| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: čet vel 28, 2013 1:32 pm Naslov
: |
|
|
| bduralija (napisa): | VIDRA II. igra u Samoborskom lugu, potvrdio sam srijedu, a sada još da nam dođu upute kako tamo stići... znam ak fulamo, trebat će nam putovnica
|
Ako dolazite autoputom, skrenite na izlazu Bregana, slijedite tablu Samobor, te na prvom semaforu skrenite desno, prema Bregani. Potom na prvom većem križanju ( treća ulica) skrenite lijevo (već je na raskršću vidljiva ograda i zemljište ustanove). Ulaz u ustanovu prepoznat ćete po zelenoj ogradi i narančastoj zgradi.
Ako dolazite autobusom iz Zagreba, dođete do autobusnog kolodvora u Samoboru, te presjednete na autobus za Breganu. Siđete na petoj stanici, prijeđete cestu i krenete pješice u smjeru prema autoputu.
P.S. Možda nam plate putne troškove  _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: čet vel 28, 2013 3:46 pm Naslov
|
|
sezona još nije počela, a već smo okrenuli novi list tj. drugu stranicu na Forumu...
hvala Saši, a i Feliksu na objašnjenju dolaska do dvorane
Oko 300 m ravno i naraskrižju skrećete lijevo u ulicu Kneza Zdeslava(u tom smjeru putokaz za groblje i Otruševac)
Ulaz u Centar za obrazovaje je prvi ulaz desno a na kolniku ima oznaka "škola"
| [Vrh]
|
|
 |
škiljo
Pridružen/a: 11. 10. 2006. (21:05:11) Postovi: 151 Lokacija: Samobor
|
Postano: čet vel 28, 2013 4:52 pm Naslov
|
|
Da, neke znamo, neke ne znamo.Sad ne vrijedi bivša uzrečica:ak ih ne dobimo na stolu, bumo ih dobili za šanko(mladi su pa nemreju popit), a mi smo ipak dvojica iz Samobora i jedan iz Zaprešića.Ali Ivica ima 70.god(ja 54, a Tomo 37)i nikad niš ne pije.Znači nema zajebancije,samo zafrkancija.
U srijedu nam dolazi agr,fakultet pa moramo ići na kompresor napumpati loptice.Možda sam ih trebal krivo uputit pa bi se izgubili i zakasnili.
Svima pozdrav od Ekipe Vidra II
škiljo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
t.blaz
|
Postano: čet vel 28, 2013 7:21 pm Naslov
|
|
| kolega dobro si im reko.Ak oni nesmiju piti mi budemo, ili od tuge ili od radosti,al bolje da krenemo od jutra! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet ožu 01, 2013 8:03 pm Naslov
|
|
| bduralija (napisa): |
bilo bi dobro ako Dren propusti prognozirati I. kolo 18te da to napravi netko drugi... žao mi je da nemamo analitičara kapaciteta Drena da pokuša predvidjeti krajnji poredak, ono prvo mjesto će osvojiti, glavni kandidati za ispadanje i sl...
 |
šta je, slažeš mi navlakušu? profesorski pristup ajajaj
budem. sad sam u gužvi a i nisu popisane momčadi. za par dana  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
škiljo
|
Postano: ned ožu 03, 2013 11:45 am Naslov
|
|
Evo da se kratko predstavimo jer smo novi u 18.
Mi smo nasljeđe bivših ekipa "Sutinska Vrela" Podsuseda. Ispod sjeverne tribine te dvorane ekipe su igrale pod nazivom te dvorane do iznanadne smrti našeg suigrača Radovana Videkovića -Vidre koji je bio dio ekipe u kojoj su igrali Domagoj Stepan i Vlado Knezović.Tako je nastalo preimenovanje ekipa "Sutinska Vrela" u Vidra.
Druga ekipa (Tomislav Đurić,Kruno Regvat,Zlatko Ivančić,Marijan Kuhtić-do bolesti Mladen Pilko)je sad u 13-toj.
Mi smo treća ekipa nastala iz te škvadre ,ali sam ja jednu sezonu igrao za Podsusedsko Dolje(Topličanec,pok.Smolec,Božurić,Kosić),jer nisam imao novih suigrača da bih osnovao novu ekipu.Osnovao sam novu ekipu prije dvije god., te odlaskom naših ekipa iz dvorane Sutinska Vrela u sadašjnem sastavu smo krenuli od početka,napredovali jednu ligu, pa dobili mjesto u 16.raspadom dvije ekipe iz Samobora.Ispali iz 16.-te i sada smo s Vama u vrlo zanimljivoj ligi.
Od prošle sezone koristimo malu dvoranu za Tjelesno zdravstvenu kulturu Centra za obrazovanje(učenika s posebnim potrebama i soc.statusom )u Samoborskom Lugu-ul.Kneza Zdeslava.
Gubili ili dobivali ,uvijek smo za dobro druženje i prijateljsku zafrkanciju.
Svim igračicama i igračima dobro zdravlje i sportski uspjeh
Feliks Škiljan(škiljo), VIDRA ll |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned ožu 03, 2013 1:22 pm Naslov
|
|
Lijepo si predstavio sebe i ekipu, legendo! Sretno u prvenstvu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: pon ožu 04, 2013 8:28 am Naslov
|
|
mali Bane kad igramo......
Javi se _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pon ožu 04, 2013 9:53 am Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
budem. sad sam u gužvi a i nisu popisane momčadi. za par dana  |
ma ne, nema tu navlakuše
mislim da su popisali momčadi 18. lige, a ovo su parovi 1. kola
Input – Velux arhitekti
Boanerges II. – HVIDR-a Dubrava
Sorry – MTM korporacija
STKOI Uspon-Yasaka – Početnici
Dugave – TIO
Vidra II. – Agronomski fakultet IV.
nudili su nam iz AGF3 da pređemo u 13. ligu, ali nas nisu navukli... ipak bez treninga po meni nema smisla preskakat lige...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pon ožu 04, 2013 1:30 pm Naslov
|
|
što se prognoza poretka momčadi tiče, koristio sam Rang ekipa prema ITTF bodovanju (ELO poredak)... simulacija kaže slijedeće:
1. MTM KORPORACIJA - apsolutno kandidat broj 1 za No1
2. BOANERGES II. - Damir Banić radi 3-4 boda po tekmi, visoko
3. HVIDR-A DUBRAVA - 2 jaka Vrzić i Iskerka
4. SORRY - tu su negdje kao i mi
5. AGRONOMSKI FAKULTET IV. - treba to ostvariti
6. DUGAVE - podjednaki s nama, ovisi o uspjehu u gostima
7. POČETNICI - nes(p)retno ispali iz 17. mogu do prva tri mjesta
8. TIO - izgubili su dvoranu, tri neugodna igrača
9. VIDRA II. - znamo Blaževića, a drugi su nepoznanica
10. STKOI USPON-YASAKA - Mahin rastura, a simulacija kaže ispadaju
11. INPUT - najiskusnija ekipa, Perhač im nije dovoljan za opstanak
12. VELUX ARHITEKTI - bez pojačanja ispadaju, isto su iskusni
svaka prognoza je nezahvalna, no ova prema ITTF bodovanju je zgodna, radi je program na temelju svega u prošloj godini, iako to zna zavarati... dovoljno je da netko počne trenirati, ili da se malo ozlijedi, ili da ne dođe na par tekmi i sve ovo pada u vodu...
ima li kakvih komentara na ovu simulaciju!?
P.S. i čeka se Drenova prognoza rezultata 1. kola...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: pon ožu 04, 2013 1:56 pm Naslov
|
|
| Saša (napisa): | mali Bane kad igramo......
Javi se |
Trebao Vas je Robert nazvati. Možda mu je gužva na poslu pa će Vas nazvati malo kasnije. Uglavnom, uspjeli smo dobiti termin u četvrtak, mislim da je od 19 sati. Nadam se da će Vam to odgovarati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: uto ožu 05, 2013 9:39 am Naslov
|
|
| mali ban (napisa): | | Saša (napisa): | mali Bane kad igramo......
Javi se |
Trebao Vas je Robert nazvati. Možda mu je gužva na poslu pa će Vas nazvati malo kasnije. Uglavnom, uspjeli smo dobiti termin u četvrtak, mislim da je od 19 sati. Nadam se da će Vam to odgovarati. |
Dogovoreno četvrtak 19:00, na istom mjestu _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
škiljo
|
Postano: uto ožu 05, 2013 6:47 pm Naslov
|
|
Saša me podsjetio na lijepe trenutke u mladosti.Je li to dogovor za tekmu ili za čvenk sa zgodnom curom?" Na starom mjestu u sedam?S tvarno "sumnjivo". Da sam 25 g.mlađi i da sam žensko,ja bih došao  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
t.blaz
|
Postano: uto ožu 05, 2013 7:50 pm Naslov
|
|
Kapetane samo su ti gluposti na pameti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: sri ožu 06, 2013 2:49 pm Naslov
|
|
| bduralija (napisa): | kako su me brzo razuvjerili voditelj i igrači iz 18. lige...
definitivno imamo najboljeg voditelja lige što se prisutnosti na forumu tiče, ali i po još nekim stvarima (o.a. slanje skeniranih zapisnika, neprocjenjivo, možda ove sezone da uslikam nakon meča i pošaljem na e-mail)... malo mu je falilo da dobije 10/10 za ukupni dojam u prošloj sezoni...
vidim da su uz nas AGF4 tu još od prošle sezone:
TIO - neočekivano ih dobili kod njih
Dugave - ovaj put dolaze kod nas, na sreću (o.a. oni koji su igrali kod njih znaju zašto)
Sorry - s kojima smo bili podjednaki 5:5, Žugec je ostao dužan (o.a. čudno da ga još nema na forumu)...
a dolaze nam i novi u 18. ligu:
VELUX - igrali s njima dok im je u ekipi bio Somek, ovaj put imamo bolje šanse da ne izgubimo...
HVIDR-a Dubrava - vidim Iskerku tamo s kojim smo igrali dok su bili UHDDR i sastali smo se već 5 puta, svaki put išli u goste... i šesti put se ide u goste, jel netko može izračunati ovu vjerojatnost... s njima imamo dosta loš skor, mislim da ih nismo još dobili...
MTM - u jednoj riječi "žene", pola ekipe im je s Agronomije, Maja radi na AGF, Mirjana je studirala... ne sjećam se da sam do sada dobio Maju u prijateljskoj, no davno je to bilo...
Početnici - nemamo iskustva s njima...
VIDRA II. - igramo prvo kolo s njima, veseli me da je t.blaz iz njihove ekipe na forumu i nadam se da će nam uskoro ponuditi termine za slijedeći tjedan... ako netko nešto zna o njima neka javi...
STKOI Uspon-Yasaka - jedina SOKAZ ekipa s ozbiljnim web stranicama http://www.stkoiuspon.hr/ dovoljno je reći da im je trenerica Ivana Knežević, koja je i nas uvukla u pingać... pozdrav trenerici, veselimo se susretu...
BOANERGES II. - igrali prije koju sezonu i dobili ih... bit će zanimljivo
INPUT - davno je bilo kada smo igrali, sjećam se da mi je pobjeda protiv Perhača bila najslađa u toj sezoni...
imamo opet 3 Borisa u 18. ligi
 |
kad me već...
jučer smo odigrali s pucama, sve najbolje! Ak se več ne zafrkavaju, bar poslušaju bedastoće koje sam namlel u igri i pristojno se nasmijuckale
dobile su nas na liniju, stalno su morale močiti tenisice a mi ne. Štos je u tome da su naše puuuuno priljubljenije na podlogu (radi linije)
A o dugu - na raspolaganju sam! Stižu mi nove (opet zimske, narafski) gume ravno iz kine i to bu mi (ne Siniši - za Dren) 12-15ti reket Drvo sam istesal iz prvoklasne vlastitovrtovske breze Ubojito! bar po težini...
U svakom slučaju - UVIJEK smo moralni pobjednici. A ko ide na pobjedu, sorry
Pozdrav svim ekipama i - ak nejde drukčije - pošteno!
i voditelju takaj! dostavljam zapisnik u "butigu". danas. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri ožu 06, 2013 4:14 pm Naslov
|
|
auh, grdo TIO šteta, momci su super, al očito ovo ostajanje bez dvorane im puno znaći...s druge strane kao što sam pisao i prije ekipa Dugava jako napreduje. bit će nezgodni ove sezone, pogotovo na svom terenu. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: sri ožu 06, 2013 6:29 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | auh, grdo TIO šteta, momci su super, al očito ovo ostajanje bez dvorane im puno znaći...s druge strane kao što sam pisao i prije ekipa Dugava jako napreduje. bit će nezgodni ove sezone, pogotovo na svom terenu. |
auč!
tak nismo ni mi zgubili čak ni protiv bridžovaca!
(sad se mora ovak pisati i još dodati gestikulaciju) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: sri ožu 06, 2013 8:15 pm Naslov
|
|
| škiljo (napisa): | Saša me podsjetio na lijepe trenutke u mladosti.Je li to dogovor za tekmu ili za čvenk sa zgodnom curom?" Na starom mjestu u sedam?S tvarno "sumnjivo". Da sam 25 g.mlađi i da sam žensko,ja bih došao  |
Da si mlađi 25 godina onda bi stvarno bio mlad  _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: sri ožu 06, 2013 8:32 pm Naslov
|
|
| bduralija (napisa): | | Dren (napisa): |
budem. sad sam u gužvi a i nisu popisane momčadi. za par dana  |
ma ne, nema tu navlakuše
mislim da su popisali momčadi 18. lige, a ovo su parovi 1. kola
Input – Velux arhitekti
Boanerges II. – HVIDR-a Dubrava
Sorry – MTM korporacija
STKOI Uspon-Yasaka – Početnici
Dugave – TIO
Vidra II. – Agronomski fakultet IV.
nudili su nam iz AGF3 da pređemo u 13. ligu, ali nas nisu navukli... ipak bez treninga po meni nema smisla preskakat lige...
 |
sa tim se itekako slažem! Znam jednu koja je imala izlet u 11. Sad ih očekujemo...
Lagano, zaslugama. Vrlo sam labilan tip i nebi najbolje podnio ulogu sakupljača loptica iliti vreće za napucavanje (iako mi je profil adekvatan ) Nije mi krivo izgubiti ali kod toga i igrati!
Zadnja promjena: Žugec; čet ožu 07, 2013 8:05 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: sri ožu 06, 2013 11:12 pm Naslov
|
|
Vidra II. - AGF4 4:6
Boris 3
Alen 1
Daniel 1
Par 1
PS bilo je čupavo, Škiljo nije imao svoj dan...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|