SOKAZ forum
11. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Bravo Stupničari, ko će vas zaustavit kad se vi zalaufate. Vidim sva trojica igrate dobro, a Ivča ovo kaj je zgubil sigurno ima teniski lakat, inače se to njemu nemre desit.
Nego vidim momci iz 3. poluvremena su tihi i neprimjetni i samo grickaju pobjede malo po malo. Ajde javite se, znam da negdje iza ugla gledate!!!
Textilci sutraidu probat uzet nove bodove protiv Petra Zrinskog kod njih u dvorani. Čujem da im je dvorana dobra, idemo čokljati.
Nego vidim momci iz 3. poluvremena su tihi i neprimjetni i samo grickaju pobjede malo po malo. Ajde javite se, znam da negdje iza ugla gledate!!!
Textilci sutraidu probat uzet nove bodove protiv Petra Zrinskog kod njih u dvorani. Čujem da im je dvorana dobra, idemo čokljati.
Iza Gregorove pohvale (hvala mu! ) stoji znakovito pitanje.
Odgovoru se nada i mantra ga sam po cijele dane , i tak bu do 6. kola, ak nas prije neko ne povozi (ne daj bog).
Priliku i opravdane nade za to ima 3. pol. idući tjedan. Iak su neočekivano zgubili od Dede, tekmu su igrali samo dvojica, pa nije mjerilo.
Gregore, razlozi gubitka tekmi nas i našeg kapetana su nepresušni.
Toliko toga se urotilo protiv nas, da je nemoguće pogoditi ti uzroke, a da ih krenem nabrajat treba mi 35 postova.
Čak nam se i svinjetina zgadila zbog tolkih prasica, pa razmišljamo o promjeni vjerske orjentacije.
Tak bez obzira na rezultat naše međusobne tekme, Vi s tim nebute imali nikakve veze. Tu jedino ostaje naša sposobnost ili Vaša sreća
Još moram spomenut i onaj neregularni podrum u kojem igrate, a to je navodno super dvorana bez premca u bilo kojem pogledu (šank se ne računa).
Meni to više liči na vlažnu špilju s šišmišima, vilenjacima i vračarama.
Izađite na svjetlo dana, pa da Vas onda vidimo
Odgovoru se nada i mantra ga sam po cijele dane , i tak bu do 6. kola, ak nas prije neko ne povozi (ne daj bog).
Priliku i opravdane nade za to ima 3. pol. idući tjedan. Iak su neočekivano zgubili od Dede, tekmu su igrali samo dvojica, pa nije mjerilo.
Gregore, razlozi gubitka tekmi nas i našeg kapetana su nepresušni.
Toliko toga se urotilo protiv nas, da je nemoguće pogoditi ti uzroke, a da ih krenem nabrajat treba mi 35 postova.
Čak nam se i svinjetina zgadila zbog tolkih prasica, pa razmišljamo o promjeni vjerske orjentacije.
Tak bez obzira na rezultat naše međusobne tekme, Vi s tim nebute imali nikakve veze. Tu jedino ostaje naša sposobnost ili Vaša sreća
Još moram spomenut i onaj neregularni podrum u kojem igrate, a to je navodno super dvorana bez premca u bilo kojem pogledu (šank se ne računa).
Izađite na svjetlo dana, pa da Vas onda vidimo
Bok Bruno, odradili mi i treće kolo sa stopostotnim učinkom, a vi samo malo kaskate za nama. A kaj da ti velim, ovi moji igraju ko puške, ne znam kaj im se desilo, valjda moraju ženama pokazat da ne idu bez veze na trening, da ih bez veze ne puštaju iz kuće.
Vidjet ćemo sljedeće kolo igramo protiv Cestodoma. E to će biti pravi ispit. Ako to prođemo ne okrznuti onda će nam se želje naglo povećati, ali o tom potom!
PS ekipa iz 3. poluvremena, javite se na forum, znam da ste negdje tu, iza ugla!!!
Vidjet ćemo sljedeće kolo igramo protiv Cestodoma. E to će biti pravi ispit. Ako to prođemo ne okrznuti onda će nam se želje naglo povećati, ali o tom potom!
PS ekipa iz 3. poluvremena, javite se na forum, znam da ste negdje tu, iza ugla!!!
čudno mi je da konstatiraš nešto a u rečenici koristiš riječ NAVODNO.....Hvatljivi je napisao/la: Još moram spomenut i onaj neregularni podrum u kojem igrate, a to je navodno super dvorana bez premca u bilo kojem pogledu (šank se ne računa).
stoga bi bilo lijepo od tebe da navratiš i pogledaš na kaj to liči......a ak' buš imal sreće,možda upoznaš i vilenjaka!!!
.....a ne ovak srat ljudima po glavi a da nemaš blage veze o čem' uopče trabunjaš!
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
pa kaj ste se svi uskokodakali ko da je neznam kaj napisano???
samo smjliće nisam stavil pa je ispalo malo grubo.....a i znam da su hvatljivi i ekipa stari rivali textilcima pa ne kužim kaj stalno gunđate i mrdate sa ribama po fejsu....
....osim toga,bacil sam udicu!!!
samo smjliće nisam stavil pa je ispalo malo grubo.....a i znam da su hvatljivi i ekipa stari rivali textilcima pa ne kužim kaj stalno gunđate i mrdate sa ribama po fejsu....
....osim toga,bacil sam udicu!!!
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Forum oživio, ješka izvrsna , očekival sam i burniju reakciju.
Brodek ml. sviđa mi se tvoj mačo imiđ, dvoranu dobro poznam, ekipu nešto manje ( na forumu ste nenadj...) , no gorim od želje videt vilenjaka (vile naime imam doma u štaglju)
Pozdrav svoj ekipi iz "navodno ......" i vidimo se u 6om kolu.
Starim dobrim rivalima textilcima svako dobro u nastavku natjecanja.
Brodek ml. sviđa mi se tvoj mačo imiđ, dvoranu dobro poznam, ekipu nešto manje ( na forumu ste nenadj...) , no gorim od želje videt vilenjaka (vile naime imam doma u štaglju)
Pozdrav svoj ekipi iz "navodno ......" i vidimo se u 6om kolu.
Starim dobrim rivalima textilcima svako dobro u nastavku natjecanja.