NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17. liga Proljeće 2013
Idite na 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Pale

PostPostano: uto vel 26, 2013 7:12 am    Naslov : 17. liga Proljeće 2013 Citirajte i odgovorite

Svim ekipama 17. lige pozdrav od ekipe PADOBRANCI uz želje za dobrim tekmama i brzim stavljanjem rezultata Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: uto vel 26, 2013 8:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jel ti odmah lakše kada je novi bilten ugledao svjetlo dana? Smile

Pridružujem se pozdravu ekipama naše lige.
Nešto starih znanaca, nešto novih ekipa. Šteta što neće biti Siledžija, vidjet ćemo kako će se Orkis snaći u ovoj ligi jer dolaze iz 23. lige.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Pale

PostPostano: uto vel 26, 2013 8:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

da Cheer Beljenje

Od ekipa znam samo BUkovac, Briđ, Amaciz,,, to mi je dosta da nam mogu prognozirat 3 "krvava" meča, ostale neznam. Tak da bum zadovoljan ak završime među prvih 5, Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: uto vel 26, 2013 9:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Upoznao si i 2/3 Cvjećarnice. Smile Ove sezone igramo u malo izmjenjenom sastavu i svaki će nam bod biti važan.

Od starih tu su
- Nezgode - Murvaj igra što znači Sibom po guzi
- Pun mun jako dobri
- Hrv. vode

Ima li informacija o neregularnoj "dvorani" Hrv. voda? Posalo sam SMS voditelju lige ali nije još ništa odgovorio.

Zadnja promjena: trnac; uto vel 26, 2013 9:52 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto vel 26, 2013 9:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Javio se voditelj lige u vezi "dvorane" Hrv. voda.

"Poz.Komisija ce provjeriti dvor."
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri vel 27, 2013 10:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren a kaj je sa tobom ???
Kaj moderatori nesmiju komentirat svoju ligu??? Jebate od kad si postl mod. više niš ne pišeš Confused

Ajmo ... nabaci kakav komentar i prognozu, Thumbs up

btw. Mi igramo prvu tekmu sa PUN MUN om i još čekam odgovor na date termine (pon. sreda u 19h) a več je prošlo više od 24h Zubo

[Vrh]
rope

PostPostano: sri vel 27, 2013 10:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):

btw. Mi igramo prvu tekmu sa PUN MUN om i još čekam odgovor na date termine (pon. sreda u 19h) a več je prošlo više od 24h Zubo

he.. he.. he.. trebat će još koja godina da profunkcionira ROFL odma' javljaj voditelju
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: sri vel 27, 2013 10:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mi gostujemo kod ekipe LIMA i još nam se nitko nije javio. Vjerojatno čekaju bilten u poštanskom sandučiću. Crying
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri vel 27, 2013 2:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ah, bolestan sam, i plus čuvam prehlađeno dite. evo sam joj dao da kuha da stignem se javit ROFL

žena će me zatuć, nered je zagarantiran Very Happy

javim se kad prizravim, sad me tako sinusi muče da ne mogu gledat duže od 2 minute u ekran Crying
55

PostPostano: sri vel 27, 2013 3:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajoooj Bonk! ... to zaista znači da više nisi ZdravKoDren Laughing Laughing ... neću se zahebavat na račun tuđe nevolje Ne ne Ne ne , a posebno zdravstvene Rolling Eyes ... nadam se da ćeš brzo ozdraviti Mirko , sezona samo što nije počela! Leti Leti
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri vel 27, 2013 4:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren baš sam došao iz Ritma sa treninga i veli mi Tomica (mislim da se tako zove Srami se ) da si bolestan. Jbg sretno ozdravljenje do 1. kola. Thumbs up

[Vrh]
trnac

PostPostano: sri vel 27, 2013 5:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota, znači ništa večeras od SINNI-ja?
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri vel 27, 2013 7:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma čim pročitam ovako dobre želje, odma mi je bolje Very Happy

zapravo, danas jest već skoro oke, još uvijek jesam prehlađen, al već u subotu planiram trening Zubo

Inaće. bit će jako zabavna liga na prvu ruku. Čak bi rekao da ovaj put nema izrazitih favorita i da će bit krvi, znoja i pive do koljena Very Happy Very Happy Very Happy
trnac

PostPostano: čet vel 28, 2013 10:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sinoć sam "isprobao" i treći reket Padobranaca i iz svojeg skromnog iskustva mogu reći da će Padobranci biti mnogima tvrdi orah. Klanja se
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet vel 28, 2013 11:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

LIMA vs. Cvjećarnica Nela u ponedjeljak u 20:00.
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet vel 28, 2013 2:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pošto dečki iz PUN MUN-a imaju problem da igraju preko tjedna dogovorili smo tekmu za ovaj vikend

Padobranci vs PUN MUN subota 02.03. 16h na Velesajmu Cheer Cheer

Nadam se da će nam se padobrani otvorit i da nećemo tresnut odmah na prvom meću Zubo

[Vrh]
max pax

PostPostano: pet ožu 01, 2013 4:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav od ekipe naklada breza, samo me zanima kaj je to sa dvoranom kod ekipe hrvatske vode jeli to zbilja tak nemoguce za igrat i kako ce ostale ekipe postupiti dali ce igrati tamo?
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet ožu 01, 2013 4:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Navodno da je dvorana (hodnik u kojem se igra) jako uska (zna dtrnski točne mjere)

Hvala bogu Klanja se u meću sa njima mi smo domaćini Very Happy

[Vrh]
trnac

PostPostano: pet ožu 01, 2013 4:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hrvatske vode igraju u hodniku ispred WC-a.
Širina hodnika je neregularna po Pravilniku SOKAZA koji nalaže MINIMALNU širinu od 4,5 metara.

Rasvjeta je tak-tak, imaju dodatnu lampu koja osvjetli dio stola ali ostatak baš i ne.
Pod je mramorni i neki imaju problema s proklizavanjem.

Naravno da se MOŽE igrati, ali i dalje su uvjeti NEREGULARNI.

Voditelj Brlek je rekao da će izaći komisija koja će utvrditi regularnost uvjeta u tom hodniku.
55 je IZMJERIO širinu koja iznosi 361 cm, dakle skoro 1 metar manje od Pravilnika.

Mi smo im prošle sezone dobronamjerno ustupili domaćinstvo ne pomišljajući da će nas tamo zateći neregularni uvjeti. Ove sezone smo kod njih gosti i nemamo namjere opet igrati u neregularnim uvjetima.

P.S. Nakon epizode "Hrv. vode" u torbi osim opreme za pingić nosim i metar. Na žalost.
[Vrh]
55

PostPostano: pet ožu 01, 2013 6:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije nemoguće igrati No no , ali širina od 361 cm je 20% manja od dopuštene Rolling Eyes Brukica ... tamo jednostavno ne treba igrati! Banned
Nisam nikada u životu oderao reketom po nečemu, ali tamo sam uspio zabit vrh reketa u zid Eeeek! , to je doista vrlo jedinstveno iskustvo... Embarassed
Nikada ne bih inzistirao na obveznoj širini od 450 cm, sasvim sam siguran da je puno ljudi spremno na fleksibilnost u tom pogledu Cestitamo! , ali njihov stav je više nego poražavajući Sad , da kome se tamo ne igra neka si piše 10:0 i gotova priča Rigo , totalni shit, zar ne? Bis
A još si daju i toliko za pravo da im uopće ne pada na pamet ili glupost najaviti suparnicima gdje ih ugošćuju Ne ne Ne ne , doista tuga jedna Tuzni ...
Ima puno solidnih i nekoliko izvrsnih dvorana za igrati, 2013. je godina, neka si izvole dati truda i ugoste suparnike u uvjetima lijepim i potjecajnim za igranje i natjecanje Macevanje Box , a nadasve i druženje! Pivo Zivili
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sljedeće
Stranica 1 / 24.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.