| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rogi
|
Postano: uto sij 29, 2013 8:40 am Naslov
: |
|
|
MJ-KŠ 4:5
Namučili mi ove Šibenčane!
Ajme, niti sam ne znam kako da opišem noćašnji meč (završili u 0:30) s obzirom da sam skupio sve skupa 3h sna, a i tih 3h je upitno jel ulazi u kategoriju spavanja.
Ukratko, to je bio najluđi, najnapetiji, najizjednačeniji, najenergičniji, najdugotrajniji, najdramatičniji, najkvalitetniji, najatmosferičniji, najsveštomipadnenapametaopisujedogađajsuperlativno meč koji sam ikad odigrao, a vjerojatno će i ostali sudionici susreta isto potvrditi! Zbog ovakvih mečeva se igra sokaz, nakon ovoga onaj tko nije do kraja bio inficiran stolnim tenisom, mislim da će sada zauvijek ostati!
Šibenčani su borci kakve bi William Wallace poželio u svojim redovima , s jurišnikom i motivatorom Karabegom na čelu naravno! Taj čovjek ima energije za dvije elektrane Plomin!
Publika u dvorani kao i oni pored malih ekrana mislim da su uživali, naravno da se u jazbini često odigravaju lude utakmice, ali kad ti publika potvrdi da ovakvo luđaštvo nisu gledali dugo vremena onda je jasno o kakvom susretu se radilo!
Šibenčani svaka vam čast, ajmo sad razbit taj Marco Polo!  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: uto sij 29, 2013 9:27 am Naslov
|
|
Uf, neznam odakle krenit.
Prva stvar, hvala MJ šta su nam priuštili ovakav meč. Mislim da o tome najbolje svjedoći to šta protivnik koji je vodio 4:2, smatra ovo jednim od najboljih mečeva koji su u sokazu igrali. Svaka čast momci.
Istina da se znamo i od prije, ali iskreno vam mogu reć da još u sokazu nisam upozna sportskiju i pošteniju skipu od vas.
A sama utkmica. teško ludilo. Iskreno, idetelj nas je iznenadio, mene pogotovo, sa svojom igrom. čovjek je u meču protiv klinca promašio 5 (pet) spinova , a oni koji ga znaju znat će o čemu pričam. možda je naša srića bila u tome šta Magaš nije baš bio na razini jučer (a ni danas) pa smo tu imali relativno lagan prolaz.
A na onog Abramovića neću trošit riječi. Čovik nije normalan. Mislim da ću odmarat idućih tjedan dana. Ruku uopće ne osjećam, koliko sam morao igrati protiv njega. i onda igraš peti set, već na pola masakriran, a on mrtav ladan, ko da sad krećemo igrat.
Momci svaka čast, ali, nema više prijateljskih. A kako je magaš reka, nećemo se ni pozdravljat na ulici.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto sij 29, 2013 9:45 am Naslov
|
|
| idetelj (napisa): | s jurišnikom i motivatorom Karabegom na čelu naravno! Taj čovjek ima energije za dvije elektrane Plomin!  |
Jedan od boljih opisa Karabega,
Dobro je dico, niste razočarali.
Zašto sam ja zaboravio na meč, ostaće misterij.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: uto sij 29, 2013 9:50 am Naslov
|
|
Čestitke KŠ... kad ste nas nabili, red je da odete što dalje, ako ništa drugo onda barem da nama bude lakše...
Nakon što kup sezona završi čujemo se za neslužbeni revanš. Sretno dalje!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: uto sij 29, 2013 9:57 am Naslov
|
|
Možda samo još koji detalj oko kretanja rezultata čisto za ilustraciju drame:
MJ vodi 4:2, Abram protiv Živka ima 2:1 u setovima i izgubi 9:11 u 5.setu
idetelj gubi 0:2 u setovima protiv Karabega, okreće na 2:2 i vodi 8:2 u 5.setu (3 poena do ukupne pobjede), Karabeg dobiva 8:11! i sve to negdje oko 23:50!
i zadnji meč Magaš-Klinac, 1:2 za Klinca, Magaš u 4.setu vodi 9:5, gubi 12:14 za ukupnu pobjedu KŠ!
uh... _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto sij 29, 2013 10:04 am Naslov
|
|
Ma beštije kažen ti! Došli divlji i pokorili pitome.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: uto sij 29, 2013 10:52 am Naslov
|
|
| Ma divljaci. Svaka čast jatu, sad vidim, osvojili Su 3 poena više on nas. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: uto sij 29, 2013 11:07 am Naslov
|
|
| Lin Chi Na (napisa): | | Ma divljaci. Svaka čast jatu, sad vidim, osvojili Su 3 poena više on nas. |
Oni ko ni Goluža nebi mjenjali ta tri poena za pobjedu  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto sij 29, 2013 11:08 am Naslov
|
|
Hah, sigurno će ih to jaaako utješiti...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Maca Edinburgh
Pridružen/a: 21. 11. 2010. (23:03:57) Postovi: 156 Lokacija: Klub Šibenčana
|
Postano: uto sij 29, 2013 11:25 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Ma beštije kažen ti! Došli divlji i pokorili pitome.  |
Reka bi sina iz makroa pola, manijaci Šibenski......  _________________ 55: Ping bez pinga nije ping! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Wang Li Čin Ka
|
Postano: uto sij 29, 2013 2:37 pm Naslov
|
|
kakva katarza
samo cu reci da mi se vratila zelja za stolnim tenisom
(bio sam na 5 min do trave na bekendu)
s ozbirom da nismo u treningu, igor nesto malo, mario kad naleti kod nekog a ja uopce...mislim da smo odigrali jako dobre meceve
ižbenčani su odigrali u transu, pogotovo krnić protiv marija
al atmosfera, bubnjevi, navijanje , rusvaj
svaka cast
sve u svemu, ako bi mora potpisat od nekog kapitulaciju onda je to od sibencana, zasluzili su!!
...
i dosta sad vise ovih gay spika
nema pozdravljanja na cesti
i ubću vas drugi put !!
p.s.
kad san skuzija da ovi majstori locu, pušu i gledaju tekmu u prostoriji do!??
...a ja mislija da je prijenos nekog rukometa nogometa, nevjerojatno  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: uto sij 29, 2013 2:57 pm Naslov
|
|
| Wang Li Čin Ka (napisa): |
p.s. kad san skuzija da ovi majstori locu, pušu i gledaju tekmu u prostoriji do!??
...a ja mislija da je prijenos nekog rukometa nogometa, nevjerojatno  |
Je zakon je dolje ekipa, a kamera i monitor samo podižu ionako visoku kvalitetu dvorane!
Jel će se moće u budućnosti spojiti na taj streaming i pogledati neki meč ili vidjeti igra li netko tamo?
Pozdrav svima! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto sij 29, 2013 4:50 pm Naslov
|
|
| nzoric (napisa): | a kamera i monitor samo podižu ionako visoku kvalitetu dvorane!
|
Monitor kakav monitor PLAZMA 128cm  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: uto sij 29, 2013 5:40 pm Naslov
|
|
| King (napisa): |