NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga jesen 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 24, 25, 26

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: uto sij 08, 2013 12:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo, gotova je i ova sezona, lijepo smo se podružili, dobrih partija odigrali i sve u svemu imali jako zanimljivu ligu.
Što se tiće poretka, stvari nikad ne ispadnu onako kako ih očekujemo, al ipak mislim da je realan.
Riz - zasluženo prvi. Jedino što su imali "sreću" da smo mi igrali protiv njih u okrnjenom sastavu, al nekako sam dojma da bi i u tom slučaju samo ubacili u višu brzinu i da bi rezultat bio više manje isti Very Happy
Padobranci - malo sreće (TIOvci oslabljeni, Zagreb predao), malo nesreće i nespretnosti (Deda mjenjao gume u pol sezone i strka na poslovnom planu) i puno dobre igre. Najveće iznenađenje lige i zasluženo drugo mjesto. Palička se posložio, Deda također (osim tog izleta na drugačije gume) sve skupa zapravo su mogli i uvjerljivije. Definitivno druga ekipa lige bez obzira na poraze od treće i četvrte ekipe.
Bukovac - Oni su se provukli. Igrali su loše u početku sezone, na žalost opet mi u krnjem sastavu protiv njih...da su tu izgubili 2 boda pitanje je je li bi završili u prve 4 ekipe. No broje se pobjede, a bome su i dosta digli igru u završnici i zapravo zaslužuju to treće mjesto - oni su svoje odradili kako spada, mi ostali smo propustili kapitalizirati na njihovim propustima.
BKE - mi smo se ovu sezonu previše tražili, imali nesreću da nam najbolji igrač ne igra tri tekme i očajno nam je falio raspoložen treći igrač. Na kraju dosta dobra pozicija, po rezultatima čak i zasluženo. No mogli smo dosta bolje, a trebali smo dobit po prstima i završit negdje osmi jer smo tako i igrali. No izjednačenost lige nam je omogućila da se možemo nadati slijedeću sezonu i igri u 17toj. Dobili smo izravne konkurente i izborili se za ovu poziciju.
Amaciz - bez Nikice više od pola sezone a potom i s njim dosta oslabljenim...izvanredan rezultat. Šteta za Nikicu i njegovu ozljedu, Da je igrao on u punoj snazi, ne bi izgubili 11 bodova u izravnom srazu s prve četiri momčadi. Tako da je ovo zbilja dobro, s obzirom na sve.
AGF - toplo - hladno. Zbog tog nisu zaslužili više. No realno, mogli su. Da je Svečnjak bar nešto trenirao, bez beda su mogli imat 6-7 bodova više.
TIO - standardno dobri i neugodni. Ne bi se osramotili ni u 17toj, no njihova razina igre je ovdje. Računam da će se i slijedećih par sezona kretati od 8 do 6tog mjesta u 18toj ligi. Doduše 4 nerješena, da je bilo malo sreće ili malo nesreće mogli su se borit za treće mjesto ili ispadanje.
Ako dogodine bude slabija liga, svojom konstantnošću bi mogli možda i do 17te, al sumnjam da će liga bit slabija... puno mladih nada se okupilo u 20toj i 19toj Eeeek!
Sorry - dosta nezgodni, al mora im se Siniša sredit da budu ozbiljna momčad. Previše se igra s tim kombinacijama i reketima umjesto da se dohvati jednog i nauči igrat s tom travom. Al ako mu je zabavno a suigračima ne smeta, hehehe neka ga, jedan je od osebujnijih i zabavnijih likova naše lige Very Happy Mislim da je njihova pozicija ipak realna.
Dugave - oni odrađuju jedan konstantan i stabilan napredak. Nije baš da su bodovno jaki, al 5 nerješenih i dosta dobar skor (53:57) jednostavno pokazuje da se mogu nositi sa svima u ovoj ligi i dogodine sad već mislim da će bit ozbiljni takmaci za prolaz dalje.
Zagreb - najmlađi, najviše potencijala, najmanje konstantnosti. Što reći, ekipa koja može dobit skoro svakog 18toligaša ako im je dobar dan, al očito da su ove sezone imali i previše loših dana. Nadam se da će ostat na okupu i počet napokon malo ozbiljnije pristupat ovoj rekreaciji. Sva trojica zbog tog neozbiljnog pristupa i netreniranja imaju grozne oscilacije u igri, tolike da sam ja za njih car konzistentnosti ROFL a već su svima poznate moje "crne rupe" u igri. Zubo
Miroševec - s trećim igračem koji jedva da zna reket držat nisu mogli opstati. No ima se volje i super su ljudi pa se baš nadam da će igrati dobro u 19toj.
Oetkern - e pa najveće neugodno iznenađenje lige, ako ne i cijelog SOKAZa. Doduše, objektivni razlozi su tome uvelike kumovali. Čupa u inozemstvu, nema dvorane, nema treninga, pola sezone pola ekipe bolesno...fakat grozna sezona. Da su oni nastupali u punom sastavu, bome bi liga zbilja izgledala u potpunosti drugačije.

Sve skupa, uglavnom su sve ekipe odradile i po pozicijama su koje su zaslužili. Koji bod gore dole, no izjednačena je bila liga i na mjestima se gubilo bodove gdje nije trebalo, a dobijalo isto tako pa zapravo mislim da su (skoro) sve ekipe negdje tamo gdje i zaslužuju biti.
Svima svaka čast na sezoni...a dogodine trebat će još bolje.

Kako stvari stoje, 3 ekipe su odustale ove sezone, no imaju pravo nastupa u slijedećoj, a kako se radi o ekipama 5., 4. i 3lige sigurno je da će ih netko preuzeti. Stoga, možda se desi da 6 ekipa ide dalje, a možda i 3, ovisi o puno faktora. Dakako, možda odustanu i ekipe koje nisu odustale tjekom sezone...Očekujem pak da će iz 18te 5 ekipa proći.

Lijep pozdrav svima, ako se ipak provućemo u 17tu, onima koji ostaju ovdje, ha - pratit ću vas, nego kako Very Happy
Iceman

PostPostano: uto sij 08, 2013 1:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Klanja se
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bduralija

PostPostano: uto sij 08, 2013 2:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):

AGF - toplo - hladno. Zbog tog nisu zaslužili više. No realno, mogli su. Da je Svečnjak bar nešto trenirao, bez beda su mogli imat 6-7 bodova više.

Sve skupa, uglavnom su sve ekipe odradile i po pozicijama su koje su zaslužili. Koji bod gore dole, no izjednačena je bila liga i na mjestima se gubilo bodove gdje nije trebalo, a dobijalo isto tako pa zapravo mislim da su (skoro) sve ekipe negdje tamo gdje i zaslužuju biti.
Svima svaka čast na sezoni...a dogodine trebat će još bolje.

Očekujem pak da će iz 18te 5 ekipa proći.

Lijep pozdrav svima, ako se ipak provućemo u 17tu, onima koji ostaju ovdje, ha - pratit ću vas, nego kako Very Happy

Nadam se da griješiš u prognozi što se prolaza u 17. ligu tiče, jer mi smo bili 6-i u 18-oj
Smile

Analiza je dobra, mislim da si trebao spomenuti
1. TOMISLAV NÜRNBERGER ( RIZ veterani ) 33:0
Čestitke!
Što se tiče Tomislava, on je svojedobno bio i 1. igrač SOKAZ-a, pogledao sam biltene prije 30 i kusur godina, ak se ne varam imao je 33:0 i u prvoj ligi...

ak se i mimoiđemo s BKE u ligama, čitat ćemo Drenove analize njihovih mečeva...

Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: uto sij 08, 2013 4:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kakva analiza Eeeek! Klanja se i ni riječi pohvale voditelju Crying Maaamaaaa Zubo
55

PostPostano: uto sij 08, 2013 11:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za voditelja nema riječi Tisina , za takvog fantastičnog, izvrsnog, nenadmašnog i totalno jedinstvenog voditelja lige bliska budućnost je Pivo , je li tako sensei Bilanović? ROFL ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dren

PostPostano: sri sij 09, 2013 10:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Apsolutno neoprostiv propust u završnoj analizi! Brukica

Mislim, mi se ko zajebavamo i sve pet i sve super...al ozbiljno.

Najveći trolčina na forumu, al nenadjebiv voditelj.
Svaka čast wučino za odrađeni posao.
Zbilja nemam riječi, sve je bilo na svom mjestu...nenametljiv, zabavan (trolčina ROFL ) pravovremen, dostupan i voljan pomoći.
Jednom riječi - nenadjebiv Zubo
wolf

PostPostano: sri sij 09, 2013 10:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

In love In love In love
Dren

PostPostano: sri sij 09, 2013 10:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eto, šta rekoh.
Prosječno vrijeme odaziva voditelja lige: 4 minute.
Neprocjenjivo. Clint
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 24, 25, 26
Stranica 26 / 26.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.