SOKAZ forum
11. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
11. liga proljeće 2013.
Nek bum i ove prvi!
Pozdrav svima, pogotovo jedinim poznatima, sveprisutnim tekstilcima.
Ekipe nepoznate, a i s tekstilcima se dugo nismo vidli. Pretumbavanja po ligama su ih ostavila u 11oj, lijepo od njih da su nas pričekali.
Nek igre počnu!!!

Pozdrav svima, pogotovo jedinim poznatima, sveprisutnim tekstilcima.
Ekipe nepoznate, a i s tekstilcima se dugo nismo vidli. Pretumbavanja po ligama su ih ostavila u 11oj, lijepo od njih da su nas pričekali.
Nek igre počnu!!!
Odigrali s Cestodomom 5:5, u paru za pobjedu zgubili 3:2.
Tekma izvrsna, napeta, protivnik iskusan i odličan, borba za svaki poen, čista uživancija. Napokon i dobri uvjeti za igru.
A da se nebi ja sam sa sobom razgovaral na forumu 11te, molim ostatak lige da počne laprdat kaj god. Makrame, gobleni, značke ... sve prolazi.
Posebno molim tekstilce da prestanu trenirat i napišu poneku mudru na forum. Tu do 6og kola i mogu donekle parirat
Tekma izvrsna, napeta, protivnik iskusan i odličan, borba za svaki poen, čista uživancija. Napokon i dobri uvjeti za igru.
A da se nebi ja sam sa sobom razgovaral na forumu 11te, molim ostatak lige da počne laprdat kaj god. Makrame, gobleni, značke ... sve prolazi.
Posebno molim tekstilce da prestanu trenirat i napišu poneku mudru na forum. Tu do 6og kola i mogu donekle parirat
Pozdrav svim poznanicima kojih ima puno i onima koje ćemo tek upoznati od ekipe textilaca koji danas pletu svoju mrežu, u koju se nadam se nećemo i sami uplesti. Textilci ne znam u kakvoj formi, ali uvijek neugodni, pa makar i na šanku. Ove godine smo slabiji za neponovljivog trenera Guardiolu koji nam je držao formu i cijeli klub na visokoj razini poput one iz Barcelone. Falit će nam njegove taktičke zamisli 3-5-2, 4-4-2, 5-4-1 itd. Želim mu sreću u ne znam kojoj ligi, živio ti meni. Koliko nam fali moglo se vidjeti i da smo se u zadnji čas prijavili za takmičenje ove sezone (naravno trebao nas je prijaviti naš neponovljivi dalmatinac
Štef), tako da se uopće ne čudim tome.
Svima želim puno dobrog pingića!
Aj živili!
Svima želim puno dobrog pingića!
Aj živili!
Prve muhe uplele su se u Textilovu mrežu. Ekipu Harmony Knežija dobili smo 8 naprema 2. Svi odigrali dobro, led je probijen bez većih problema. Idemo dalje!
Sljedeće kolo u goste nam dolazi ekipa iz župe Stenjevac. Bilo bi lijepo osvetiti se za prošlosezonski poraz, ali...
Do idućeg izvještaja, s poštovanjem!
Sljedeće kolo u goste nam dolazi ekipa iz župe Stenjevac. Bilo bi lijepo osvetiti se za prošlosezonski poraz, ali...
Do idućeg izvještaja, s poštovanjem!
Poštovani stolnotenisači jedanaestoligaši,
ispričavam se u ime svog suigrača Vjeke, bio je puno na putovanjima u zadnje vrijeme, pa mu je lupilo u glavu kada je vidio kako se vani živi.
Textilci ne pucaju na nikakvo prvo mjesto, mi bi u sredinu tablice pod obavezno, a svaki koračić prema gore bio bi dobrodošao.
Želim vam svima što više nerješenih rezultata i podjela bodova kao u prvom kolu.

ispričavam se u ime svog suigrača Vjeke, bio je puno na putovanjima u zadnje vrijeme, pa mu je lupilo u glavu kada je vidio kako se vani živi.
Textilci ne pucaju na nikakvo prvo mjesto, mi bi u sredinu tablice pod obavezno, a svaki koračić prema gore bio bi dobrodošao.
Želim vam svima što više nerješenih rezultata i podjela bodova kao u prvom kolu.
Bok Mirus,mirus je napisao/la:Bok ekipa,
hvatljivi, izgleda da ste u formi, šteta za tvojih 11:13 u petom setu.
WDejci su startali fenomenalno, svaka čast dečki. To nitko nije očekivao!
bilo je i 9:3 za mene u drugom
Vidim i Vi miroljubivo u prvom kolu, no mislim da bute opet u igri za naslov.
A kaj se Vas tekstilci tiče, kakav bajs! Jedan bu prvi, drugi nebu? Kaj ne igrate u istoj ekipi? Vidi se da Vam fali gazda Guardiola, svako trubi svoje, no rezultat za sad (do 6og kola) ne trpi.
Vjekk kad vidi nas u ligi naglo mu poraste samopouzdanje.
Ove Gretine bljutavo oprezne isprike mi se niš ne dopadaju, taj retorički vandalizam poziva na oprez. Zgleda da se opako brusi kad u žepu drži figu
Kratki izvještaj sa tekme protiv župe Stenjevac.
Textilci su dobili 7 - 3. Iznenađujuće lak pobjeda. Sva trojica smo dobili Ducića, nije u treningu i odmah se vidi po igri, inače jako dobar igrač. Protiv g. Drenića smo legli Štef i ja, Vjeko je sinoć bio udarna špica. Mala utjeha mi je bila kada mi je g. Drenić rekao: mali popravio si se od prošle godine, jes čuo! Ma Ante, rađe bi ja da nisam čuo, a da sam vas dobio.
G. Mlinarevića smo svi dobili, makar zna biti neugodan protivnik.
Eto toliko sa Maksimirskih tribina.
Do sljedećeg izvještaja, s poštovanjem.
Textilci su dobili 7 - 3. Iznenađujuće lak pobjeda. Sva trojica smo dobili Ducića, nije u treningu i odmah se vidi po igri, inače jako dobar igrač. Protiv g. Drenića smo legli Štef i ja, Vjeko je sinoć bio udarna špica. Mala utjeha mi je bila kada mi je g. Drenić rekao: mali popravio si se od prošle godine, jes čuo! Ma Ante, rađe bi ja da nisam čuo, a da sam vas dobio.
G. Mlinarevića smo svi dobili, makar zna biti neugodan protivnik.
Eto toliko sa Maksimirskih tribina.
Do sljedećeg izvještaja, s poštovanjem.
I mi upisali pobjedu protiv Dede.
Već tradicionalno nadmašim sebe i zgubim dobivenu partiju, povedem uvjerljivo 2:0, onda se Igor zbere i stigne me, al šećer stiže u petom setu.
Vodim 8:1, 9:4 i 10:9 i
cccc
Vratim protivnike u igru, al pre smo dobri i
Svaka čast tekstilci, gazite sve redom.
Naša iduća u Pondelek protiv Puterflaja.
Već tradicionalno nadmašim sebe i zgubim dobivenu partiju, povedem uvjerljivo 2:0, onda se Igor zbere i stigne me, al šećer stiže u petom setu.
Vodim 8:1, 9:4 i 10:9 i
Vratim protivnike u igru, al pre smo dobri i
Svaka čast tekstilci, gazite sve redom.
Naša iduća u Pondelek protiv Puterflaja.
i pazite se mreže...