| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ni seta
|
Postano: sri ruj 26, 2007 6:49 pm Naslov
: A CURE? |
|
|
Mene zanima zašto nigdje u prošlom biltenu ne piše da cure neće moći više igrati za muške ekipe ; nego mi prijavimo ekipu i skužimo danas da nam najbolja igračica više ne može igrat i nema je na popisu . U biltenu naime piše ovako : "pravo nastupa i igranja u sokazu imaju svi uredno prijavljeni rekreativni neregistrirani igrači u muškoj konkurenciji i igračice u ženskoj konkurenciji" . Meni je to u najmanju ruku nejasno napisano , a nisam ni jedini koji je to krivo protumačio .
I to sve zato jer Jermanica nabija ekipu u prvoj ligi i ekipa se pobunila , tak da cure ne mogu više igrat . Meni je to s oproštenjem jedna velika svinjarija . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Boris
|
Postano: sri ruj 26, 2007 8:03 pm Naslov
: |
|
|
| Slazem se da je zabrana igranja curama u muskim ligama jako los potez. Nek zabrane igranje registriranim igracicama ako su prejake, ali ovo stvarno nema smisla. Jasna je s nama igrala vec 4 sezone i sada zbog ove odluke ne moze igrati (sve prijateljice su joj nesportski tipovi i kako da sastavi ekipu?), a mi smo morali traziti nove igrace. Mislio sam da je bit SOKAZ-a druzenje i zabava uz pingac, a ne vidim kako se ova odluka u to uklapa jer zbog nje su se neke ekipe raspale, a i mi smo bili pred odustajanjem. Stvarno treba izvrsiti pritisak na one koji donose odluke da se ova zabrana sto prije ukine. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
alvar_mayor
|
Postano: sri ruj 26, 2007 9:17 pm Naslov
|
|
Vidim da je u našoj XVII ligi za ekipu MAZUNOVI prijavljena cura...
nemam niš protiv da i cure igraju u muškoj ligi.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sri ruj 26, 2007 11:03 pm Naslov
: Re: A CURE? |
|
|
| ni seta (napisa): | | Mene zanima zašto nigdje u prošlom biltenu ne piše da cure neće moći više igrati za muške ekipe |
pročitaj pažljivije
| Citat: | | U biltenu naime piše ovako : "pravo nastupa i igranja u sokazu imaju svi uredno prijavljeni rekreativni neregistrirani igrači u muškoj konkurenciji i igračice u ženskoj konkurenciji" |
| ni seta (napisa): | | I to sve zato jer Jermanica nabija ekipu u prvoj ligi i ekipa se pobunila , tak da cure ne mogu više igrat . Meni je to s oproštenjem jedna velika svinjarija . |
s njom to nema veze... i nije svinjarija... to je pravilo koje vec dugo vreba da bude doneseno (a ne od proljetne sezone kad je laura jerman zaigrala prvu ligu, kao sto ti tvrdis)... svinjarija je bila sa slobodnim tumacenjem točke 4 zaključaka i odluka predsjedništva iz biltena 122.... i to se ovime popravilo (priznajem, na štetu nekih, ali sad bar postoji zakon)
| Boris (napisa): | | Nek zabrane igranje registriranim igracicama ako su prejake |
po kojem mjerilu se odredjuje koji registrirani igrac je prejak.. jel to mozda: "treba svim registriranim igracima dozvoliti, ali ipak da tako ja pobijedim na kraju"..... takvo pravilo je bilo u biltenu 122. i nije upalilo
| Boris (napisa): | | Mislio sam da je bit SOKAZ-a druzenje i zabava uz pingac |
lijepo je što ti to shvacas kao zabavu... (i ja to isto tako shvacam)... ali i "čovječe ne ljuti se" i "bela" i "pikado" imaju svoja pravila... ta pravila nisu toliko čudna, nego se u ovom slucaju doticu tebe pa se osjecas osteceno (sto i jesi)... u ovom slucaju se gleda interes zajednice, a ne pojedinca
| Magneto (napisa): | | Vidim da je u našoj XVII ligi za ekipu MAZUNOVI prijavljena cura |
to ce vrlo brzo biti rijeseno
| Magneto (napisa): | | nemam niš protiv da i cure igraju u muškoj ligi.... |
ni ja... na kraju krajeva _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ruj 27, 2007 8:20 am Naslov
|
|
bigdedi, mislim da si krivo shvatio Borisa, nije on mislio probirat među registriranim igračicama koja je jaka koja nije, nego u globalu zabraniti registriranima.
Ja bih (isto kao on) stavio jednake uvjete curama i dečkima za muške lige - svim neregistriranima (m+ž) bi dao da igraju u njima. Jednostavno nemam puno nade da će ova zabrana revitalizirati žensku ligu ngh.
A i meni je žao Jasne
Znam da će i Maljcu sigurno bit žao puno igračica (vjerojatno svih)
Nego, jel treba ić anketa za ovo? Ako da, s kojim opcijama?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
yana
Pridružen/a: 19. 04. 2007. (20:52:16) Postovi: 7 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet ruj 27, 2007 8:37 am Naslov
|
|
| Zašto nitko nije napomenuo da se ne može prijaviti igračica kad su se primale prijave. Onda bi bar imale vremena sastavljati žensku ekipu, a sad ne možemo igrati ni za muške ni za ženske. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Boris
|
Postano: čet ruj 27, 2007 8:47 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | bigdedi, mislim da si krivo shvatio Borisa, nije on mislio probirat među registriranim igračicama koja je jaka koja nije, nego u globalu zabraniti registriranima.
|
Upravo tako. Uz najbolji trud, stvarno ne vidim po cemu je u interesu zajednice zabraniti igrati curama koje nisu registrirane i koje bi jedan put tjedno odigrale pingac cisto iz zabave i rekreacije. Stvarno ne vidim kome bi to moglo smetati, a kriterij je vrlo jasan i nije podlozan raznim interpretacijama. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ruj 27, 2007 9:33 am Naslov
|
|
| llalla (napisa): | | Zašto nitko nije napomenuo da se ne može prijaviti igračica kad su se primale prijave. Onda bi bar imale vremena sastavljati žensku ekipu, a sad ne možemo igrati ni za muške ni za ženske. |
kako nije, vidi http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=395 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
yana
|
Postano: čet ruj 27, 2007 9:59 am Naslov
|
|
| Zašto su uzeli prijavnicu na kojoj je bila igračica napisana i nisu ništa rekli? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ruj 27, 2007 10:13 am Naslov
|
|
Ne znam
Kao ni zašto se nitko nije bunio ljetos kada je to napisano u biltenu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: čet ruj 27, 2007 2:47 pm Naslov
|
|
a pogotovo sto je to rope napisao 3.7. dakle prije skoro 3 mjeseca...
| Citat: | | Posted: Tue Jul 03, 2007 12:13 pm Post subject: IGRACICE U MUŠKOJ KONKURENCIJI SOKAZA |
nadalje:
| ib (napisa): | bigdedi, mislim da si krivo shvatio Borisa | Boris (napisa): | | Upravo tako | |
pardonček... ja sam samo htio objasniti zasto je doslo do svih tih promjena... i disfunkcionalnost prethodnih pravila...
a i ko što rekoh:
| Magneto (napisa): |
nemam niš protiv da i cure igraju u muškoj ligi....
| bigdedi (napisa): | | ni ja.... |
|
i baš mi je žao nekih ekipa koje nicim nisu izazivale probleme, a sad trpe po novim pravilima... kao npr. žana (pretpostavljam llalla) iz croatia osiguranja koje mi je ostalo u lijepom sjecanju _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: čet ruj 27, 2007 2:54 pm Naslov
|
|
i jos nesto...
Jasnu cemo uvijek primiti na teniski turnir sokazovaca, bez obzira na spol ili trenutacnu registriranost u sokazu...
i jel Jasna prva žena ikada na teniskom turniru? ne sjecam se ni jedne druge...  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: čet ruj 27, 2007 4:33 pm Naslov
|
|
zabrana curama da igraju u muskoj konkurenciji = vise cura u zenskoj konkurenciji = vise sanse da ce se neke nove cure zainteresirati za to = vise ljudi u sokazu sveukupno. valjda su po tome isli...
samo steta sto ljudi nisu za to prije znali, pa su sada neke cure ostale bez ekipa. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet ruj 27, 2007 5:58 pm Naslov
|
|
Meni je odluka da neregistrirane igracice nemogu igrati muske lige totalno bezvezna.Eto,Jasna je idealan primjer zasto.Jednoj curi onemoguceno je da se dalje bavi rekreativno stolnim tenisom(a sumnjam da je jedina),tako da svi drugi "nazovi" pozitivni elementi te odluke automatski padaju u vodu.
To je atak na duh SOKAZA-a,sto bi bio rekreacija i druzenje.
A mozda malko smrdi i na sovinizam.
Kad bi imali anketu,siguran sam da bi bilo malo onih koji bi tu odluku podrzali! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: čet ruj 27, 2007 8:23 pm Naslov
|
|
100% se slažem sa BRODOM.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ni seta
|
Postano: čet ruj 27, 2007 8:29 pm Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): |
i baš mi je žao nekih ekipa koje nicim nisu izazivale probleme, a sad trpe po novim pravilima... kao npr. žana iz croatia osiguranja koje mi je ostalo u lijepom sjecanju |
Ej , pa zbog nje i pišem ovo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
yana
|
Postano: pet ruj 28, 2007 12:13 pm Naslov
|
|
| Citat: | bigdedi (napisa):
i baš mi je žao nekih ekipa koje nicim nisu izazivale probleme, a sad trpe po novim pravilima... kao npr. žana iz croatia osiguranja koje mi je ostalo u lijepom sjecanju
Ej , pa zbog nje i pišem ovo Thumbs up |
ah, hvala, to je lijepo za čuti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: pet ruj 28, 2007 11:58 pm Naslov
|
|
"ni seta" (a i moja malenkost) profesionalno ugadja ženama... pogotovo ak su zloceste (čitaj: fakinke)  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
supermenica
Pridružen/a: 17. 04. 2007. (23:03:46) Postovi: 81 Lokacija: Zagreb (zapad)
|
Postano: ned ruj 30, 2007 9:04 am Naslov
|
|
da, stvarno šteta što cure više ne mogu igrat... _________________ Ja bi malu točenu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: pon lis 01, 2007 9:06 am Naslov
|
|
i ja sam za cure, trebali bi napraviti glasanje  |