| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Obi-wan
|
Postano: pet ožu 08, 2013 11:35 am Naslov
: |
|
|
| Isprobao Rakzu7 soft na bekhendu i nikada bolje. Guma odlično hvata lopticu i svaka ide točno gdje poželim i to vrlo brzo. Drvo je jeftino all+. Oduševljen sam velikom brzinom (ipak sporije od tenergija), velikom kontrolom (nemjerljivo bolje od tenergija) i velikim spinom (slično tenergiju) koje ova guma pruža. Jedino što mi je ipak malo skupa :-( |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Obi-wan
|
Postano: pet ožu 08, 2013 11:42 am Naslov
|
|
| Topspin (napisa): | Dali je netko probao rakzu 7 i rakzu 7 soft. Dali je velika razlika u tempu i spinu ?.
Navodno je izašla i rakza 9 soft ? |
Trenutno isprobavam obje i jedino što ja mogu osjetiti je da sa R7 imam nešto slabiji osjećaj i kontrolu. Odgovara mi dakako R7, ali R7 soft mi je san snova. Za spin ne osjetim neku bitnu razliku, ali tek sam 2 puta odigrao tako da mi je još teško odrediti... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet ožu 08, 2013 1:29 pm Naslov
|
|
| Obi-wan (napisa): | | Isprobao Rakzu7 soft na bekhendu i nikada bolje. Guma odlično hvata lopticu i svaka ide točno gdje poželim i to vrlo brzo. Drvo je jeftino all+. Oduševljen sam velikom brzinom (ipak sporije od tenergija), velikom kontrolom (nemjerljivo bolje od tenergija) i velikim spinom (slično tenergiju) koje ova guma pruža. Jedino što mi je ipak malo skupa :-( |
ako ti je Rakza skupa, šta je onda uspoređuješ s tenerđijem...tek je on skup  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Obi-wan
|
Postano: pet ožu 08, 2013 5:48 pm Naslov
|
|
A sa čim da ju uspoređujem?  |