| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: čet pro 20, 2012 1:50 pm Naslov
: |
|
|
| Iceman (napisa): | ak ne natucete 30 stranica niste nis napravili...  |
Malo si ljuboromoran, a?
Meni će biti vrlo drago što će Dren i ekipa doći u 17. ligu... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pet pro 21, 2012 2:49 pm Naslov
|
|
čeka se još upis 2 rezultata i onda slijedi detaljna analiza sezone jesen 2012. u 18. ligi od strane Drena...
imamo bolje opise i zapise odigranih mečeva BKE nego onog za 1. mjesto u 1. ligi, a o prognozama i ostalom što se događalo da ne pričam...
šanse da AGF4 bude u istoj ligi s BKE slijedeće sezone su barem 20%
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet pro 21, 2012 5:02 pm Naslov
|
|
Bravo Dugave
Pomogli ste nam da na kraju ipak završimo kao drugi  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
D-Tech
Pridružen/a: 08. 08. 2011. (19:44:09) Postovi: 229 Lokacija: Maximir
|
Postano: pet pro 21, 2012 6:26 pm Naslov
|
|
Čestitke Padobrancima na dvostrukom drugom mjestu
BKE je sa dosta rezerve jako blizu vrhu, nadam se da će slijedeća sezona biti bolja u smislu okupljanja ekipe za tekme, a s time dolazi i veći naboj, više žara i bolja koncentracija, jel i Čanadi i Dren su potencijal za top 3 igrača. Sa laganim treninzićima za Drena, par treninga za Čanadija i malo puno treninga za Dremela i Eleza vidim Briđevce visoko na tablici, ajmo dečkiiiii  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet pro 21, 2012 8:14 pm Naslov
|
|
ohoho, evo i sreća pomazila Padobrance, a s obzirom na igru, može se reći sreća prati hrabre
@Veger: Dobar ti je plan sad idemo u realizaciju.
Odoh vježbat pred ogledalom  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet pro 21, 2012 8:38 pm Naslov
|
|
Drene ko ima više sreće od Vas???
Naša igra protiv AMACIZA vas gura u ligu više, a sadruge strane Dugavljani nam daju par centimetara veći pehar;
Tko ima više sreće baš se priupitah  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pet pro 21, 2012 9:57 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Bravo Dugave
Pomogli ste nam da na kraju ipak završimo kao drugi  |
bit će da su Dugave ozbiljno shvatile ono s pićem za Daniela
u svakom slučaju ispada da AGF4 nije bacio Zagrebaše u 19. lligu, sami su si sve skuhali...
Oetkernovci su 1. kolo bili kod nas i do kraja se nisu sastali s pobjedom... definitivno su bili iznenađenje lige...
U SOKAZU je bitno imat dobrog 3. igrača, a mi imamo najboljeg 4. i to sa skalpom Drena i još nekih...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet pro 21, 2012 11:37 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Drene ko ima više sreće od Vas???
Naša igra protiv AMACIZA vas gura u ligu više, a sadruge strane Dugavljani nam daju par centimetara veći pehar;
Tko ima više sreće baš se priupitah  |
Četvrto mjesto nije liga više. Može biti, al i drugo mjesto može biti 2 lige više (primjer Peti Element kad smo mi osvojili 20.tu) A i peto često vodi, pa je pitanje kolika je razlika između četvrtog i petog mjesta koje smo si osigurali pobjedama protiv vas i Amaciza.
Al kad me već vučeš za jezik - ajmo baš vidit tko ima više sreće:
jel vama tri kola nije mogao igrati najbolji igrač?
jel samo protiv nas od svih kola TIO odigrao bez drugog igrača i izgubio na guzove 6:4?
jel nama itko predao meč? recimo ekipa koju do sad nikad nismo pobjedili?
jesmo li mi kao ekipa našli pred kraj šestoh kola jačeg igrača od trećeg jedva par dana prije roka prijave?
jel nam taj tu zadnji tren aktivirani igrač donio pobjedu protiv Dugava?
Uh, pa puno toga ja nabrojah, jel da?
Svejedno mislim što sam i prije napisao - sreća prati hrabre, a vi ste bome hrabro odigrali ovu sezonu  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sub pro 22, 2012 2:55 am Naslov
|
|
Dren; Čanadi vam nije igrao prvo kolo gdje vam je to bio hendikep. Protiv Riza vam baš puno nebi pomogao i da je napravil tricu , a Miroševac ste pobjedili i bez njega.Četvrto mjesto imate zahvaljujući našoj pobjedi, a ne vašoj nad nama i amacizom, jer da smo mi odigrali nerješeno bili biste 5.
Što se tiče Zagrebaša, mislim da bismo ih tak i tak pobjedili, nebi se valjda i protiv njih sami pobjedili ko protiv Vas Nego jesi li i Petru isto spočitnuo kak su im predali ekipa koju nikad nisu dobili?? Samo kaj je nama pradala 9. momčad, a njima 3.
Eto to su činjenice
Tak da ja mislim da nam je uz sreću i hrabrost pomoglo i malo znanja ili možda i nije
Prijatel još bu u očima promatrača izgledalo ko da se prepucavamo,
MI SE NE SVAĐAMO jeli tako DRen,  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned pro 23, 2012 1:09 am Naslov
|
|
Naravski
Ma Ikota, to su sve ŠBB KBB. I sam znaš da ljudi drugačije pristupaju igri kad misle da imaju šanse dobit, kad su pod pritiskom da naprave dobar rezultat , kad su opušteni ili kad misle da bez obzira kako odigrali - ne mogu osvojit ni bod.
Ma ni ne rekoh da niste zaslužili. Samo kažem da ste imali malo sreće. A da ste zaslužili - jeste. Znanje je neupitno, napredak još manje
Postali ste fakat respektabilna ekipa!
Al, Sokaz je takav da u 11 kola bez obzira na sve, trebaš sreću.
Da te ne pogode krive dane kad gostuješ. Da su ti svi igrači na broju i neopterečeni (ili u stanju se nosit) sa stresom na poslu, obitelji itd.
A igra je takva da nekome sreća uglavnom nekome znaći nesreća. Npr da Lednicki iz TIA nije igrao protiv nas a jest protiv vas, sad bi imali zamjenjena mjesta mi i vi.
Da nije Oetkernu Čupić morao odustati i da su imali gdje trenirati, ma cijela liga bi drugačije izgledala.
No da se nastavimo "prepucavati" ...do 30te stranice
Da smo mi izgubili od vas ili Amaciza, ni vaša pobjeda nam nebi osigurala 4to mjesto, zar ne?
IC nikad nije igrao protiv Mladosti, vi ste igrali protiv Zagreba dvaput, jednom izgubili, jednom nerješili. To je malo drugačije. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: ned pro 23, 2012 2:45 pm Naslov
|
|
Fakat smo srećkovići
Biti 2. a izgubiti i od 3.eg i o 4og neprocjenjivo,  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri pro 26, 2012 8:19 pm Naslov
|
|
btw. Čestit Božić svim 18-oligašima i onima koji se tako osjećaju  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: čet pro 27, 2012 11:06 am Naslov
|
|
Hvala Drene,
naravno Sretan Božić želim svim SOKAZ-ovcima dobre volje ma u kojoj ligi igrali...
čekamo još unos 1 rezultata... da se to nije dogodilo, voditelj lige bi imao čistu 10, ovako dajem 9 K. Bolfu (wolfu)...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: čet pro 27, 2012 12:44 pm Naslov
|
|
Pridružujem se čestitkama. Kad se očekuje bilten? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet pro 27, 2012 1:17 pm Naslov
|
|
Voditelj lige koji je aktivan na forumu bi od mene dobio ocjenu 11.
Pogledao sam datume prethodnih biltena i ono što sam vidio je da su im datumi između 27. i 31. 12. tako da je sve pod kontrolom  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: ned sij 06, 2013 11:57 pm Naslov
|
|
Evo da i ja dam svoju završnu riječ . . . . Nevjerojatno je kako Karlo okrene sve moje riječi. . . .Nikad nismo rekli da ćemo u zadnjoj ligi dobivat sve. . .ali ćemo sigurno imati bolje rezultate nego tu. Ali, nije to najveći razlog jer koliko ste mogli vidjeti rezultati nam i ne igraju toliku ulogu. Žao mi je da smo crne ovce u ligi u kojoj ljudi igraju s toliko entuzijazma i želje za stolnim tenisom. . .. ne želim raditi probleme u najpopularnijoj ligi SOKAZA a koji bi dalje u ovom sastavu bili sve vjerojatniji. . . .( u stilu nedolasci, odustajanja, ne skupljanje i to)
Bilo mi je jako drago igrati sa svima vama kroz više sezona, upoznao sam mnogo kvalitetnih i zanimljivih ljudi koji stvarno uživaju igrati stolni tenis. A takvih ima malo i ne želim to kvariti svojim ofrlje stavom prema cijelom prvenstvu.Neka nam nitko ne zamjeri naše djetinjarije koje ste imali prilike vidjeti, ipak smo mi naspram svima vama djeca.Ukratko svi cete mi ostati u lijepom sjećanju i nadam se da ću imati prilike opet igrati sa svima vama.Pozdrav svima. _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pon sij 07, 2013 9:55 am Naslov
|
|
Private_Driver zaslužuje 10 (+5) iz zalaganja...
wolf je preuzeo stvari u svoje ruke i napokon stavio zadnji rezultat naše lige na web... sada nam još samo fali Drenov osvrt na cijelu sezonu, na početku su bile prognoze, a sada slijedi analiza 18. lige...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto sij 08, 2013 10:40 am Naslov
|
|
Da nebi
Ma naravski, budem složio "kratak" osvrt  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto sij 08, 2013 12:21 pm Naslov
|
|
nista od 30 stranica, bez obzira kolko osvrt bude kratak...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|