NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Grupni YouTube post!
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Brod jr.

PostPostano: pet sij 11, 2013 12:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

luuuudilooooo!!! Klap Headbang
tak bum ja jednog dana kad počne ulazit... Zubo ROFL
Iceman

PostPostano: pet sij 11, 2013 12:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lio (napisa):
Da ima dobru tehniku samo je malo previše nonšalantan Konstantinos:)...

I ovo je moja preporuka za sve one koji žele materijaliste ubijat..ovako trenirat ko on i da vidis za par mjeseci:)...sijena ko u pričici:)

http://www.youtube.com/watch?v=huuEQWQ-0kw&feature=endscreen&NR=1

frajer ne bi poena osvojio nekom jacem lovcu sa tom pahuljicom od forhenda ROFL
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
grm

PostPostano: pon sij 14, 2013 12:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Simpatična kompilacija (ima ih još), pogotovo Boll na 4:13:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=_XXtsLf1Lt8&feature=endscreen
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
rogi

PostPostano: pon sij 14, 2013 1:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo Waldnera protiv igrača badmintona! Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=0T1c_KYU6wY
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 15, 2013 5:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Wang Yang - novi lovac na radaru! Juhuu

Nije bitno kako igra (jer čoklja), već kako 'suje! In love
Pogledajte na 01:05 i na 04:41 Klanja se

Mislim da igra slovačku, ili uglavnom neku slavensku ligu. Hihihi
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ozvacic

PostPostano: uto sij 15, 2013 12:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gdje ti tu vidiš čokljanje?Čovjek najnormalnije lovi i sve napade rješava forhend napadom.Travom radi običan pokret pimpla kakav nuzno sa travom i mora bit zbog karakteristike same trave.To šta pokriva u pimplu i vraćanju servi veći dio stola bekendom(travom) nije čokljanje.Onda je i Ovčarov čokljavac,samo beksajdom sa bekenda(kad igra bekendom pimpl iz forhenda).Ne bi bilo loše ne svrstavati sve živo kaj se odigra na stolu travom pod čokljanje.Osim toga,(dobri i kvalitetni) čokljavci igraju uglavnom blizu stola i na stolu,odlaze od stola samo ako moraju,i ne predaleko.

Čokljanje svakako postoji i repertoar koji ide u taj zbor ali pimpl ostaje pimpl(klasičan pokret pimpla) makar to bilo logaritamskim tablicama,lopatom za snijeg,ili reketom za stolni tenis.

Lovac je dobar(čitaj -napadač s forhenda pod obavezno ko i svi moderni lovci),osim u top sto evgeni četinin(bjelorus)-posljednji mohikanac stare škole lova koja na high level razini je praktički umrla.Nažalost.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto sij 15, 2013 12:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ˇa frajer je cokljavac jer forhendom svako malo nesto zacoklja:-P

s forhenda previsoko lovi, to mu je minus, a citam po komentarima da lovi sa softom pa vracena lopta nije jako rezana...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: uto sij 15, 2013 12:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Teško da je to klasičan soft jer putanja loptice dosta otkriva,no ko zna koja varijanta softa ili trave(nisu tu stvari crno bijele ).Ovo o čokljanju s gumom mi se sviđa(da nije samo trava kriva za sve Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu )..i još forhendom...
[Vrh]
Kuhbauch

PostPostano: uto sij 15, 2013 2:03 pm    Naslov : you Citirajte i odgovorite

Po mom shvaćanju čokljanje znači igranje s iskrivljenom često nakaradnom tehnikom. Nije čokljanje ni lov ni napad ispravnom tehnikom. Ta se riječ na forumu uglavnom rabi kad se hoće nekog popljuvati.
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: uto sij 15, 2013 2:26 pm    Naslov : Re: you Citirajte i odgovorite

Kuhbauch (napisa):
Po mom shvaćanju čokljanje znači igranje s iskrivljenom često nakaradnom tehnikom. Nije čokljanje ni lov ni napad ispravnom tehnikom. Ta se riječ na forumu uglavnom rabi kad se hoće nekog popljuvati.
Thumbs up
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 15, 2013 2:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne koristi se kad se hoće popljuvati (barem kod nas u rupčagi, a mi ipak držimo autorska prava Mig), ali u profesionalnom pingiću i nije baš neki plus, ajmo to tako reći. I kako Iceman kaže, mislio sam na onaj ne baš estetski lijep forhend "fishing" udarac šta ima. Smile

Šta ste se odma uzvikali, pa nisam ja psovao nego on! Beljenje

I da, meni isto izgleda da lovi sa softom. I opet kao što kaže Iceman, dosta je nepouzdano to s forhenda, stvarno ih previše pobjegne gore. U svijetu najboljih lovaca, sigurno ima nekoliko atraktivnijih i kvalitetnijih od njega.

A sad čekam argumente "aj da tebe vidim Pfff javi se kad ti budeš tako dobar". Kokice Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kuhbauch

PostPostano: uto sij 15, 2013 3:16 pm    Naslov : you Citirajte i odgovorite

Poricanje nije neki odgovor iako odgovor nije ni očekivan. Bolje bi došla neka druga definicija koja bi osporila ovu. Kad si već pripisujete autorstvo onda valjda znate značenje.
[Vrh]
D-Tech

PostPostano: uto sij 15, 2013 3:28 pm    Naslov : Re: you Citirajte i odgovorite

Kuhbauch (napisa):

Sad Niti bih se slozio oko "pljuvanja" igraca, a bogme ni da se necija tehnika nazove "nakaradna".
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: uto sij 15, 2013 3:38 pm    Naslov : Re: you Citirajte i odgovorite

D-Tech (napisa):
Kuhbauch (napisa):

Sad Niti bih se slozio oko "pljuvanja" igraca, a bogme ni da se necija tehnika nazove "nakaradna".

Ne,čini ti se...ima nakaradnih tehnika koliko hoćeš u sokazu...moja prva je u tom smjeru s gledišta bilo kojeg školovanog igrača...tako ti je to...wake up
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: uto sij 15, 2013 3:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

...samo d-tech,vazno je koliko ko izvuče sa svojom tehnikom...i ono najvaznije...nije pingač samo stvar tehnike...pogotovo ne u sokazu...
[Vrh]
D-Tech

PostPostano: uto sij 15, 2013 4:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma ne čini mi se, jasno je meni da od tolike hrpe igrača u Sokazu manje od 10% ima "prihvatljivu" tehniku, a za nas ostalih 90 i kusur % bolji je izraz lošija, slabija ili prvotno izrečena "iskrivljena" tehnika, pa nemam pišu na čelu da igram nakaradno. Zubo
[Vrh]
D-Tech

PostPostano: uto sij 15, 2013 4:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ozvacic (napisa):
...samo d-tech,vazno je koliko ko izvuče sa svojom tehnikom...i ono najvaznije...nije pingač samo stvar tehnike...pogotovo ne u sokazu...

Apsolutno, nekad se više isplati pokušat do maximuma dovesti ono što imaš nego počinjati ispočetka, a još ako imaš i "glavu" nema ti ravna.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 15, 2013 6:05 pm    Naslov : Re: you Citirajte i odgovorite

Kuhbauch (napisa):
Poricanje nije neki odgovor iako odgovor nije ni očekivan.

Onda dobro. Smile
Mislio sam pojašnjavat na trenutak, al glupo da iskačem iz okvira. Thumbs up

@diskusija: Ma nakaradna je prejaka riječ u svakom slučaju, vjerojatno je "neškolska" ili "iskrivljena" neka od kvalifikacija šta nam trebaju. Very Happy
Iako, više cijenim neškolsku tehniku od Hou Yingchaoa za koju mi se čini da ima glavu i rep (jer te lik ošamuti i izbezumi onim visokim sajd-kiflama), nego od ovog momčića koji se cijeli slomi oko tog forhend nabaca, a lopta ne izgleda nešto preneugodna i prepametna na kraju, ako uopće padne na stol. Pojma nemam
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto sij 15, 2013 7:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da prekinem prepirku, evo jednog videa koji NEMA veze sa stolnim tenisom... Thumbs up

svi mesijevi golovi koje je zabio 2012, kronoloskim redom....mislim da se nitko nece buniti Zubo

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qXrltgfrrqw
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri sij 16, 2013 9:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Aaaaa pa moram se ja uključit sa svojim tumačenjem.
Čokljanje je bome, postalo širi pojam.
Nisam siguran kako je točno nastalo u Izra - ib mmozgovnoj mučkalici, al s vremenom, kod ekipe s kojom ja igram stolni tenis to je postao sinonim za:

- neškolske udarce koji daju rezultate
- bilo kakve udarce (i školske i neškolske) koji su loše izvedeni ali su tako neočekivani da obično daju izravan poen
- prijetvorni udarci kojima varaš protivnika bilo tijelom (pa ga pošalješ po čevape) bilo rotacijom loptice (fejkaš ili prikrivaš spin)

E sad, ova prva dva kako sam Buću skužio i spadaju pod prvotnu definiciju čokljanja. Ovo treće je više manje vještina koja je jako poželjna u stolnom tenisu i dapače trebaš bit vrhunski igrač da tako nešto napraviš. No činjenica je da je kod nas to "deception" ili prijetvorno igranje na takvom nivou da obično ti udarci kojima prevariš igrača nemaju veze s školovanim udarcima...pa se nekako poistovječuje, iako, sve češće ljudi školovano i sa smislom koriste takve fore.
E sad, problem ostaje - jednom čokljavac, vazda čokljavac ROFL

Bilo kako bilo, nazvat nekog "čokljavac" jest zajebancija i provokacija - u smislu nezna igrat školovani stolni tenis. Al isto tako znači i "zna igrat stolni tenis na poprilično zajeban način"
Ako školovanom igraču kažeš da je čokljavac - e pa to vjerojatno i jest pljuvanje.
Ako neškolovanom igrač kažeš isto, to je uglavnom - kompliment In love
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33  Sljedeće
Stranica 19 / 33.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.