NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17. liga jesen 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 18, 19, 20

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bill

PostPostano: sub pro 22, 2012 10:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uz sav sportski duh i entuzijazam znate biti pomalo cinični, za koju godinicu saznat ćete da je sitni mali virus katkada jači od najače volje i želje. Dotada vam želim puno zdravlja i uspjeha, pa da nadmašite i pokojnog Licula u igračkom stažu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
D-Tech

PostPostano: sub pro 22, 2012 2:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Intercapital u par crtica ove sezone - Đe si? Cestitamo! Pivo Cheer Kokice Mirko Box Big gun Rocket launcher Cekicem po glavi Sibom po guzi Pobjeda Gimme five Yesss! Cestitamo! Prvak Trio Zivili Drunk Duplo Azdaja Rospija Zzz
Dečki su stvarno razvalili, Nevidal je konstanta Clint ali Miki Big gun i Petar Spring su mi skroz procvjetali Hippie ,znate šta vam je sad činit... još poduplat treninge Juhuu
[Vrh]
Pale

PostPostano: sub pro 22, 2012 5:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

lijepo receno

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
a_marko

PostPostano: sub pro 22, 2012 6:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke Intercapital-cima! Smile
Iduće godine 15 liga..... Čeka vas F-secure! Zubo Beljenje
[Vrh]
kelemen

PostPostano: sub pro 22, 2012 7:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bojsovi, puno hvala!
Ja sam se već primijo ozbiljnog treninga.
Sad sam na trećoj partiji! Pivo
trnac

PostPostano: sub pro 22, 2012 10:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tablica je sada skoro finalna. Samo STK Rugvica i Cvjećarnica Nela trebaju zamjeniti mjesta. Rugvica je na 5. a mi 6. mjestu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
simsir

PostPostano: čet sij 10, 2013 12:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Intercapitalovci, ipak ce doci do revanša..samo ovaj put kod nas Juhuu
[Vrh]
55

PostPostano: čet sij 10, 2013 7:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Oh daaaaa... Jeste li nabili Dugo Selo ili niste niti igrali? Misli U svakom slučaju, jako se veselim ponovnoj tekmi (bilo bi mi pametnije da drhtim Horor Strah ) i od srca vam čestitam na prolazu! Klanja se Klanja se
Pozdravi dečke pa se s Kapetanom Mikijem dogovori oko termina, živio mi i lijep pozdrav! Thumbs up
[Vrh]
simsir

PostPostano: čet sij 10, 2013 12:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Naravno da smo igrali, ali ih nismo baš nabili. A,nije im ni igrao najjači igrač. I ja se veselim revanšu. Thumbs up Buco če se dogovorit s Mikijem.
[Vrh]
55

PostPostano: čet sij 10, 2013 2:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izvrsno! Thumbs up Od srca vam čestitam na pobjedi Cestitamo! , ipak ti ljudi igraju 6. ligu... Klanja se Možda je sada vrijeme da i nas nabijete Sibom po guzi , najuzbudljiviji meč cijele sezone smo odigrali baš protiv vas, nadam se opet izvrsnom pingaću! Cheer Cheer (i našoj pobjedi ROFL ROFL )
Vidimo se slijedeći tjedan! Evil
[Vrh]
trnac

PostPostano: sub sij 19, 2013 1:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Što znači (-5) pored STK Novi Zagreb - Feniks na još uvijek aktualnoj tablici rezultata za jesen 2012?
[Vrh]
Brod

PostPostano: sub sij 19, 2013 1:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da su kažnjeni s 5 oduzetih bodova zbog nečeg...
Brod

PostPostano: sub sij 19, 2013 1:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koliko vidim zbog predaje zadnjeg kola,dakle opravdano...
Thumbs up
trnac

PostPostano: sub sij 19, 2013 2:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, imali su 24 boda. Pet su capnuli i eto njih na 19.
[Vrh]
bill

PostPostano: sub sij 19, 2013 3:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da bi trebalo narodu pojasniti konačnicu slučaja predaje tri meča u zadnja tri kola u 17. ligi.
Našavši mogućnost da se u slučaju kažnjavanja te tri momčadi sa -5 bodova (kako kaže pravilnik), jedna je ekipa (POČETNICI) žaleći se pokušala izbjeći zasluženo ispadanje u 18. ligu, dok se drugoj(REANIMATORI) dopala ideja da nezasluženo dođe do trećeg mjesta.
Na njihovu žalost nisu uspjeli jer su zakasnili sa žalbama protiv Mladost Old Vet i Hrvatskim Vodama dok im je samo uvažena žalba protiv Zagreb Feniksa što im u konačnom zbiru ne znači ništa...
Inače konzultirao sam ukupno devet kolega igrača koji igraju preko trideset godina u SOKAZ-u sa pitanjem da li je moguće da godinama nitko nije predao meč glas iskustva rekao je slijedeće: Naravno da se mečevi predaju i to daleko više nego možeš zamisliti ali...na papiru se uvijek odigraju,... samo budale koji se smatraju poštenjacima to ne znaju, pa evo sad si valjda naučio!
[Vrh]
sinke72

PostPostano: ned sij 20, 2013 12:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bill,

nemaš pojma koliko si u krivu.

Tvoj post sam vidio evo tek prije pola sata, a popodne sam već odkonverzirao mailovima sa dtrnskim - evo ti u nastavku copy-paste-a:
On 19.1.2013 15:37, Siniša Šoštarić wrote:
> Bok Dražen!
>
> Je, dobio sam rješenje Disciplinske komisije s kojim sam posve zadovoljan. Žalbe na utakmice 10. kola nisu uvažene jer su podnijete prekasno (rok je po pravilima 5 dana od
> odigravanja utakmice), ali na 11. kolo je uvaženo, sve u skladu s propisima.
>
> Zadovoljan sam jer sam dobio potvrdu da pravna država funkcionira (barem) u SOKAZ-u. Meni je ionako posve svejedno u kojoj ligi igram - da mi je bitno, žalio bih se već nakon prve
> predaje - ali mi je bilo bitno uvjeriti se da SOKAZ kao udruga funkcionira.
>
>
> LP, vidimo se na proljeće!
>
> S.
> -----Original Message----- From: Dražen Trnski
> Sent: Saturday, January 19, 2013 2:45 PM
> To: Sinisa Sostaric
> Subject: žalba
>
> Pozdrav Siniša,
>
> vidim da je Novom Zagrebu oduzeto 5 bodova ali to nema nikakav utjecaj na rang listu.
>
> To je sve ili ima još nešto vezano uz žalbu koju si podnio?
>
>

--
Pozdrav
Dražen Trnski
www.trn-zg.hr
+385 1 2920 044
+385 98 900 77 20
Kako sam ti bill, već i prije rekao, meni se u cijeloj ovoj priči ovdje radilo o PRINCIPU - ne podnosim predaju, a isto tako bogme ne podnosim da se od mene radi budalu, i to ono baš ful otvoreno (sjeti se svog posta sa "žaljenjem za nepopijenim pivama" i "druženjem u idućoj sezoni"). A što se tebe tiče, stani malo sa paranojama i konstrukcijama jer ćeš mi se ono baš zgadit do kraja. I ne samo meni. Amen

A Disciplinskoj komisiji SOKAZ-a samo - svaka vam čast! Juhuu Thumbs up Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
55

PostPostano: ned sij 20, 2013 6:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da... priznajem da si do prije par tjedana nisam nikada dao truda proučavati pravilnike SOKAZ-a Pojma nemam , ali poučen iskustvima od 10. i 11. kola naše 17. lige počeo sam ih čitati Kava .
Bill, nije valjda da mislite mudrovati Reanimatoru_3 zato što je legalist i hoće poštovati pravila? Misli Pa se postavljate tako iz visoka skupa sa svojih devet kolega koji igraju SOKAZ preko 30 godina? Je li Vam itko od kolega ikada pročitao pravilnike SOKAZ-a?
Izgleda da u pravilima piše da se svaki meč mora odigrati, izuzev u slučaju da su igrači spriječeni višom silom (bolest ili nešto slično), a treba i dokazati.

Članak 33.

Momčad koja preda utakmicu bez borbe, odnosno čijom krivnjom utakmica ne bude odigrana, kaznit će se za svaku neodigranu utakmicu oduzimanjem tri boda i novčanom kaznom.

Momčad koja preda utakmicu bez borbe, odnosno čijom krivnjom utakmica nije odigrana u posljednja tri kola momčadskog prvenstva, kaznit će se za svaku neodigranu utakmicu oduzimanjem 5 bodova i novčanom kaznom.

Momčad može biti oslobođena plaćanja novčane kazne i oduzimanja bodova, ako za neodigranu utakmicu postoje opravdani razlozi i to na osnovi pismene molbe Predsjedništvu prije službene registracije utakmice.

Eto Vam članka pravilnika o odigravanju utakmica po kojem je odlučeno. Banned
Meni osobno je žao da je kažnjen samo STK Novi Zagreb-Feniks Visi (a i dobar sam s tim momcima), ali eto tako je ispalo da su Hrvatske vode i Mladost old vet zbog vremena koje je prošlo prošle bez kazne. Prenerazena banana
Istina je slijedeća, ekipe koje predaju meč bez borbe najčešće krše pravila nepoštivanjem pravilnika o održavanju utakmica, a razlog za to bude što im se ne da igrati... ili zbog nedostatka ambicije, ili zbog toga što im se ne da igrati sa samo dva igrača, ili zbog prezasićenosti dužinom trajanja sezone (čak 11 kola! Znoj Maaamaaaa Nisam ja! )... Svejedno je svaki od razloga ništavan i krajem sezona zna se pretvoriti u pravu epidemiju! Brukica
Jeste li primjetili da je netko predavao mečeve u prvih nekoliko kola? Eeeek! Ne, uvijek samo na kraju sezone... Brukica
Zato takve ekipe i treba kazniti Bis , utakmice treba odigravati jer treba, tako nalažu pravila... pa taman i sa samo dva igrača i da se ništa na tablici ne može promijeniti... Osama
I ako vas kopka to za Početnike i njihovo ispadanje iz lige, ako rezultatima nisu zaslužili prolaz onda će ispasti Rolling Eyes , ali pravednije je da oni opstanu u ligi nego npr. Hrvatske vode, koje nisu kažnjene jer je prošlo više od 5 dana od datuma prijave da su tekmu predali bez borbe, a bodove skupljaju tako što su se naučili igrati u onom svom hodniku širine 361 centimetar i nikome ne najave da ih čeka "čumez" od "dvorane" za igranje... I onda još treba reći: "Mi igramo SOKAZ preko 30 godina, valjda mi znamo može li se tu igrati ili ne može..." ROFL ROFL
E pa nije tako, i takve ekipe treba počokljati Evil Vrag ... i svaka čast Siniši Šoštariću i Cvjećarnici Nela i Početnicima što su se žalili na tri neodigrane tekme u zadnja dva kola! Juhuu Juhuu Juhuu
Treba poštovati pravila, a ne počokljati pravila Laughing Laughing Laughing ...
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 18, 19, 20
Stranica 20 / 20.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.