NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Mjesto u 10. ligi

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: ned sij 13, 2013 2:13 pm    Naslov : Mjesto u 10. ligi Citirajte i odgovorite

Momčad Elektro-kontakta (na proljeće u 10. razredu) ostala je bez dvorane, i ne planiraju nastaviti igrati.

Voditelj ekipe gosp. Damir Vidović (091/7531-152) bi se rado s nekim dogovorio o predavanju ekipe.
Jedini uvjet (koji je meni poznat) je da bi on htio ostati u sastavu buduće ekipe kao četvrti igrač, da može tu i tamo otrenirati s ostalima, dok mu igranje utakmica nije prioritet.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: uto sij 15, 2013 5:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žao mi je što to čujem.
Zadnja ekipa s kojom sam trenirao i malo igrao u Sokazu je baš Elektrokontakt.Ne znam dali će se gospon Damir sjetiti, ali možda ga asocira i da je poveznica bila što im je jedan igrač došao iz Medike.
Sjećam se da su bili odlična squadra i da su me primili jako Gimme five prijateljski .Ipak sam tada bio mlađan lovac Afro jaaa-prije 17 godinaaa.
Za ekipu Elektrokontakta Moli se...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: sri sij 16, 2013 9:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eh jebat ga Very Happy
Nas u ekipi ima previše da bi primili još jednog, a ovako po postovima, baš si mi fino sjeo.
A i 55 te hvali, a on zna procjenit ljude.
Ne, ne tražimo igrača (5ti bi bio previše i nebi se naigrao) al za treningić si uvijek dobrodošao.
Stoga ako imaš vremena a nemaš s kim odigrat koju, mi igramo u Ritmu od 7 do 10 utorkom i četvrtkom, pa navrati. da se upoznamo i odigramo koju i za jednim a i za drugim stolom. Nekako mi ostavljaš dojam da si ipak jači za ovim drugim, na kojem se broje boce a ne poeni, pa tako da ćeš se sigurno uklopit.
A tamo igra dosta zabavnih ekipa, pa da upoznaš i gazdu a onda će i on vidit i popričat s ljudima...možda se nađe koja ekipa koja bi te primila među svoje redove. U svakom slučaju, što više sokazovaca znaš to ćeš prije nač ekipu kojoj ti odgovaraš a i koja bome odgovara tebi.

Šibni pm ako ćeš navračat Wink
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.