NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga proljeće 2013
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Norrin

PostPostano: sub ožu 09, 2013 11:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Još jedan rezultat nedostaje, zasad je jedino rezultatsko iznenađenje ipak TIS, taj rezultat dodatno komplicira stvari.
Ostaje pitanje kome će još Povratnici pomrsiti račune.
Ako bude dosta neriješenih u susretima izjednačenih ekipa, koja će to bili ludnica. Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: sub ožu 09, 2013 11:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa i nije neko iznenadjenje, i zoka i sinke i bojan znaju igrati a domaci teren je domaci teren, tis-ovci ne vole igrati u jazbini. druga je stvar sto se rezultat malo ludo kretao i sto je lako moglo biti i obrnuto. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zoko007

PostPostano: sub ožu 09, 2013 1:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
pa i nije neko iznenadjenje, i zoka i sinke i bojan znaju igrati a domaci teren je domaci teren, tis-ovci ne vole igrati u jazbini. druga je stvar sto se rezultat malo ludo kretao i sto je lako moglo biti i obrnuto. Smile
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy , fala frende Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Thumbs up sad mi je malo neugodno Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Koki

PostPostano: sub ožu 09, 2013 1:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):

Drago mi je da nas kolega Norrin respektira no slažem se sa Izrom. Rezultat nije iznenađenje i kada se igra u jazbini meč je realno oko 5-5. E sad što je pingić ponekad surov i dvije lopte naprave od pobjede poraz drugo je pitanje. I Veki i Puljiz kod 4-3 i 4-4 imaju 9-9 i servis i gube 11-9 peti set. Puljiz sa Zokom 2-1 i 10-6 ako se ne varam itd itd..moš se slikat...takav dan i nažalost loš po nas.

I da ...jazbina nam je problem. Puljiz se nikada tamo nije dobro osječao, ja ne mogu servirat a Vekiju je svejedno no to nije dovoljno.

Čestitke Simkeu na izvrsno odigranoj partiji protiv mene. Odveli ga iza, zakrpali (valjda dali droge Beljenje ) i nije promašio skoro ništa 3 seta. Moram vidjet kakvi smo sada u međusobnom skoru...

Sve u svemu čestitke protivnicima. Ova utakmica je pokazala da se borbenost i "nema predaje" ponekad isplati..
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: sub ožu 09, 2013 1:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rajić-Kokanović 4-4

Simke. slijedeća bu napeta... Thumbs up
[Vrh]
zoko007

PostPostano: sub ožu 09, 2013 1:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Izra (napisa):

Drago mi je da nas kolega Norrin respektira no slažem se sa Izrom. Rezultat nije iznenađenje i kada se igra u jazbini meč je realno oko 5-5. E sad što je pingić ponekad surov i dvije lopte naprave od pobjede poraz drugo je pitanje. I Veki i Puljiz kod 4-3 i 4-4 imaju 9-9 i servis i gube 11-9 peti set. Puljiz sa Zokom 2-1 i 10-6 ako se ne varam itd itd..moš se slikat...takav dan i nažalost loš po nas.

I da ...jazbina nam je problem. Puljiz se nikada tamo nije dobro osječao, ja ne mogu servirat a Vekiju je svejedno no to nije dovoljno.

Čestitke Simkeu na izvrsno odigranoj partiji protiv mene. Odveli ga iza, zakrpali (valjda dali droge Beljenje ) i nije promašio skoro ništa 3 seta. Moram vidjet kakvi smo sada u međusobnom skoru...

Sve u svemu čestitke protivnicima. Ova utakmica je pokazala da se borbenost i "nema predaje" ponekad isplati..

ma slažem se svim rečenim, da je tis pobjedio bilo bi pošteno, ovo je ipak bila replika upučena mladom gospon Norinnu koji ipak poprvi puta igra u drugoj ligi i voli se igrati sportskog prognozera Very Happy Very Happy ,ma sve je to Thumbs up , a malo sportske arogancije i bezobrazkua ne škodi Zubo koki žal mi je kaj ste se brzo pokupili i niste ostali na cugi....a kak sam ja došel s šljake nisam stigao brzo odreagirati da vas zaustavim.....do sljedečeg neizvjesnog meča, navijam za vas Very Happy Very Happy
[Vrh]
Koki

PostPostano: sub ožu 09, 2013 1:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

To ti ima veze sa umorom. Radim cijeli dan i sa posla dođem direktno na utakmicu koja završi skoro u ponoć. Gledam se dokopat kreveta..
[Vrh]
Norrin

PostPostano: sub ožu 09, 2013 2:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Respekt je jedno, prognoza drugo, priznajem da ne poznajem baš sve igrače.
Činjenica je da se rezultat 1-4 ne okreće svaki dan na 6-4, kao što je i činjenica da ima dosta ekipa kojima ne odgovara igranje u Jazbini.
Ždrijebom smo to izbjegli ove polusezone.
Iduća 2 kola igramo i protiv jedne i protiv druge ekipe, i to su nam vjerojatno 2 najbitnija meča sezone za, nadam se, opstanak u ligi.
[Vrh]
Stip

PostPostano: sub ožu 09, 2013 3:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sad se ja miješam u tuđu ligu, ali ne mogu izdržati, ipak je sportska prognoza u pitanju.
Norrinu i ekipi nažalost ne dajem baš velike šanse u te dvije utakmice. U zadnjih godinu dana igrao sam i s jednima i s drugima, pa imam neke osnove za prognozu. Ne podcjenjujem, samo procjenjujem. Ali možda griješim.
Studio A, nemojte se ljutiti. Ili ako se ljutite, barem imate motiv više za tekme (ne morate mi zahvaljivati na tome Beljenje ). Demantirajte me.
[Vrh]
Izra

PostPostano: sub ožu 09, 2013 4:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bez obzira na to otprilike se zna koje 3 ekipe bi trebali ispasti i norrin nije u jednoj od njih tako da mu to moze biti motiv manje za borbu. Very Happy
[Vrh]
Norrin

PostPostano: sub ožu 09, 2013 4:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

@Stip: Ma kakva ljutnja, imate pravo na prognozu, a stvarno je zabavnije ako se nešto događa. Very Happy

Iskreno vjerujem da nećemo ispasti, ali sada me pak Izra iznenadio (hvala ti na povjerenju u moju ekipu Thumbs up ), tko još ispada uz Dom Medveščak po tebi?
[Vrh]
Izra

PostPostano: sub ožu 09, 2013 4:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa jura sam ne moze spasiti goricu, a povratnici od iduceg tjedna opet igraju s dvojicom.
[Vrh]
Norrin

PostPostano: sub ožu 09, 2013 5:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Možda griješim, ali mislim da će Povratnici opstati u ligi (nažalost, ovisno o tome gdje dođu kompletni, mogu naštetiti nekome, i sa TIS-om i sa Marcom Polom i s nama igraju od 8.-10. kola, Veliku Goricu su već usosili).
Ako sam u pravu, i dalje se traži treći za ispadanje.
Tim više su ova iduća 2 kola ključna.
To što je prošle sezone jedna ekipa odmah odustala, i još je jedna zalutala kao ove DM, dovelo je do toga da su Povratnici mogli ostati u ligi sa 8 bodova (Prior je morao ispasti sa 6 svakako).
Ove sezone možda niti 12 bodova neće garantirati opstanak, 3 boda svi unaprijed imamo.
[Vrh]
Izra

PostPostano: sub ožu 09, 2013 5:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a nista, onda ce ipak zoka ispasti Hihihi
[Vrh]
Norrin

PostPostano: sub ožu 09, 2013 5:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa kad ti kažem, a ti mi ne vjeruješ. Laughing
[Vrh]
rogi

PostPostano: sub ožu 09, 2013 6:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

čitajući vaše postove stalno mi je ova muzika u glavi Wink

http://www.youtube.com/watch?v=iDhJe1mfqLs
Norrin

PostPostano: sub ožu 09, 2013 6:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sad kad sam pogledao, i meni se čini poznato, tada sam još bio jako mali. Very Happy
Još malo pa ćete i vi u drugu ligu, pa ćeš vidjeti kak je to Cool
Nego, Mario nam dođe svako malo na trening, a tebe nema, pa nema Confused
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sub ožu 09, 2013 6:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

idetelj (napisa):

http://www.youtube.com/watch?v=iDhJe1mfqLs

Crying Smile u isto vrijeme, mislim da je išlo u 11:30
Norrin

PostPostano: sub ožu 09, 2013 6:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tak to krene, sad se ja sjetim Bipsića i onog bijelog miša sa povezom (Nick Fury imitator), pa He-Mana, Orka i ostalih i ode forum 2. lige u trkeljana topic. ROFL
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sub ožu 09, 2013 6:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Tak to krene, sad se ja sjetim Bipsića i onog bijelog miša sa povezom (Nick Fury imitator), pa He-Mana, Orka i ostalih i ode forum 2. lige u trkeljana topic. ROFL

U potpunosti se slažem sa tobom, ipak je 2. Liga liga u kojoj se igra ozbiljan pingač, pa bi i postovi trebali biti takvi Thumbs up
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sljedeće
Stranica 3 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.