| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
japanac
|
Postano: čet lis 04, 2007 6:34 am Naslov
: loptice |
|
|
I kolo , gosti - igrali sa Joola lopticama ( što meni osobno ne odgovara ) , ali kako nisam siguran da li postoji nekakva odluka o tipu loptica sa kojima se igra prvenstvo sokaza prihvatio igru i , naravno , popušio .
Kao domaćini i na treningu isključivo koristimo loptice Butterflay .
molim savjet  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet lis 04, 2007 7:18 am Naslov
: |
|
|
| sve sa tri zvjezdice(butterfly, tibhar, nittaku, dhs, joola, donic, stiga...), bilo bijelo ili narančasto je dozvoljeno |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet lis 04, 2007 8:37 am Naslov
|
|
makar je u proslom biltenu pisalo da se moze igrat iskljucivo sa Butterfly lopticama, neznam kaj u ovom pise  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: čet lis 04, 2007 8:45 am Naslov
|
|
Mislim da se razlika u lopticama s tri zvjezdice teško može osjetiti na način da ti bitno pogoršava igru. Pogotovo nekome tko nije profesionalni igrač pa nema 10 treninga tjedno s istim lopticama. Nama svima drugima to može biti samo izlika za lošu predstavu. Pogotovo nekome u 19. ligi!
Naravno da bi bilo skandalozno da se nije promijenila odluka da se smije igrati samo sa Butterfly lopticama jer to nema veze s razumom. I Svjetska prvenstva se igraju sa raznim markama loptica pa možemo valjda i mi u SOKAZ-u.
Inače ja igram sa Butterfly lopticama al bi mi bilo strašno da se idem bunit zbog marke loptice na gostujućem terenu. Kao i stola ili tuđeg reketa. To su sve čari SOKAZ-a i domaćini imaju pravo iskoristit domaći teren na najbolji mogući način u skladu sa zdravim razumom. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
japanac
|
Postano: čet lis 04, 2007 9:43 am Naslov
|
|
o.k. hvala , sve je jasno  |