|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Čupa
|
Postano: pet ožu 15, 2013 2:48 pm Naslov
: |
|
|
Rado bih ga otkupio od tebe po toj cijeni, ali kod mene doma više ne prolazi spika da to košta 100 kn.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet ožu 15, 2013 3:17 pm Naslov
|
|
| Čupa (napisa): |
Apropo cifri, pričao mi jednom jedan simpatičan sokazovac, kak je on ženi uvijek govorio da ti njegovi reketi koštaju 50-100 kn. I jednog dana žena pospremajući hiti jedan, a na njegova pitanja da kaj da zašto, kaj je njoj... ona mu odgovori da kaj se uzbuđuje, do to i tak košta 50-100 kn i da će mu ona kupiti drugi.  |
Ja na to gledam ovako. Žene idu na tretmane celulita, bora, depilacije, epilacije, geliranje noktiju ... Ništa od toga nije jeftino. Sumnjam da neki od igrača Sokaz-a ide na depilaciju dlaka na prsima. Zbog toga, imaju moralno "pravo" na nova drva i gume.
Sjedimo, mi iz momčadi, poslije tekme, na pivu. Majstor i ja raspravljamo o gumama, drvima. Treći, šef, samo nas gleda i na kraju kaže: "Koji ste vi papci, kada o tome raspravljate". On, stari rocker, ima cijeli jedan zid u CD-ima, 80% od toga originala. I pitam ja šefa: "Koliko si potrošio na to ?". Odgovor: "25000 Eur". Ja: "Nikada, do kraja života, neću potrošiti toliko novaca na ping-pong".
Naravoučenije: "Svaka budala ima svoje veselje". _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: pet ožu 15, 2013 3:32 pm Naslov
|
|
Ma da... slažem se s tobom.
Nego, vi koji igrate s jednim drvetom po 10 godina i jednom godišnje mjenjate gume - zbog vas je geek došao na temu, zbog vas! Vi ste mu trn u oku, a vi još širite vaša uvjerenja!
Geek, ne želimo više takvih, o ne! Pravi sokazovac će barem prije svake sezone promijeniti gume ako ne i drvo! Možda i prije zimskog kupa!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet ožu 15, 2013 11:57 pm Naslov
|
|
| Trebalo bi uvest pravilo za zimske i ljetne gume. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|