NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

vaznost parova
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: uto ožu 05, 2013 9:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ili kad treba pustit jedan od deset setova. Crying
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: uto ožu 05, 2013 11:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):

ja sam protiv parova i ne volim ih... pa mi reci to u lice

važi. ti ćeš meni iskreno reći zašto ne voliš parove a ja tebi sve ovo što sam napisao. i onda ćemo diskutirati. možda me uvjeriš da sam u krivu, a možda i ne. možda ja tebe uvjerim da sam u pravu, a možda i ne Very Happy
55

PostPostano: uto ožu 05, 2013 12:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

... a možda su u šumi ROFL Zubo ... Mislim da se radi o afinitetima In love , apsolutno ih svatko ima pravo voliti i ne voliti igrati i ne vidim tu baš nikakav problem. Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: uto ožu 05, 2013 1:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

e vidis 55, to je stav sa kojim se mogu sloziti...

a ne Drenovo: tko ne voli parove ne voli ni djecu ni pse i ne bi mu dao da zivi ROFL
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Iceman

PostPostano: uto ožu 05, 2013 1:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

btw, probaj ti voljet parove kad si s Thamom u ekipi Laughing
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto ožu 05, 2013 2:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zašto bi igra parova bila svojevrsna nagrada?
Može biti i kazna.
Tko sfulji u pojedinačnim partijama, za kaznu igra parove Laughing

Koji se naravno igraju kao posljednja (10.) partija meča Zubo
[Vrh]
Loptica Pong

PostPostano: uto ožu 05, 2013 4:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Očito nije neka tema. Zadnje post koji se ticao teme bio je cvijin (pogledaj 20 postova prije). Ledeni, vjerovao ili ne ovo nije tema za tebe (trebaju li uopće parovi), a s obzirom da znamo tvoj stav o neigranju parova u sokazu ne trebaš ga po n-ti puta ponavljati. Sve ok, čuli smo. Thumbs up Prijedlog da se parovi uvrste kao četvrta partija u Zimskom kupu nitko nije komentirao (osim IB-a). Pa barem bi prijedlog mogao netko pošteno popljuvati (ja još uvijek mislim da je dobar), ak se već nema ništa drugo reći o ovoj temi. Confused
55

PostPostano: uto ožu 05, 2013 5:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Komentirao sam i ja. Eeeek!
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto ožu 05, 2013 10:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kako me se ne tice kad me se itekako tice...i mene i svih koji ne vole igrat parove...

ako bi bilo da se igraju nakon 3 odigrane partije, svaki mec bi se morali igrat i svaki mec bi to morao gledat i zivcirat se...zato se javljam, a ne zato da vas podsjetim da ne volim parove...ne uvidjas poveznicu ili se samo pravis blesav?

P.S. Svi vi koji toliko volite parove, na iducoj utakmici predlozite protivnickoj ekipi da ih igrate nakon 3 partije, da vidim koliko ce ih na to pristati...i ne hvatajte me vise za jezik, over and out.
[Vrh]
55

PostPostano: uto ožu 05, 2013 11:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne ne Ne ne ... dobri moj Iceman, nemoj da se sekiraš jer ćeš da se pretvoriš u Papuanca Laughing Laughing Zubo
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto ožu 05, 2013 11:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ne mogu proturijeciti covjeku koji je u ljutiti post ubacio "" Laughing

i jos s thammom u paru... Ne ne
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: sri ožu 06, 2013 9:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

^evo stiglo jutro, ohladio sam se...mir i dobro svima ROFL ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 06, 2013 10:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):

ROFL ROFL Bit ce dobro
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri ožu 06, 2013 2:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iako sam mišljenja da ne voliš pse i malu djecu jer ne igraš parove ROFL ipak, razumijem te u potpunosti i slažem se sa tobom.
Dapače evo citat:

Dren (napisa):

Ako želimo pomiriti nekako sva mišljenja i doći do rješenja gdje će svi biti zadovoljni bar u nekoj mjeri, mišljenja sam da se stvari nebi trebale mjenjati. par kao 10a tekma:
- kome nije interesantan može predati i otići na pivu
- kome je interesantan može ostati i igrati
- kome je do toga da svi suigrači osjete čar igre u toj tekmi, može staviti njih da igraju

a opet svima njima može biti i poprilično interesantan ishod tog meča jer može odlučivati o pobjedi, porazu ili podjeli bodova.

kod parova negdje između
- gubimo ovu mogućnost kad ste već dobili ili spušili da igraju slabiji jer moraš izać u najboljem sastavu (ništa nije rješeno)
- oni koji bi ga predali, vjerojatno će ga opet predat, ili igrat preko one stvari ili čekat (čitaj gubit vrijeme) da par završi.
- oni koji su nabrijani na par, e pa bili bi nabrijani na par koji god da je po redu, ne?

yey Sad
Loptica Pong

PostPostano: sri ožu 06, 2013 3:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa, samo iskazujem mišljenje, ne znam zašto si se toliko iznervirao da me đonaš. Pojma nemam

Želio sam reći:
1. Postoji li neka respektabilna stolnoteniska ekipna liga u kojoj se ne igraju parovi? Ako ne onda ne mogu uvidjeti poveznicu kojom se dolazi do izbacivanja parova iz Sokaza. Rasprava o redosljedu partije parova kao diskusija pak ima mi smisla, makar na nivou teoretiziranja ili prijedloga.

2. Naravno, zalaganje za neigranje parova također može biti dobra tema za teoretiziranje. Ali ne možemo kvalitetno istovremeno teoretizirati o izbacivanju para i o izmjenjenom rasporedu odigravanja para. Eto, samo sam to htio uvidjeti.

3. Mišljenja sam da je u Sokazu jednak broj onih koji su uvidjeli da baš vole igrati par (ako ne i veći), nego onih koji su uvidjeli da ga ne vole igrati (znam da se kod tebe radi o drugim stvarima), dok se većina ostalih privikla na stanje kakvo je sada i radije ne bi ništa mijenjali nego što bi uvidjeti poveznicu koja bi dovela do izbacivanja para (naravno i promjene redosljeda igranja).

4. Kada bi bilo određeno da se parovi igraju kao 4. partija svakako bih predložio protivničkoj ekipi da ga odigra nakon 3. partije.

5. Igra parova se može predati i ako je četvrta ili sedma (zašto bi se čovjek bez veze nervirao parovima).

6. Na zanimljiv način si mi rekao: „ili si blesav ili se samo praviš blesav“, - cijenim stil.

Inače, da ponovim, rado bih da Zimski kup ne izgleda kao okrljašteni ligaški meč (10 minus parovi). Kada bi se ubacio par kao četvrti meč, ovo natjecanje bi zadobilo novu fizionomiju, živost i poklonike. Mudri djed
Dren

PostPostano: sri ožu 06, 2013 4:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Loptica Pong (napisa):

Inače, da ponovim, rado bih da Zimski kup ne izgleda kao okrljašteni ligaški meč (10 minus parovi). Kada bi se ubacio par kao četvrti meč, ovo natjecanje bi zadobilo novu fizionomiju, živost i poklonike. Mudri djed

ehm. Zimski kup ne izgleda kao okrljašteni ligaški meč bez parova. Zimski kup se igra do 5 pobjeda. Dakle ne 10 minus parovi nego je moguće i 5 minus 4 pojedinačna i parovi.
Kako se igra prvo 9 pojedinačnih, netko mora doći do 5 prije parova. Nisu izbačeni, već ni teoretski ne može doći do njih (zapravo može ako dodju 2 na 2 ali irelevantno)

Ako bi se promjenio raspored da se parovi igraju poslije 3 partije onda bi se moglo o zimskom kupu raspravljati na takav način.
Izra

PostPostano: čet ožu 07, 2013 2:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

u teoriji se stvar svodi na to da bi odigravanje parova iza prvog kruga bilo vise natjecateljski nabrijana opcija, dok je ostavljanje parova za kraj vise drustveni i rekreativni pristup.

a sad prakticno... razumijem skroz drena i to sto ih ima vise u ekipi (nas je isto 4) i sto je par na zadnjem mjestu odlicna prilika da svi odigraju... ali ova ideja odlicno zvuci nama koji volimo igrati par, a iz nekog razloga se u nasim ligama cesto dogodi da se par uopce ne igra. Sad

mozda bi ib mogao sastaviti neku statistiku, ali sjecam se da se u vrijeme kad sam igrao 8.-5. ligu par odigravao prakticki uvijek, bez obzira na rezultat. a ovdje u 2. skoro da te protivnik cudno gleda kad ga pitas hoce li igrati par ako je netko vec dosao do 3 boda.
[Vrh]
Čupa

PostPostano: čet ožu 07, 2013 12:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Loptica Pong (napisa):

1. Postoji li neka respektabilna stolnoteniska ekipna liga u kojoj se ne igraju parovi? Ako ne onda ne mogu uvidjeti poveznicu kojom se dolazi do izbacivanja parova iz Sokaza.

Liga prvaka. Very Happy

U Belgiji, na primjer, kod neke varijante sokaz natjecanja, čini mi se, muški igraju 4:4. 16 mečeva bez para Eeeek! super kaj mi je sokaz meč bil predug. Rolling Eyes

Žene igraju kao u sokazu samo što je par poslije 6 meča. To je isto zanimljivo...
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.