NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

15. liga, proljeće 2013.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: uto vel 26, 2013 9:23 am    Naslov : 15. liga, proljeće 2013. Citirajte i odgovorite

Lijep pozdrav svima Cheer , novaci smo u ovoj ligi, ali imamo već starih poznanika ovdje Mudri djed , po sastavu ekipa vidim da će biti vrlo atraktivna sezona: gospoda Pospiš i Pavlek su tu s nama... Ne ne Ne ne , bit će po tamburi! Sibom po guzi Cekicem po glavi
No, bit će sigurno i Pivo Zivili pa nećemo previše žaliti za bodovima Pojma nemam ... ma bit će i bodova Pfff
Lijep pozdrav od Intercapitala! Evil Vrag ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
a_marko

PostPostano: uto vel 26, 2013 11:54 am    Naslov : Re: 15. liga, proljeće 2013. Citirajte i odgovorite

Neka neka... bit ce tu svega... Zubo Zubo
Bit ce dobrog pingača, a i dobrog druženja Pivo

Sretno svima!
[Vrh]
55

PostPostano: sri vel 27, 2013 5:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Marko, igramo međusobno tek u 6. kolu, do tada će se već znati manje-više kakav je omjer snaga ekipa u ligi Rolling Eyes ... pa ćemo moći nagađati tko će kome dati po tamburi! Sibom po guzi Evil Zubo
[Vrh]
55

PostPostano: pon ožu 04, 2013 12:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdravljam i našeg cijenjenog voditelja lige, gosp. Juraja Hubera, jednog od najboljih čokljavaca koje sam vidio u SOKAZ-u! Cheer Juhuu ROFL

P.S. - počelo je uvlačenje...
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon ožu 04, 2013 12:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zar je ikad prestalo ROFL

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: pon ožu 04, 2013 1:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota Azdaja ...

Dogovorena tekma 1. kola: Rubin promet d.o.o. - Intercapital u petak u 20:00 sati Cheer . Idemo zajedničkim snagama kod gospodina Pavleka po prvu ovosezonsku porciju Sibom po guzi , ali i po poneki bod... nadam se. Zubo
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon ožu 04, 2013 2:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Ikota Azdaja ...
:

Sretno u prvom kolu,, i dalje navijam za Vas Cheer Cheer Cheer
Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
a_marko

PostPostano: pon ožu 04, 2013 9:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prognoziram rezultat Zubo
7:3 pobjeda intercapitala Cheer

Eventualno možete još izgubiti par.
g. Pavlek trica, a vi svaki po dovoljan - 2 Beljenje
[Vrh]
55

PostPostano: pon ožu 04, 2013 11:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma je li? Misli Confused Znači, ti si gosp. Pavleka dobio, a mi (čokljavci) ćemo od njega dobiti po lampi? Azdaja
E pa ne može to tako No no , sada si mi nabio imperativ da ga i ja moram dobiti (ili barem pokušati dobiti) Laughing Laughing ...
U svakom slučaju, nadam se da ćemo uspjeti doći do sva tri boda, a kako ćemo to izvesti - doista mi nije previše bitno Pfff ... tko će dobiti, a tko izgubiti... Embarassed
Čuo sam od momaka da je gosp. Pavlek prestrašan igrač i da najmanje o meni ovisi hoću li ga dobiti ili ne Vrag , naime ako je zainteresiran za igru onda bismo svi trebali gadno nastradati Cekicem po glavi Sibom po guzi Bike
[Vrh]
a_marko

PostPostano: uto ožu 05, 2013 9:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma neeee, nisam to mislio Very Happy Zubo

Samo g. Pavlek je za nas čokljavce ipak jedna klasa više. (treba priznati)

Ja i dan danas mislim da sam ga dobio slučajno Cheer Cheer
I ćorava kokoš zrno nabode.

Imat ću priliku (valjda) opet iskušati sreću. Heheh
Ali pošto sam totalno izvan treninga, mislim da ću dobit po lampi ovaj put Sibom po guzi Sibom po guzi Big gun Visi Predaja
[Vrh]
Ivek

PostPostano: sri ožu 06, 2013 8:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lijepi pozdrav svima od "Zagi-ja". Juhuu
Liga je po mojoj procjeni znatno jača nego prošle sezone što garantira puno zanimljivih utakmica. Svima želim puno uspjeha i dobrih partija.
Mi smo startali pobjedom. Bilo je poprilično neizvjesno, puno teže nego prošle sezone. Gospoda iz Mibex-a pokazali su da će ove sezone biti vrlo tvrdi orah, naročito na svojem terenu. Mislim da u srazu s njima nitko neće lako do bodova...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
55

PostPostano: čet ožu 07, 2013 12:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uhhhh... Plankeri su krenuli žestoko Klanja se Klanja se Klanja se ... Ančici i Niki sve čestitke za trice Thumbs up , bit će vrlo težak meč protiv Plankera Ne ne , ali ne samo nama nego svima! Eeeek! Zubo
Ima dosta dobrih ekipa, stvarno će biti grdo Mirko Znoj , trebat će vrlo oprezno čokljat od kola do kola Mudri djed , i na kraju sve počokljat! ROFL Laughing Zubo
[Vrh]
55

PostPostano: sub ožu 09, 2013 2:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odigrali smo u gostima 5:5 protiv Rubin prometa d.o.o. Evil . Nije loše, nije niti baš jako dobro Rolling Eyes , sutra izvješće o meču, lijep pozdrav svima! Mah mah
[Vrh]
a_marko

PostPostano: sub ožu 09, 2013 9:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ora - F-Secure: 2:8

Dobra tekma uz odličnu atmosferu. Thumbs up
3 starija gospodina, zafrkanta koji pingač igraju s dušom. Šala u prvom planu pa onda pingač! Very Happy

Ova dva meča na strani Ore je izborio g. Boris Augustić. Božo i Karlo nisu imali rješenje na njegov penhold stil igre.
Onda je bio derbi Augustić - Augustinović Zubo Laughing

Uglavnom, opako sam počeo s obzirom da sam van treninga. Beljenje
[Vrh]
55

PostPostano: ned ožu 10, 2013 5:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i mojih dojmova s meča protiv Rubin prometa d.o.o. Zubo
Došli smo na meč u nadi da ćemo se vratiti doma s punim plijenom Banana dancing , a na kraju smo sretni što nismo izgubili Prenerazena banana ; 5:5 je korektan rezultat za obije ekipe Mudri djed ... zapravo bi bila katastrofa da smo izgubili Brukica , to nam ne ni trebalo No no , ali mislim da će se na ovoj ekipi mnogi okliznuti Glavom u zid Ajooj .
Prvo čestitam dečkima iz Rubin prometa na prvom bodu u sezoni Cestitamo! i zahvaljujem se na gostoprimstvu Klanja se Klanja se . Dečki su ljudine i pol, društveni, druželjubivi i komunikativni Smoking Pivo ... osim dobrog sportskog naboja čak smo se stigli i zafrkavati tijekom meča. Gimme five
Gospodin Pavlek (za 15. ligu) igra kao da je pao s druge planete Klanja se Klanja se Klanja se ... u prvom setu sam krenuo odlično, prebio ga par puta Big gun i sčokljo ga pomalo Retaj , no nije bilo dovoljno. U drugom setu sam ga čak i poveo s 4:0 i bio siguran da ću se vratiti u meč i pokušati pobijediti ROFL ROFL , ali onda je on odlučio ne riskirati više ništa Ne ne i uništio me je Sibom po guzi Cekicem po glavi Zvrko ... do kraja meča sam dobio još 7-8 poena, a uopće nisam igrao loše Pojma nemam , nije bilo pomoći No no .
Gospodu Hinića i Milića sam počokljo bez problema Pfff , ali čim sam malo opuštenije krenuo s Hinićem u treći set već je bilo 7:1 za njega Dark evil Jako ljut ... treba odigrati svaki meč u punoj koncentraciji do samog kraja! Osama
Dan je odigrao rutinirano protiv Hinića i Milića Mudri djed , pobijedio je oba meča Bis , ali i on je malo opuštenije ušao u jedan set i odmah je bilo Sibom po guzi Eeeek! . Protiv Pavleka je igrao sjajno, odlično pogađao, blokirao i vraćao servu, imao je i set loptu, ali ipak ništa više od toga Rolling Eyes ... igra Pavlek k'o zmaj! Klanja se Klanja se Klanja se
Kapetan Miki nam nije bio u standardnom izdanju Ne ne Ne ne , ima raznih briga Facepalm , upao mu je meč u krivom trenutku Uvrijeđen , a i nije se baš dobro osjećao, moguće zbog posljedica nedavne bolesti Pojma nemam . Pa je tako izgubio glatko od Hinića, ali je junački izvukao meč protiv Milića Klanja se Thumbs up , kapetanski je to odradio Bis .
Sve u svemu, 1 bod je za prvu tekmu i to u gostima sasvim OK Banana dancing Skace Yesss! , a to smo nakon meča potvrdili jednim laganom klopa-cuga konceptom Hrana Pivo Zivili Smoking , počastio nas je kapetan Miki za dobro otvorenje nove sezone, hvala ti Kapetane Miki!!! Thumbs up Zubo
Slijedeće kolo protiv Mibexa, nadajmo se i prvoj pobjedi Evil , samo se nadam da neće biti po ušima i guzici Sibom po guzi Cekicem po glavi , ali igramo doma pa ćemo dečke prvo napit Pivo Zivili Drunk , a tek onda ih počokljat Retaj ... već smo se dobro izvježbali u tome. Laughing Laughing Laughing
Sretno svima u slijedećem kolu! Leti Leti
[Vrh]
Topspin

PostPostano: ned ožu 10, 2013 6:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa ovo je prava kobasa, 55-ci Gimme five
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: ned ožu 10, 2013 6:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala ti, legendo Klanja se Evil Zubo ... volio bih da se nađemo i malo odčokljamo Retaj , pokušat ćemo se dogovoriti nešto! Mah mah

p.s.- čestitam ZET-u I na odličnom ulasku u sezonu! Cheer Juhuu
[Vrh]
a_marko

PostPostano: pon ožu 11, 2013 3:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma da... gadan je rubin. Praktički startaš sa -4. I samo jedan nek se poklizne, eto ti 5:5 Bonk! Ajooj
Isto kao i prošle godine 16. liga hrt i g. Budanko.
Budanko radi trice, izgubis par i začas nerješeno.

Ngo zna li itko kako je završila tekma GPZ-Medvedgrad –Botinec?
I da li su igrali uopće? Question Misli
[Vrh]
.........

PostPostano: uto ožu 12, 2013 2:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

7:3 za GPZ-MED
[Vrh]
a_marko

PostPostano: čet ožu 14, 2013 9:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nesto se slabo igra ovo kolo.... Zubo
Nema nikakovih rezultata Rolling Eyes