| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Iceman
|
Postano: pet vel 22, 2013 12:18 am Naslov
: |
|
|
ma mislim ono...brijem da cu ostat na tenergy-u:-) _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Hvatljivi
|
Postano: pet vel 22, 2013 10:59 am Naslov
|
|
Ja probao Evo EL-P crvenu na forhendu i FX-P crnu na bekendu,drvo je leptir gergely alpha. Inače igram s Darkerom 3maigouban (troslojni hinoki debel 8mm.) i rakzom 7 max na forhendu i 7 soft 2.0 na bekendu.
Ni mi se dalo preljepljivat Evo na moje drvo, to bum neki drugi put.
Proba trajala kratko oko pol sata jer su nas zgajbali iz dvorane, no da podijelim prve dojmove:
EL-P ima spužvu drgačiju od sveg kaj sam do sad videl i probal, FX-P sličan ostalim verzijama ESN-a.
Kombinacija nešto brža od ove s kojom igram, no to bi moglo bit i zbog drva, kontrola i spin prilično slični rakzi.
Tenerđija se slabo sječam, igral s njim davno (1,9 na forhendu), no nabavil bum jedan primjerak 05ice i usporedil detaljnije, no kolko se sječam mislim da po pitanju spina još nisu stigli leptira.
Pošto moja razina igre nije baš neka referenca za ocjenjivanje guma, spomenutu kombinaciju nudim na probu ak ima neka zainteresirana stručnija ruka. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: sri ožu 13, 2013 1:14 pm Naslov
|
|
kak mi je reket ok moram nešto mijenjat.kakva su iskustva sa evo gumama? _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|