17. liga Proljeće 2013

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Dren

#81 Post Postao/la Dren »

eto tako ti je to kad rano prognoziraš. nisam predvidio ovakav trening angažman Breze i očekivao sam par glupih poraza ili nerješenih rezultata.
S ovim informacijama, a i s 10:0 protiv Thalie koja je posve pristojna ekipa očigledno je da nije u pitanju podbačaj Thalie i na Brezinu stranu posložene zvijezde već dobra igra Breze.

Bukovac je težak protivnik. Na svom terenu će jako teško gubiti bodove. gostuju kod Padobranaca, Pun Muna i Amaciza al dočekuju Brezu, Vode i Nezgode. Padobranci bi ih trebali dobit ovaj put. Pun Mun teško, Amaciz isto - znaju igrati na materijale. A Brezu Vode i Nezgode mogu dobiti zbog domaćinstva.
Slijedeće kolo će dosta toga razjasniti - ako Breza dobije vjerojatno su si osigurali pehar (eh već u drugom kolu!).

7. 8. i 9.to kolo će bit zabavni za nas - Breza - BKE, BKE - Padobranci, Breza - Padobranci :cheer:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
a_marko

#82 Post Postao/la a_marko »

55 je napisao/la: Marko, drž' ti gaće protiv Pavleka, ove sezone bi te mogao :tuctuc: :bicedobro: , još uvijek mi nije jasno na koju foru si ga dobio, no dobro... :ne zna: , svaki meč počinje od 0:0 i svako se svojim adutima bori za pobjedu :bis: pa kom' opanci a kom' obojci... :rofl: :rofl: :rofl:
Dobio sam ga na foru tu sto sam pred kraj drugog seta skuzio servu. Skuzio sam kad je gornja, kad je donja, da li ima rotacije ili sam dobio frljoku (nulu) :strah: :zvrko: :klap: :belj:
E onda sam ja počeo uvaljivat serve. Tako da je taj 3. set bio set servi. A na igru gosp. Pavlek nije bolji od mene. Moji spinovi su mu zadali puno problema. Ma neznam... imao sam ja i sreće dosta. Možda se čovjek umorio, možda nije imao svoj dan.... hrpu pitanja i faktora tu možemo nabacati i komentirati. :misli:
Iskreno, ja jedva čekam ponovni meč s njim i vjerujem da će to biti odličan stolni tenis. Međutim, ono zbog čega bih sebi dao maaaalu prednost je ta što imam novo drvo koje mi je donijelo i onaj turnir. Odgovara mi puno bolje nego drvo s kojim sam dobio Pavleka. Osim toga i rezultati su bolji. Igra je na puno višoj razini. Ne kemijam više sa gumama, svašta sam isprobao i našao kombinaciju koja mi savršeno odgovara. Za mjesec dana idu potpuno nove gume na drvo.
Što se tiče treninga, ja sam trenutno totalno out zbog posla i prijatelj s kojim igram je (nas novi igrac u f-secureu - krčmar) je ozljedio koljeno i mjesec dana reketa nije vidio, a ja odigrao par tekmica bez treniranja. Danas idemo "probati" koljeno pa ako izdrži, vraćamo se svakodnevnom treniranju. Ali ipak, Pavlek je stari lisac i za ovu ligu je s druge planete.... :macevanje: :pingic:

Ma ima jedna stara lovačka poslovica... ja ću napisat pa tko se ljuti.... :pfff:
To inače ovi moji lovci (starija ekipa preko 60 godina) kad pričaju tko je svoju ženu :rock: dan prije lova... :zubo: :D pa ga ovi drugi zafrkavaju...
Izlika je uvijek ista... Kaže - nikad ne vjeruj mokrom barutu i starom ku***. Uvijek može opalit. :rofl: :rofl:
Tako isto za gospn Pavleka..... Ne treba njemu vjerovat. Može nas sve počokljat bez problema. :macevanje: :pingic: :mljacko: :tuctuc: :tuctuc:
bduralija
Kontakt:

#83 Post Postao/la bduralija »

Dren je napisao/la:eto tako ti je to kad rano prognoziraš. nisam predvidio ovakav trening angažman Breze i očekivao sam par glupih poraza ili nerješenih rezultata.
S ovim informacijama, a i s 10:0 protiv Thalie koja je posve pristojna ekipa očigledno je da nije u pitanju podbačaj Thalie i na Brezinu stranu posložene zvijezde već dobra igra Breze.

Bukovac je težak protivnik. Na svom terenu će jako teško gubiti bodove. gostuju kod Padobranaca, Pun Muna i Amaciza al dočekuju Brezu, Vode i Nezgode. Padobranci bi ih trebali dobit ovaj put. Pun Mun teško, Amaciz isto - znaju igrati na materijale. A Brezu Vode i Nezgode mogu dobiti zbog domaćinstva.
Slijedeće kolo će dosta toga razjasniti - ako Breza dobije vjerojatno su si osigurali pehar (eh već u drugom kolu!).

7. 8. i 9.to kolo će bit zabavni za nas - Breza - BKE, BKE - Padobranci, Breza - Padobranci :cheer:
Rang ekipa prema ITTF bodovanju (ELO poredak); simulacija kaže slijedeće:
1. PADOBRANCI
2. HRVATSKE VODE
3. BRIDŽ KLUB ELEMENT
4. ORKIS-MOMENTO
5. NEZGODE
6. BUKOVAC II.
7. CVJEĆARNICA NELA
8. AMACIZ III.
9. PUN MUN
10. NAKLADA BREZA
11. STUDIO THALIA
12. LIMA
:)
lijepo je vidjeti kako se predviđa da će dvije momčadi iz 18. lige prošle sezone otići jedna u 15., a druga u 16. ligu...
:top:
Dren

#84 Post Postao/la Dren »

da, naravno pitanje je za marka: e sad, kad već trkeljaš po 17toj lizi onda reci koji reket i koje gume?
i ja bi našao kombo za do kraja života :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Dren

#85 Post Postao/la Dren »

bduralija je napisao/la: lijepo je vidjeti kako se predviđa da će dvije momčadi iz 18. lige prošle sezone otići jedna u 15., a druga u 16. ligu...
pa po ovoj listi to je ipak jedna u 14tu a jedna u 16tu :D
(naim prvak od ove sezone ide za tri lige gore)
bduralija
Kontakt:

#86 Post Postao/la bduralija »

dakle na Skupštini je usvojen prijedlog 3211... :)
stvarno se isplati biti prvi i ne isplati biti zadnji... dakle zadnji iz 17. ispada u 20. ligu...
Guga
Kontakt:

#87 Post Postao/la Guga »

Dren je napisao/la:da, naravno pitanje je za marka: e sad, kad već trkeljaš po 17toj lizi onda reci koji reket i koje gume?
i ja bi našao kombo za do kraja života :D
Uzeo mi je pitanje iz usta...to sam i ja htio pitati ?
Znam da si isprobao more guma i drva pa da čujemo koje gume po tebi ''najbolje drže cestu'' i koje drvo najbolje ''gori'' :cheer:
The Only Way Is Up...rutinski
Dren

#88 Post Postao/la Dren »

i naravno jako mi se sviđa to što odustajanje jedne ekipe znači da 9ta ekipa ostaje u ligi (a ne da 5ta iz slabije lige ide gore) te da 5ta ide gore ako odustanu dvije ekipe.

Kako do ovih liga netko obično odustane, imati ćemo situaciju da idu dalje sigurno 4 ekipe (3211) a ispadaju zapravo najčešće 3.
Dren

#89 Post Postao/la Dren »

Guga je napisao/la: koje gume po tebi ''najbolje drže cestu'' i koje drvo najbolje ''gori'' :cheer:
auuu koja dobra pjesnićka figura :s: :s: :s:
:rofl: :lol:
a_marko

#90 Post Postao/la a_marko »

Meni najviše odgovara drvo Timo boll spirit od mnogih koje sam isprobao. Volio bih jos probati timo boll alc.
Gume FH - DHS Hurricane III neo. Za te moje spore spinove kao stvorena, ali ima manu - drajf leti posvuda. Mnogima ne paše ta tvrda spužva ali eto meni odgovara na fh. I dugo vremena treba da se čovjek nauči na tu gumu.
BH Tenergy 05 1.9mm, ali mi je još bolji tenergy 64 na bh. Imao sam jednog ali sam ga potrošio skroz pa nije za ništ. (donirao mi ga na probu gospon Žitnik) Tako da u 4. mjesecu (odmah posljie Uskrsa) sjedaju nove na reket. :cheer:

Ajd nećemo više kvarit temu "17. liga" ovim off topicima i trolanjem :zubo: ;)
Guga
Kontakt:

#91 Post Postao/la Guga »

a_marko je napisao/la:Meni najviše odgovara drvo Timo boll spirit od mnogih koje sam isprobao. Volio bih jos probati timo boll alc.
Gume FH - DHS Hurricane III neo. Za te moje spore spinove kao stvorena, ali ima manu - drajf leti posvuda. Mnogima ne paše ta tvrda spužva ali eto meni odgovara na fh. I dugo vremena treba da se čovjek nauči na tu gumu.
BH Tenergy 05 1.9mm, ali mi je još bolji tenergy 64 na bh. Imao sam jednog ali sam ga potrošio skroz pa nije za ništ. (donirao mi ga na probu gospon Žitnik) Tako da u 4. mjesecu (odmah posljie Uskrsa) sjedaju nove na reket. :cheer:

Ajd nećemo više kvarit temu "17. liga" ovim off topicima i trolanjem :zubo: ;)
prebačena rasprava u Sokaz teme :
gume, ribanje i ribarsko prigovaranje (ogovaranje) o gumama
The Only Way Is Up...rutinski
Dren

#92 Post Postao/la Dren »

Orkis - BKE 4:6
na guzove.
momci su jaki, malo neiskusni. bit će svima tvrd orah u ovom sastavu.
ja 2 č 3 goco i elez podjelili poraze, izvukli se na par.
55

#93 Post Postao/la 55 »

Bravo sensei!!! Naravno, bravo i ostali Bridževci! :lux: :lux: :lux:
Jako mi je drago da je Čakljanadi :lol: :lol: preuzeo stvari u svoje ruke i počokljo sve oko sebe :retaj: , ti su dečki dobri i slažem se da će biti iz tekme u tekmu sve tvrđi orah :mirko: :macevanje: :mljacko: za svoje suparnike...
Još jednom, BRAVO BRIDŽ! :klap: :pivo: :jumping:
Dren

#94 Post Postao/la Dren »

Hvala Grče, ti si nam uvijek bio najjača podrška :cheer: :D
Barišić, prva tekma u sokazu...objektivna procjena - samo dva kola da nakupi iskustva i u top 5 igrača lige po kvaliteti. Odlično igra.
bduralija
Kontakt:

#95 Post Postao/la bduralija »

čestitke BKE... 6:4 pa 6:4... nastavi niz...
:)
definitivno trebate gocu ili eleza u boljem izdanju da skinete skalp i najboljima u 17. ligi...
trnac

#96 Post Postao/la trnac »

Bridževci skupljaju bodove k'o hrčci, a mudro su Padobrance gurnuli u ulogu favorita za :prvak:

Mudro, mudro :s:
Dren

#97 Post Postao/la Dren »

eh, mi igramo il 6:4 ili 4:6. mislim da nam je bar pola rezultata takvo :zubo:

a evo i izvještaja:
Ideja - velesajam u pol 8, malo se zezat s momcima i gledat Barcelonu. Dobit bez muke.
Fail.
Otvorili Goco i Barišić i odma se zabrinuli. Momak super igra, ima sve. Fali uigranosti i konzistentnosti, al i to je na najvišoj razini 17te lige.
U drugom setu preagresivno, ulazi na sve i više griješi al ostalo jednosmjerna ulica. 1:0
Gostimir na mene, prvih par poena, zaključim da bi se trebao prošetati kroz meč. Momak je potencijal al je početnik. Prodajem mu fore i fazone i lagano prvi set. Drugi mi zareda par prasica al nema panike. No potcjenio sam ga. Griješim gluposti, brzam, ne krećem se dobro i ne napadam kad treba. Gubim dva seta poprilično glupo i visim u četvrtom. Izvlačim se pametnom igrom, koju očito zaboravljam odmah po početku petog. ipak na 7:7 se sjetim, dođem do 3 vezane meč lopte i...opet zaboravim. Glupo jer zbilja protiv njega bi trebao osvajati 2 od tri poena odigrana bez obzira. Odigrao je srčano i zasluženo zgrabio šta sam mu dao. Svaka čast :s: meni opomena za idiotluk :zubo: 2:0
Č na njihovog trećeg, slično kao kod bukovca. Č igra protivnik moli Boga da promaši :zubo: jedan set molitve uslišene, al ne više od toga 2:1
Gostimir na Gocu, nastavlja svoj pobjednički niz. Jednostavno momak vrača puno toga na stol. Poene zapravo gubiš jer jednostavno očekuješ puno težu lopticu od one koju dobiješ :rofl: može se reći da nas je ščokljo :s: 3:1
Izgleda da je to rezultat kad mi odlučimo igrat, jer ista stvar se zbila prošlo kolo.
Č na Barišića...Barišić je sigurno igrač koji Č-a može dobit. No (ne)iskustvo rješava stvar. Č mu prodaje serva ulaz priču i prejednostavno dobija meč. Za mjesec dva...bojim se da bi bilo obrnuto jer već u slijedećem meču nije padao na takve stvari. 3:2
Kipčić protiv mene, slično kao Gostimir. Nebih smio izgubiti. Svejedno u drugom setu ništa ne pogađam. No ovaj put, svježe opečen pazim puno više i puštam njega da igra i da se pobjedi. Konj, trebao si se toga sjetit meč prije, ne? :zubo: 3:3
Naravno da je Č kao naš najiskusniji i sad već upucan riješio Gostimira najlakše od sva tri meča. Onako kako sam trebao ja a bome i Goco. preokrećemo na 4:3
I ubacujemo Eleza na njihovog trećeg. Goco bi stajao bolje vjerojatno, al Eleza smo planirali ubacit šta bilo jer kad se već uspije pojavit na meču da bar tad igra kad na treninge ne stigne :cerek:
I bome, njegova trava neiskusnoj ekipi je sol na ranu. Na žalost, samo jedan trening bi ovdje učinio razliku al nije ga bilo. Elez vodi prvi set al prosipa, drugi ne pogađa apsolutno ništa te treći greće očajno sa 1-5. Al tad vata grif i dovodi protivnika do očaja. Dobija set, odlično drži i slijedeći al opet par neforsiranih grešaka kod 8:8 i ode set, ode meč 4:4.
Barišić na mene, odlučujući. Vjerojatno jedan od razloga zašto sam dobio.
Prvi set idem dobro, zavaljam mu u pravo vrijeme, kreiram i osvajam jeftine poene. Slijedeći već bolje čita moje kombinacije, više i sam pogađa a ja padam na glupostima i izjednačuje. A onda slijedeći set pokazuje sve što zna. E pa - za smrznuti se. Odigram jedno lopticu i onda je samo ispratim pogledom. Šta god probao, koiko god se trudio. 10:1 uz jednu moju prasicu :eek:
Jebi ga, rekoh, borit ćemo se u parovima za bod :rofl:
Slijedeći set krećem s planom da tučem po njegovim slabim stranama što dovodi do 3:0 za njega. Dobro sam to smislio, legenda :s:
Namirišavši krv Barišić kreće u ofanzivu i naravski gubi set. nisam ni ja veslo sisao, kad skužim da je krenuo ko bik na crveno dajem mu lopte koje uz malo više truda može napast. Rizično, al to malo više u takvom naletu koji je očito isključio oprez dovodi do hrpe grešaka s njegove strane. Šok, nesigurnost, panika da je usrao već dobijeni meč, i iako lošije otvaram peti set dajući mu par poklon poena ostvaruju se sve njegove slutnje bez obzira što okrećemo strane na 5:3 za njega. odvajam se na 8:5 gdje on skroz puca i strpljivo čekam da pogriješi (Gostimir iskustvo: zubo: )
Parove uigrano, uigrane kombinacije, dobro se Č i ja poznamo a bome i vadimo i neke gotovo nemoguće lopte. S druge strane Gostimir i Barišić prvi put igraju par skupa, puno nereda, smetanja i nekuženja kakvu loptu očekivati nakon što je partner odigrao. U trećem setu su čak uspjeli i posložiti nešto i spasiti dvije meč lopte al smo to lako riješili u fiksu.

Sve skupa, ugodno su me iznenadili. Barišić je stvarno jak, odlično igra, zapravo je u svim aspektima igre jači od mene. Al taktika i povremeno nepažnja - dovoljno za poraz. Gostimir je veliki potencijal. za sad ima ograničen set udaraca al svakim danom će biti bolji jer je brz, startan, dobro osjeća loptu i ima veliko srce - grize do posljednjeg daha :D
Kipčić je oke, no lako ga je za sad demotivirati i natjerati u serije grešaka. Čisto psiha, igra je za sredinu tablice igrača.
Dvorana, eh, dobro izgleda to sve al nije mi sinoć sjela. Svaki drugi poen uleće loptica sa strane. svaki drugi poen tražiš lopticu po drugim terenima il preskačeš par arena do nje. Uglavnom zato što teralfleks dosta dobro odbija lopticu i ona često preskaće arene. Buka velika i unutra i izvana, zrak iznimno suh, ako nisi donio tekućine (svi koji su tamo stalni imaju par litara oko stola :D) zeznuo si stvar. Pretpostavljam da je to zbog grijanja.
No sve ostalo je fakat super, ekipe koje su bile tamo su oke i lijepo smo se podružili i ispričali. Na žalost na pivi nismo ostali. Završili smo u 11 a svi smo dobili prijeteće poruke tjekom meča :zubo:
Šteta, jer su Oriksovci dobri momci. Odužit ćemo im se nekom drugom prigodom.
E da, naravno da nismo vidjeli ni B od Barcelone. Na izlazu saznali rezu. :)
Zadnja izmjena: Dren, dana/u sri ožu 13, 2013 2:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dren

#98 Post Postao/la Dren »

dtrnski je napisao/la:Bridževci skupljaju bodove k'o hrčci, a mudro su Padobrance gurnuli u ulogu favorita za :prvak:

Mudro, mudro :s:
pa stavio sam nas na drugo mjesto, to je isto favoritna pozicija. A mišljenja sam da ćemo se mi prije pokliznuti nego oni. Naravno da se nadam da neće bit tako :D
wolf
Kontakt:

#99 Post Postao/la wolf »

Dren je napisao/la:okrećemo strane na 5:3 za njega. odvajam se na 7:4
:confused: :misli: :misli: :misli: :ne zna: :zubo:

P.S. ko je ovo sudio?? , sigurno briđevac :rofl:
Dren

#100 Post Postao/la Dren »

isuse. bilo je tri razlike, 8:5 očito. Ni pamćenje me ne služi više :rofl:
inače sudio je Gostimir, a kako je sudio, nebi bilo čudo ni da sam zapravo u pravu :zubo: Naime to okretanje strana i borba (doslovno) s brojačem mu je izgleda bilo najgore iskustvo u cijelom meču :D

evo ispravio.
više nisam vjerodostojan izvjestitelj...pa wuče mogao si mi to i na pm javit :brukica:
Odgovorite