NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

ZIMSKI KUP 2013 – GRUPA G, H: 97-128

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: pon pro 31, 2012 1:40 pm    Naslov : ZIMSKI KUP 2013 – GRUPA G, H: 97-128 Citirajte i odgovorite

Izvukli smo ekipu 9. lige Sad

EDIT:
Moglo je i gore Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
trnac

PostPostano: pet sij 04, 2013 3:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vrhovec : Cvjećarnica Nela u utorak u 18:30
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri sij 09, 2013 11:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ekipa Vrhovec - odlični dečki koji igraju odličan stolni tenis Thumbs up

Namlatili su nas sam tak Smile
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: sri sij 09, 2013 10:32 pm    Naslov : Zimski kup 1.kolo(R 518)Ekipa 105 pobijedila ekipu 106. Citirajte i odgovorite

Dećki su dobri,imaju volju za pingić ali nisu na našem nivou.Pobijedili smo s dva igraća 5:2.
Znaći ekipa 105 kao domaćin u Prećkom je pobjedila ekipu 106 rezultatom od 5:2
rope

PostPostano: čet sij 10, 2013 8:40 am    Naslov : Re: Zimski kup 1.kolo(R 518)Ekipa 105 pobijedila ekipu 106. Citirajte i odgovorite

Šljiva (napisa):
Dećki su dobri,imaju volju za pingić ali nisu na našem nivou.Pobijedili smo s dva igraća 5:2.
Znaći ekipa 105 kao domaćin u Prećkom je pobjedila ekipu 106 rezultatom od 5:2

kakav je ovo brzojavni post ... neprepoznatljivo za tebe
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: čet sij 10, 2013 10:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bio je telegrafist u mladosti Smile
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: čet sij 10, 2013 11:10 am    Naslov : Re: Zimski kup 1.kolo(R 518)Ekipa 105 pobijedila ekipu 106. Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
kakav je ovo brzojavni post ... neprepoznatljivo za tebe

Tako da se malo potrudite pogledati u bilten i na unos rezultata na našoj stranici.LP Šljiva Thumbs up
ozvacic

PostPostano: čet sij 10, 2013 11:36 am    Naslov : Re: Zimski kup 1.kolo(R 518)Ekipa 105 pobijedila ekipu 106. Citirajte i odgovorite

Tako je legendo! Thumbs up
[Vrh]
Master Yoda

PostPostano: čet sij 17, 2013 9:40 am    Naslov : Trans agram II - Siledzije: 3-5 Citirajte i odgovorite

decki su dosli s dvojicom tako da smo se mogli ravnopravno borit, s trojicom vjerojatno nebi imali sanse...malo su nas podcijenili sto nisu smjeli napravit, nikako! Smile al nema veze, bez obzira sto nismo ravnopravno odmjerili snage svaka pobjeda protiv objektivno jace ekipe je "slatka pobjeda"! Wink Partijana
[Vrh]
a_marko

PostPostano: čet sij 17, 2013 10:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo! Svaka čast! Dvoje "jačih" ste lijepo otpratili kući Zubo
Ma to da nisi igrao onaj dan protiv mene, lošije bi prošli. Rolling Eyes
[Vrh]
Master Yoda

PostPostano: čet sij 17, 2013 12:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a i to sto kazes! Smile istina, malo me je onaj mec s tobom bacio u razmisljanje, al ne dovoljno da bi to islo u korist protivnickoj strani, haha! Laughing nema predaje!! Yesss!
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet sij 17, 2013 12:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up

Upisati pobjedu protiv igrača iz 7. lige koji ima omjer 14:19 ....
Klanja se
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet sij 17, 2013 1:13 pm    Naslov : Re: Trans agram II - Siledzije: 3-5 Citirajte i odgovorite

nbogovic (napisa):
decki su dosli s dvojicom tako da smo se mogli ravnopravno borit, s trojicom vjerojatno nebi imali sanse...malo su nas podcijenili sto nisu smjeli napravit, nikako! Smile al nema veze, bez obzira sto nismo ravnopravno odmjerili snage svaka pobjeda protiv objektivno jace ekipe je "slatka pobjeda"! Wink Partijana

bas sam sad pricao s Kovacicekom, susjedi smo od malih nogu i igrali u istoj ekipi...veli da nije mogo doc na mec zbog snijega...preselio se na brdo iznad gajnica i veli da ni malu nije u skolu vozio...tak da nije bilo podcjenjivanja...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet sij 17, 2013 1:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

BTW, Kovačiček nije bio ni na prvoj kup utakmici tako da je teško govoriti o podcjenjivanju.
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: čet sij 17, 2013 2:33 pm    Naslov : Re: Trans agram II - Siledzije: 3-5 Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
nbogovic (napisa):

bas sam sad pricao s Kovacicekom, susjedi smo od malih nogu i igrali u istoj ekipi...veli da nije mogo doc na mec zbog snijega...preselio se na brdo iznad gajnica i veli da ni malu nije u skolu vozio...tak da nije bilo podcjenjivanja...

Nismo vas podcjenili.Ja sam kovačićku rekao da ste vi dobri igraći(1.u 19 ligi)i da bi mi trebali biti komplet.Međutim on nije došao odnosno javio mi je u 16h da neće doći što nije u redu!U 1.kolu nije igrao,prema tome trebao je svakako igrati jućer.Što se tiće snijega i ja sam jućer pješaćio do Heizelove jer tramvaji nisu vozili na Žitnjak.Ja imam 60 god i igram u SOKAZ-u od 1970.god.Još nikad se nije dogodilo da nisam došao na utakmicu(osim ako nije bilo ranije dogovoreno zbog objektivnih razloga).
Kovačićek je ovoj tjedan na godišnjem i trebao je prilagoditi vrijeme dolaska na utakmicu.Nas dva bi sigurno izvojevali pobjedu.Mogao je moj sin ostati kod kuće jer je po snijegu još u 16:30h išao po djecu u vrtić i školu i onda brzo na tramvaj pa za Velesajam.Što ćeš?Ima nas koji drugaćije gledamo na takmićenje?Još jedamput,čestitam na pobjedi protiv moga sina koji nije bio dovoljno skoncentriran! Eeeek!

Master Yoda

PostPostano: čet sij 17, 2013 8:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

...a sta reci onda osim da je ocito kod vas doslo do nesporazuma unutar ekipe koji vas je zapravo i stajao poraza. cinjenica je, da ste dosli u punom sastavu da mi tu vjerojatno nebi mogli nista uz sav žar s kojim inace igramo pingac. al sami ste si krivi, nesmijete dolazit u krnjem sastavu ako stvarno zelite proci dalje... ima jako dobrih ekipa u ovim "slabijim" ligama tak da treba bit oprezan Wink
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: čet sij 17, 2013 8:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nbogovic (napisa):
...a sta reci onda osim da je ocito kod vas doslo do nesporazuma unutar ekipe koji vas je zapravo i stajao poraza. cinjenica je, da ste dosli u punom sastavu da mi tu vjerojatno nebi mogli nista uz sav žar s kojim inace igramo pingac. al sami ste si krivi, nesmijete dolazit u krnjem sastavu ako stvarno zelite proci dalje... ima jako dobrih ekipa u ovim "slabijim" ligama tak da treba bit oprezan Wink

Slažem se!
Izra

PostPostano: čet sij 24, 2013 1:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

mi smo sinoc junacki odradili okrsaj s eci peci necom, onda smo gledali kako nasi junacki mlate francuze u rukometu, a onda smo zakljucili vecer u ugodnoj atmosferi s malo klasicne glazbe.

http://www.youtube.com/watch?v=ms1xHlX9HMA

http://www.youtube.com/watch?v=EGgm9mLJsKc

sto je reko buco "ajde da se u 10 godina igranja sokaza jednom i ovako nesto dogodi". Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: čet sij 24, 2013 2:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Škreba Klanja se Klanja se Klanja se

Hvala Eci-peci-necovcima i braći Rostohar na ugošćivanju u krasnoj dvorani, reprezentativcima šta su nakantali napokon svoju i našu najgoru frustraciju, i ponovo Škrebi šta je imao volje malo nas oplemeniti umjetnošću. Retaj

I hvala mojima šta su obavili posao. Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: čet sij 24, 2013 7:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Fakat je situacija potpuno jedinstvena Eeeek! ... Škrebice - legendo! Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.