uspjeh cijele ekipe nemam pojma, meni su njegovi suigraci uvijek bili nezgodni, al ja ipak imam negativan skor ove sezone. Smile
[Vrh]
antispin

PostPostano: ned pro 30, 2012 2:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Brod jr. (napisa):

Ima i u drugoj ligi čokljavaca (ima i u prvoj) samo što dobro čokljaju..

Kud ćeš gore... ROFL

istina ove je godine liga bila debelo ispodprosječne kvalitete. Shodno tome je i broj čokljavaca proporcionalno veči. Koliko vidim slijedeče godine bi moglo bit opakije...

Da Koki, bit če opakije jer če Taboršak na prolječe igrati u 2 ligi.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Koki

PostPostano: pon pro 31, 2012 10:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

za vas?
[Vrh]
Norrin

PostPostano: pon pro 31, 2012 11:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ili za Kokija? ROFL

I Morana Kiris će biti u 2. ligi. Cheer
I Krapinske toplice. Juhuu
I Hoki. Laughing
I biti će opće ludilo svaki meč. Very Happy
I biti ćemo 5. odostraga minimum. Eeeek!
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon pro 31, 2012 1:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za nas će igrat. Smile
Znate nas, želimo u prvu pod svaku cijenu! Probali smo s osamsto domaćinstava, nije prošlo. Tuzni

Vrijeme je za poduzeti sljedeći korak, a Taboršak se činio kao logičan izbor. Ako to ne bude išlo dižemo kredit za Zokija! Juhuu
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 10 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.