NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Koliko liga gore?
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: pon sij 28, 2013 8:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):
Što se zastupljenosti tiče, može se napraviti SMS glasovanje.
Pošalje se SMS svakom voditelju ekipe s precizno (kratko & jasno) napisanim pitanjem i neka voditelj ekipe u suglasnosti s članovima ekipe pošalje odgovor.

U roku par dana će se dobiti svi ili velika većina odgovora i s time se onda može dalje baratati.

Ako nekome nije jasno pitanje, može pojašnjenje dobiti telefonom.

S ovim prijedlogom se apsolutno slažem.To bi moglo dati konkretne zaključke... Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: uto sij 29, 2013 8:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne treba zaboraviti da je ovo rekreacija. Ne smije se davati prevelika važnost paru jer par obično igra onaj član koji je igrao samo jednu pojedinačnu partiju.
Ako je frka, onda par igra najjači sastav. Ukoliko će se paru dati bodovna težina, 4+ igrači će izgubiti mogućnost igre u paru.

Možda je najbolje da ib prebaci u novu temu, ipak je ovo topic o napredovanju u ligama. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod

PostPostano: uto sij 29, 2013 8:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Mislim (ako dobro čitam Statut) da je dovoljno da Predsjedništvo ovo izglasa. Misli Što bi značilo da imamo fore do kraja prvenstva i biltena u lipnju.

Ajmo Precedništvo,primite se posla... Evil Thumbs up
trnac

PostPostano: uto sij 29, 2013 8:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koliko članova Predsjedništva prati ovaj forum?
Ne tako davno sam dobio odgovor da ovaj forum za Predsjedništvo i voditelje lige niti ne postoji.

Idema naći taj post....
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto sij 29, 2013 9:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ne, od mene si dobio post u kojem sam rekao da forum nije sluzbeno sredstvo obracanja predsjednistvu, a rezultati na webu nisu sluzbeni (vec oni koje voditelj lige na kraju svakog prvenstva dostavi tajniku), tako da sto se tice bilo kakve sluzbenosti, stranica sokaza za predsjednistvo kao da ne postoji.

druga je strana price da je bar jedan od trenutnih 7 clanova predsjednistva na forumu i da se bar preko njega bitne informacije probiju do predsjednistva.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: čet vel 21, 2013 3:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: čet vel 21, 2013 5:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

@Izra

Znači da ne moram više hraniti golubove? Smile
Leti hrabri Pero, leti...
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet vel 22, 2013 7:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Promjene u članku 4. Pravilnika o natjecanjima

Pogurano je, izglasano, probat ćemo pa ćemo vidjeti. Smile
Hvala svima na raspravi. Grouphug

Finalna usvojena verzija:
http://www.sokaz.hr/misc/lige_napredovanje.pdf

Pamtite je najlakše kao "zadnji skok za tri lige je iz 13. u 10. ligu" Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Saša

PostPostano: sub ožu 02, 2013 8:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da je odlučeno malo preuranjeno i brzopleto, a u korist novih ekipa koje imaju odlične igrače.Navesti ću primjer
Neka ekipa se muči i malo po malo se penje gore. Ode korak gore previše i ako bude zadnja izbacujete ju za tri lige a jadni su se godinu i pol dana penjali od tuda....Napredak za tri lige prema gore je po meni prebrz kao i ispadanje za tri lige. Kontraproduktivno i malo to much... za zadnje. Zamislite njihovu motivaciju za nastavak igranja u Sokazu.
Za kraj ostavljam misao kako mi nije jasno kako za pola lige može vrijediti jedno pravilo a za drugu polovicu drugo pravilo.
Različita pravila u istom takmičenju. Ktome još i amaterskom.

Da li ste o svim aspektima uopće i razmišljali.
no šta je tu je
Poruka za sve glasi: Ako ne možete biti prvi nemojte biti ni zadnje jer vas to vraća godinu i pola unazad
Dren

PostPostano: sub ožu 02, 2013 10:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a prije te bacalo godinu dana u nazad. strašna razlika.
s tim da tri lige ispod ako si zbilja dobar za ligu ili dvije više, onda ćeš slijedeću sezonu bit prvi, drugi, treći ili četvrti, ne?
55

PostPostano: sub ožu 02, 2013 10:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Saša (napisa):
Mislim da je odlučeno malo preuranjeno i brzopleto, a u korist novih ekipa koje imaju odlične igrače.Navesti ću primjer
Neka ekipa se muči i malo po malo se penje gore. Ode korak gore previše i ako bude zadnja izbacujete ju za tri lige a jadni su se godinu i pol dana penjali od tuda....Napredak za tri lige prema gore je po meni prebrz kao i ispadanje za tri lige. Kontraproduktivno i malo to much... za zadnje. Zamislite njihovu motivaciju za nastavak igranja u Sokazu.
Za kraj ostavljam misao kako mi nije jasno kako za pola lige može vrijediti jedno pravilo a za drugu polovicu drugo pravilo.

Da li ste o svim aspektima uopće i razmišljali.
no šta je tu je
Poruka za sve glasi: Ako ne možete biti prvi nemojte biti ni zadnje jer vas to vraća godinu i pola unazad

Ovo o čemu govoriš da je preuranjeno i brzopleto počelo se osmišljavati prije skoro osam godina, prvi post topika napisan je u svibnju 2005. godine... Geek
Osim toga, kako se možeš malo po malo penjati i onda očekivati odjednom plasman na 12. mjesto u samo jednoj ligi iznad one iz koje si se popeo naprijed? Confused
Tko uspije biti 12. od 12 i bolje mu je da padne za tri lige i tamo počne ponešto i pobjeđivati Yesss! , što ti uopće znači igrati višu ligu ako te napucavaju u njoj kao kantu? Sibom po guzi Cekicem po glavi Bike
Nisu tako velike razlike među ovim našim susjednim čokljo-ligama No no , tko prolazi stalno pomalo naprijed taj je uvijek konkurentan za prolaziti i slijedeće sezone naprijed, dok ne dođe u ligu u kojoj je "zlatna sredina" Evil , za napredovati dalje treba više trenirati. Pingic Macevanje Box Pivo Zivili
Nikada nije bilo više liga nego ove sezone Ne ne Ne ne , čak 24 muške lige... Thumbs up ... bolje je da se dolazak do sredine SOKAZ-a malo ubrzao Trk , osim toga tek od tamo negdje razlike među ligama postaju sve veće i zato je normalno da se od tamo i napreduje sporije! Bis Fulir
[Vrh]
wolf

PostPostano: ned ožu 03, 2013 10:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Saša (napisa):

A što je dosad bilo Confused isto pravilo za sve ?? Pojma nemam Misli
Zdenko

PostPostano: čet stu 27, 2014 2:17 pm    Naslov : Znam da malo kasnim... Citirajte i odgovorite

... ali ipak imam pitanje za IB oko napredovanja u ligama. Dakle, da li iz 12. lige naprijed idu 3 ekipe ili 4? Postoje dvije verzije - ova "finalna usvojena verzija" na ovoj strani i ona "tablica prelazaka" u Info dijelu. U verziji na ovoj strani stoji da prvoplasirana ekipa ide u 10. razred a drugo i treće plasirana idu u 11. razred.

Iz "tablice prelazaka" vidljivo je da prvo i drugo plasirana ekipa ide u 10. razred a sljedeće dvije u 11. razred.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet stu 27, 2014 2:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa gdje si iskopao ovu temu s početka 2013. kada se nije ni spominjalo lige s 14 ekipa? Smile

Jedino što je relevantno je Pravilnik o natjecanjima, članak 4.:
http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php

Budem stavio na naslovnicu danas, vjerojatno postoji još dosta ljudi koji ne znaju gdje to mogu naći.
[Vrh]
Zdenko

PostPostano: čet stu 27, 2014 3:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa da, mislim da bi bilo dobro da je to na jednom mjestu. Hm, fakat vidim da na ovoj listi nema 14 ekipa :-))
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stranica 10 / 10.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.