| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: uto svi 24, 2005 2:11 pm Naslov
: brzina drva vs debljina gume |
|
|
molim ljude s iskustvom (ikakvim) ili barem narodnom predajom
s obzirom da će se samo super igrači odlučiti na kombinaciju brzo drvo - brza guma, koja kombinacija nudi što? sporije drvo i brža guma, ili brže drvo i sporija guma? koja je bolja kobinacija, i zašto?
posebno molim icemana za mišljenje jer čovjek očito ima tone iskustva  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: pon svi 30, 2005 11:28 am Naslov
: |
|
|
hm pa očekivao sam barem neki koment...inače sam skužio da neki ljudi koriste npr. spin gume (koje su po pravilu sporije) u kombinaciji s brzim drvetom, da bi reket imao ok brzinu s druge strane kad je drvo sporije a guma brža onda loptica od stola se super nisko neugodno rotirano odbija... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri lip 01, 2005 5:33 pm Naslov
|
|
evo me, evo me, nemoj bit nestrpljiv
prvo jednu stvar da raščistimo...iskustva me naučilo da ti je najbitnije naći dobro drvo...puno bitnije nego gumu, vjeruj mi...ja kad nađem dobro drvo, imam dojam da koju god gumu naljepim gore, da je kombinacija dobra...trenutno igram sa Timmo Boll Spirit, dosta osjećajno brzo drvo...
uvijek sam igrao sa brzim drvetom, tako da ti za kombinaciju sporo drvo brze gume neznam ništa, ali znam da je nekim igraćima jako dobra(npr. Veki iz Hrvatskog Dragovoljca, 3ća liga).
uvijek sam volio hvatljive gume, koje su u pravilu sporije, tako da u kombinaciji s brzim drvom i ljepljenjem to na nešto liči...
što se tiče debljine(gume ), ovisi kaj igraš...na forhendu uvijek max, jer dandanas nisam naučio pimplat , a na bekhendu sam prije operacije isto igro sa 2.0, a danas ćak experimentiram sa Tackinessom C 1.0, i nije uopće loše...super cep i blok, dobar udarac, a spinat sa bekhendom ionak nisam nikad naučio :
baš me zanima oće ovo neko čitat  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri lip 01, 2005 7:46 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | baš me zanima oće ovo neko čitat  |
Takva ti je sudbina, kad svaki topic moraš zatvarati
Treba češće forum posjećivat! (barem kada sezona počne, sada čini se idemo u hibernaciju do 9. mjeseca)
..bez brige, naravno da oćemo, oboja se krug pa znamo da ima nešto novo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: čet lip 02, 2005 7:54 am Naslov
|
|
znači treba nabaviti osjećajno drvo
mislim da i ja igram s osjećanim drvom. svaki put kad lupim po stolu, ono to osjeti
šalu na stranu, tnx Ice i ja sam primjetio da je drvo najbitnije a ponašaju se vrlo različito gledajući kvalitetu-način na koji kontroliraju loptu, kut pod kojim je vraćaju, osjećaj koji daju u zraku itd. no jedno sam shvatio: meni osobno se ne sviđa osjećaj koji daje sriver ili slična "tvrđa" guma u kombinaciji s bržim drvom, bez obzira da li je forhend ili bekend. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Footloose
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (15:47:17) Postovi: 219 Lokacija: Gajnice
|
Postano: uto lip 28, 2005 2:05 am Naslov
|
|
E, moj Davore!
vidim da si ipak nekaj prihvatil od onih mojih priča o kontroli gume
ali... vidim da vas još uvijek dosta buni brzina i katapult kod guma. Moj savjet je da si uzmete ne prebrzo drvo (ALL+ ili OFF-) i brzu (hvatljivu) gumu srednje debljine (oko 1.7mm) tak da možete kontrolirati igru rukom a ne reketom. Bokać!
Enjoy in life!
Viva sex&drugs&rock'n'roll!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|