SOKAZ forum
17. liga Proljeće 2013
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Pun Mun : Cvjećarnica Nela 7:3
Isprašil su nas Pun Munovci bez pardona.
Nakon što su poveli 2:0 vidjeli smo da to neće dobro završiti. Nada je tinjala do Knezić - Špoljar, frcalo je na sve strane, bilo je odličnih poena ali fix 5. seta je ipak otišao na Knezićevu stranu.
Neuspješno spašavanje junačkog boda završilo je na Milićevom travnjaku.
Nama
. a dečkima iz ekipe Pun Mun

Isprašil su nas Pun Munovci bez pardona.
Nakon što su poveli 2:0 vidjeli smo da to neće dobro završiti. Nada je tinjala do Knezić - Špoljar, frcalo je na sve strane, bilo je odličnih poena ali fix 5. seta je ipak otišao na Knezićevu stranu.
Neuspješno spašavanje junačkog boda završilo je na Milićevom travnjaku.
Nama
Dobra su Pun-mun ekipa,
Velim ja: dečki će se dizati iz kola u kolo. Mi smo imali malo sreće što smo im bili u prvom kolu suparnici dok su dečki još bili "hladni" i neuigrani.
Velim ja: dečki će se dizati iz kola u kolo. Mi smo imali malo sreće što smo im bili u prvom kolu suparnici dok su dečki još bili "hladni" i neuigrani.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Ja nebum došel jer me čapava neka prehladamax pax je napisao/la:Jel dolazi tko na velesajam danas na turnire?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Ustvari možda dođem proširiti gripu. Zašto bi vi igrali i bili zdravi ,a ja nedtrnski je napisao/la:Max pax, trebaš topovskog mesa, ha?
Ja budem probao doći od 16.
Daje se na znanje svim ekipama koje gostuju kod Hrvatskih voda
Upravo sam tel. razgovarao s voditeljem ekipe Nezgode.
Ovaj tjedan su gostovali kod Hrv. voda i stanje je slijedeće:
- stol je pomaknut na puuuno širi dio hodnika i ima dosta mjesta za igru
- pored su fotelje pa se udobno mogu pratiti i tekme što se prije nije moglo
Za mene je tema "hodnik Hrv. voda" završena, postignuto je da se igra u regularnim uvjetima po Pravilniku Sokaza.
Upravo sam tel. razgovarao s voditeljem ekipe Nezgode.
Ovaj tjedan su gostovali kod Hrv. voda i stanje je slijedeće:
- stol je pomaknut na puuuno širi dio hodnika i ima dosta mjesta za igru
- pored su fotelje pa se udobno mogu pratiti i tekme što se prije nije moglo
Za mene je tema "hodnik Hrv. voda" završena, postignuto je da se igra u regularnim uvjetima po Pravilniku Sokaza.
Zadnja izmjena: trnac, dana/u sub ožu 16, 2013 11:33 am, ukupno mijenjano 1 put.
hmm.Ikota je napisao/la:padobranci vs bukovac 3':7
netko bolestan il spriječen, ostali zbog toga pod pritiskom, ili više padobranaca bolesno/spriječeno. Ne vidim druge mogućnosti
Oke, moglo im se zalomit 5:5 al ovo...nešto ne štima
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!