|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
zmilko
|
Postano: ned sij 06, 2013 9:55 pm Naslov
: dvorana ritmo |
|
|
Danas sam prvi puta bio i igrao u dvorani auto praonice ritmo. oduševljen sam ugodnom atmosferom,odličnim stolovoma,odličnim podom(boljim od bilo kojeg tarafleksa ili gerfloora) i odličnom rasvjetom.
svaka čast vlasnicima. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: ned sij 06, 2013 10:13 pm Naslov
: |
|
|
Amen!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon sij 07, 2013 9:30 am Naslov
|
|
Bio sam i ja i mogu reći da sam u cjelini vrlo zadovoljan! Organizatorima, tj. vlasnicima, tj. braći Rostohar svaka čast!
Turnir je bio planiran za 32 igrača (8 grupa) na 4 stola, što je optimalno . No, zbog nekih odjava i naknadnih prijava ispalo je da će nas igrati 40 (10 grupa) pa je odlučeno da se u skupinama mečevi igraju na dva dobivena seta . Inače bi potrajalo stvarno predugo pa bi kasnije bilo
Zatrim su igrali prvaci svih skupina međusobno KO sistemom do kraja, drugi u skupinama isto tako, a svi treći i četvrti u jednoj skupini . Da, igralo se i za treće mjesto!
Među prvacima skupina glavni šef bio je Zvonko Milković , 2. Juraj Huber, 3. Osvit Somek i 4. Mario Abramović.
Među drugima iz skupina 1. Damir Sukačić , 2. Toni Milas, mislim da je 3. bio Siniša Šoštarić, a 4. Saša Tomičić .
Među trećima i četvrtima iz grupa mislim da je osvojio dječak koji igra 2. ili 3. hrvatsku ligu, Tvrtko Matić... , drugi i treći su bili Sanjin Pušić i Željko Odorčić, vjerojatno sam nešto fulao, ali nema veze , ovako nekako jeste bilo, tko zna bolje neka me ispravi , ionako sam dosta brzo ispao pa sam se brzo primio i do polufinala i finala već sam bio pomalo ... tako to uvijek završava! ... Barem za one koji ranije ispadnu!
Bilo je fantastičnih mečeva, Somek - Ramić 16:14 u 5. setu , Huber - Somek... nevjerojatan meč, mislim 11:8 u 5. setu, ma neću više nabrajati .
Nakon turnira standardno druženje ... srneći gulaš bio je prva liga , taman je pasalo za doći k sebi nakon par mečeva .
Za atmosferu, igrače i gledatelje, čista petica, kao i za organizaciju!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon sij 07, 2013 4:15 pm Naslov
|
|
kaj je bio neki turnir?  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet sij 11, 2013 11:00 am Naslov
|
|
Da turnir!
Na žalost, zbog obaveza nisam stigao bacit svoj osvrt, a nisam ga htio ofrlje nabacat, jer bome ovakav turnir zaslužuje i pristojan osvrt
Mada...sve bi moglo stati u jednu riječ: genijalno.
Dvorana Ritmo je najbolja u gradu...to je činjenica. Može biti i bolja, a iz razgovora sa vlasnikom, i bit će
Prednosti:
Prvo, i najvažnije: Ljudina od vlasnika. S njim se možeš sve dogovorit, ako si iole normalan
Ostalo: Doslovno centar grada, besplatan parking, novi stolovi, parket premazan neklizajućom smjesom, kafić sa staklenim stijenama tako da možeš pijuckat pivo, pušit i pratit tekme s obje strane, a da ne smetaš igračima...i vukovarsko
Naravno da u takvom prostoru napravit turnir jednostavno znači da će bit hrpa ljudi jer realno gledano - svi koji su tamo igrali, vole se tamo i vratit i odigrat.
Kako sam shvatio osmišljen kao 8 grupa sokazovaca "prijatelja dvorane Ritmo" na 4 stola sa kup sistemom poslije razigravanja u skupinama u kojem igraju međusobno prvi iz skupina, drugi iz skupina i treći + četvrti svaki za svoju nagradu (prva tri iz svake) + srneći gulaš i popularne cijene...jedva sam čekao.
Al su čekali i drugi, i iako nije najavljen, usmenom predajom se raširilo poput požara i tražilo se mjesto više. Stoga je i bilo 40 ljudi, što je malo previše. Pa je pala odluka da se u skupinama igra na dva dobijena seta. Jedina zamjerka čitavom turniru, no nije se moglo drugačije ako se mislilo da turnir završi taj dan Naravski, takva se ekipa skupila da nitko to nije zamjerio, a bome vjerojatno i zbog toga, svi su ostali i na utješnim djelovima a i pivi poslije gulaša
Turnir je bio dosta jak. Nije bilo prvoligaša, al posve respektabilna ekipa, evo Grk je i napisao pobjednike iz svih skupina koje su igrale, sve su to dosta dobri igrači. Organizacija, navijanje, igra (Poslastice Huber - Somek, Somek - Ramić i Abramović - Sadžak) odlične, no prave stvari su se odvijale za drugim stolovima.
Miki, Grk, Elez, Huber i Sadžak...Isse. Ova zadnja dva su trolčine na kvadrat, a bome kao i kod Mikija, očito da im ono bure ispod sisa ima svrhu odnosno odličan kapacitet kod obojice
iznimno sam se zabavio s ovima, no Huber me i propisno napio tako da sam bio poprilično začuđen kako sam odigrao zadnji meč. Tek poslije sam shvatio da sam ipak s njim i Elezom popio 5 vukovarskih i da je to možda jedan od razloga šugave igre
Al nema opravdanja, najjači igraju najbolje kad popiju, evo Huber najbolji primjer
Pala je i Bela, onako u pravoj turnirskoj atmosferi. Pobjedili oni s više prasica
Tomo na mjestu, profesionalan, zapravo iznenađujuće profesionalan i njegova konstantna prisutnost u kafiću je moram priznat nedostajala. Al je zato turnir pičio ko po špagi i već u 4 je bilo gotovo sve.
Jedva čekam da se ponovi, zbilja izvrsno. Nadam se da će postat tradicija, a po najavama uskoro bi tamo moglo bit još stolova i sigurno će se to pretvoriti u pravu reviju rekreativnog stolnog tenisa i najbolji turnir SOKAZa
Grk je napisao kako je završilo u poretku tako da to neću ponavljat. Ionako je to nuspojava ovakvog druženja. Naravski, dok netko od mojih ne napravi dobar rezultat...mada i Somek i Abramović i Milas...svi su oni "moji" - sudrugovi iz "Grkove Čokljaonice".
Al eto da spomenem i najbliže - pohvale mom Č-u na ulasku u polufinale utješne skupine Izbacio je kptn. Mikija u četvrtfinalu u pet setova i kako to već biva kad se njih dva susreću za stolom - poslije toga epskog okršaja falilo je snage i u polufinalu i u razigravanju za treće mjesto, iako oba ako se dobro sjećam - u 5 setova:(.
A štaš, Bridževci su naletili na krvnika, trojicu nas je, jednog za drugim (Dremel, ja, Čanadi) izbacio Pušić
Grk nam je isto naletio na super raspoloženog Milasa a i sam si je kriv - nije trebao bit drugi u skupini
Ostao je još dobri duh naše "ekipice" - Elez, koji je zapravo došao nač drinking buddy-ja i malo odigrat stolnog...eh našao ga je u Huberu. Kako se ono kaže, ko prstom u...
Eto, čekam slijedeći. Bit će još bolji
p.s. Glavna zamjerka: nije bilo šaha, neoprostivo
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet sij 11, 2013 11:44 am Naslov
|
|
Eno i ja prvi put bio do dvorane, doduše samo kibicirat. O dvorani se sve napisalo, stvarno djeluje dobro.
Ali ja sam došao prićati o nećem drugom.
O BUREKU
Kod tete. U pekari prema podvožnjaku.
Sve je old school.
Teta ima taman godina da ti majčinski kaže da je vruć, burek je u trokutu, masan i ima puno sira.
I ja sam bio gladan ko vuk.
Plus pedeset bodova za dvoranu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet sij 11, 2013 11:47 am Naslov
|
|
Meni je dvorana bezveze,
Šala mala....
Bio sinoć, nisam igro, al sam se malo podružio sa gazdom i Drenom (kolko je bilo vremena pred tekmu).
Izgleda OK  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet sij 11, 2013 12:25 pm Naslov
|
|
E da, te okolne sadržaje: burek kod tete, medvedgrad na 300m za najest se (iako u Ritmu se pravi bolji srneći gulaš ) preko puta Mrzla Piva, tramvaj na 50m, pa čak i fotokopirnica za one koji nemaju zapisnik
A fakat tramvajem, iz svakog dijela grada a ne samo dvojkom...i da izađeš na Ciboni imaš doslovno 3 minute pjehe. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|