23. A i B liga proljeće 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#61 Post Postao/la 55 »

:rofl: :rofl: :rofl: ...
ib
Site Admin
Kontakt:

#62 Post Postao/la ib »

Guga je napisao/la:da sam imal komad ugljena i svakom ga gurnul u guzu izbacili bi van dijamante pa bi se obogatil
:s: :s: :s:
Guga je napisao/la:(tolko su bili napeti da bi izbacili jedan elektron iz vanjske ljuske-samo u tome je razlika između ugljena i dijamanta...) :B:
Al objašnjavanje je kruna posta :mikroval:
Vex

#63 Post Postao/la Vex »

Guga je napisao/la:
dtrnski je napisao/la:Koralji, Koralji,....

Za dlaku ste odnijeli sva tri boda. :zubo:
Nažalost ovi moji su bili tak u grču i napeti da sam imal komad ugljena i svakom ga gurnul u guzu izbacili bi van dijamante pa bi se obogatil (tolko su bili napeti da bi izbacili jedan elektron iz vanjske ljuske-samo u tome je razlika između ugljena i dijamanta...) :B:
Za anale :rofl: :lol:
Guga
Kontakt:

#64 Post Postao/la Guga »

Zlarinski koralji-Athletic Bilbao 8:2
loše je krenulo (0:2), a dobro završilo (8:2)... :B:
The Only Way Is Up...rutinski
trnac

#65 Post Postao/la trnac »

Bravo Koralji. :s:

Vidiš da je dečkima trebalo malo vremena da se opuste. :klap:

Baš me zanima kako je to rezultatski izgledalo, za tebe ne sumnjam da si opalio tricu. :)
Vex

#66 Post Postao/la Vex »

Odra pobjedila Butterfly II. :) Sve u svemu, vrijedna pobjeda i ugodno druženje. A Marku :s:
dario-zg-zapad

#67 Post Postao/la dario-zg-zapad »

sve pohvale na gostoprimstvu, i pobjedi bilo je zanimljivo mi se ucimo svi igraci prva sezona osim marka, iskustvo svaki sljedeci protivnik bic ce im sve teze.
:D
Guga
Kontakt:

#68 Post Postao/la Guga »

dtrnski je napisao/la:Bravo Koralji. :s:

Vidiš da je dečkima trebalo malo vremena da se opuste. :klap:

Baš me zanima kako je to rezultatski izgledalo, za tebe ne sumnjam da si opalio tricu. :)
Tak su me bolila leđa da sam jedva izašao iz auta i uspravio se (našopao se Ketonala, jedino tak sam mogao igrati)... :mad:
pa sam igrao 3.igrača, odnosno svaki drugi meč da se što manje hladim.
Za sada idu trice, valjda bu tak i dalje :rofl: :rofl: :rofl:
Par smo igrali Duje (skor 1,0 i pobjeda u paru) i ja, i mogu ti reći da je Duje odličan za par, mogla bi to biti kombinacija za par i ubuduće... :lux:
Robert (skor 2-1), nervozan kao i uvijek...ničim izazvan sam sebe je izbacio iz prvog meča i glatko izgubio.Poslije smo ga teškom mukom uspjeli smiriti (Hrvoje i Duje su ga držali, a ja sam ga ''smirivao'' :mljacko: :cekicem: hehe), a Hrvoje (skor 1-1) je bio dobar.Kažem, kak je krenulo već sam se bio unervozio...
trnac

#69 Post Postao/la trnac »

Da, bolila su te leđa jer si sigurno dan prije trenirao par sati. A možda i isti dan :lol: :top:

Polako se ispod sloja ugljena nazire odsjaj dijamanata :)
Guga
Kontakt:

#70 Post Postao/la Guga »

Nažalost ne.Petak i subotu sam proveo na poslovnom seminaru i nakon 16 sati sjedenja u 2 dana (stolica naizgled udobna, ali malo čudan nagib naslona).Čim sam ustao u subotu sa stolice znao sam da nebu bilo dobro :mad:
Danas mi je malo bolje :lux: pa moram ovaj tjedan nadoknaditi trening da budem opet u kakvoj-takvoj formi... :top:
Stip

#71 Post Postao/la Stip »

Baš mi je drago što je na forumu lige ovako živo, uključujući i teme za anale (tkz. dijamant-analna metoda) :zubo: . Al' sad ću ja ubit stvar dosadnom administracijom.

Za svaku je pohvalu što imamo upisane sve rezultate prvog kola (obje lige), kao i to da ste većinu zapisnika upisali sami (pa ja ne moram raditi :top: ). Ali loše je što sam od devet tekmi prvog kola za sada primio samo šest zapisnika. Za tri tekme ni skena, ni pisma, ni razglednice...

Neću (za sada) nikoga javno prozivati, dotične domaćine ću pojedinačno kontaktirati. Ali samo da razjasnim još jednom: ako i upišete rezultat u bazu, još uvijek očekujem da mi pošaljete zapisnik, bilo original, bilo sken.
vjekoslav

#72 Post Postao/la vjekoslav »

Stki Samobor i Sveta Nedelja igra u četvrtak u 19 H.

TAKOĐER VAS POZIVAM da dođete i pogledate Državno prvenstvo u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom. lokacija je samobor datuma 16.03. sa početkom u 9 sati. Nova športska dvorana.
Guga
Kontakt:

#73 Post Postao/la Guga »

Već su se stvari nakon 2 kola dosta iskristalizirale i vidim da bu ''veselo''
protiv ''Medonja'' u njihovom brlogu (Dom Medveščak)
i ''Umjetnog kuka'' (Art Kuk).
Informacije brzo kruže i već se dosta toga zna...
Zna se da Medonje imaju ''2 igrača, malo jača'' :lol: (samo što ne sjede iza upravljača...) koja imaju povijest u Sokazu i dobar rejting.
Zašto su 23a ligi ? Otkud su došli, čime se hrane, zašto se to dešava ?
To su pitanja na koja za sada nema odgovora, ali ono što možemo do sada vidjeti i zaključiti je da su se njihovi dosadašnji protivnici proveli ko ''bosi po trnju'' i skupljali poene ko ''sirotinja u škrabicu'' :D
Tu bu bilo ''grdih'' problema, i moji suigrači moraju do tada podići formu...
Kaj se tiče Kuka, čujem da glavni igrač gospodin Perin ''igra kolko treba'' i da je također prejak za okruženje :zubo:
Ekipa Ady Endre III je baš imala ''krasan'' raspored za prva dva kola - ''ko da su ga sami birali'' hehe :lol: :lol: :lol: (jebate, odmah zgubiš volju za igrom...)
U svakom slučaju se veselim tim mečevima, pa ko kome koga kako
:rofl:
wolf
Kontakt:

#74 Post Postao/la wolf »

Guga je napisao/la:..
Zna se da Medonje imaju ''2 igrača, malo jača''
Prije bi bilo "3 igrača malo jača " :ne zna:
trnac

#75 Post Postao/la trnac »

Možda nisu uočili potencijal Tvrtkovića koji je igrao samo parove?
55

#76 Post Postao/la 55 »

Tvrtković nije "potencijal" :nene: :nene: ... Tvrtković je :mirko: :tuctuc: :cekicem: :bike: :bicedobro: ...
Gospodin Perin je vrlo jak igrač, ne znam kako je sa zdravljem :rolleyes: , ali u svakom slučaju će on i Žerar Tvrtković počokljati cijelu ligu :E: :zubo:
Guga
Kontakt:

#77 Post Postao/la Guga »

wolf je napisao/la:
Guga je napisao/la:..
Zna se da Medonje imaju ''2 igrača, malo jača''
Prije bi bilo "3 igrača malo jača " :ne zna:
još gore... :(
tsestan

#78 Post Postao/la tsestan »

Guga je napisao/la: Kaj se tiče Kuka, čujem da glavni igrač gospodin Perin ''igra kolko treba'' i da je također prejak za okruženje :zubo:
Definitivno najbolji igrač protiv kojeg smo igrali prva dva kola :top:
Stip

#79 Post Postao/la Stip »

Stvarno ste svi dobri :s: , još samo jedan rezultat fali i imat ćemo kompletno drugo kolo upisano. A tek je petak ujutro. Sa skeniranim zapisnicima (ili poštom) ide malo slabije, ali ni to nije loše. Samo nastavite!

Neki su me već pitali i kakva su pravila razigravanja. Konzultirao sam se s ib-om, i on je potvrdio da će sistem biti isti kao i prije par sezona, kad su razigravale ekipe 22a i 22b lige.

Nakon regularnog dijela sezone igra se

2B - 1A
2A - 1B

Pobjednici ovih mečeva igraju međusobno za 1 i 2 mjesto a poraženi za 3 i 4 mjesto ukupnog poretka 23 lige. Na isti način i svi ostali timovi razigravaju što znači

4B - 3A
4A - 3B

odnosno

6B - 5A
6A - 5B

i tako do kraja tablice i dobije se ukupni poredak 23 lige.

U prvom krugu doigravanja domaćin je lošije plasirana ekipa u regularnom prvenstvu, znači točno onako kako je i napisano u rasporedu gore, drugoplasirani u obje lige domaćini su prvoplasiranima, četvrtoplasirani trećeplasiranima itd.

Drugi krug razigravanja:

Pravilo je slično kao u Zimskom kupu.

1. kriterij:
Recimo da se u drugom krugu sastaju X i Y.
Ako je X bio gost u prvom krugu , a Y domaćin, tada u drugom krugu X ugošćuje Y, odnosno mijenjaju uloge domaćina i gosta.

Npr. ako A1 i A2 prođu u finale, tada je A1 domaćin i A2 gost, jer je u prethodnom krugu A1 bio gost (kod B2), a A2 je bio domaćin (ugostio ekipu B1).

2. kriterij:
Ako su obje ekipe koje se sastaju ili gostovale ili bile domaćini, to znači da se sastaju npr. A1 i B1, ili A2 i B2 itd.
Domaćin je ekipa iz "A" lige (također slično kao u Kupu - nešto kao "prvonavedena, ekipa s manjim brojem").

Raspravu oko sistema doigravanja kao i način objave rezultata možete vidjeti na forumu tih liga http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php ... c&start=60
Vex

#80 Post Postao/la Vex »

Ne čini mi se logičnim da u prvom krugu doigravanja boljeplasirane ekipe budu gosti. Ipak se u tom prvom kolu dijeli glavni plijen(osim za krajnje pobjednike) :)

Pobjednici idu(iz polufinala) pobjedom na drugo mjesto koje vodi 2. lige gore, a kod ostalih susreta ta prva pobjeda donosi odmah pomak od 2 mjesta gore.

Logičnije mi je to okrenut, a možda za finale dodatno ždrijebat ili odigrat uzvrat. (Ipak pobjeda nosi pomak od 3 lige. Neki prožive cijeli život a da tolko ne odu dalje :))
Odgovorite