SOKAZ forum
15. liga, proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Hvala vam, momcovi
, odigrali smo OK
... ja izvrsno
, Kapetan Miki dobro (makar može i bolje)
, a Dan tak-tak... igra odlično
ali je malo izvan forme
, no to će vrlo skoro biti: "nekada bilo, kasnije se spominjalo...". Par je igrao super-dobro, tj. iz meča u meč sve bolje!
Najvažnija su tri osvojena boda
, slijedeći tjedan vrlo teško gostovanje kod Pospiša i ekipe
... ma neka drhte, sve ću ih počokljat!

Sutra podnosim malo detaljnije izvješće... boja dresova, broj prasica i sl.

Najvažnija su tri osvojena boda
Sutra podnosim malo detaljnije izvješće... boja dresova, broj prasica i sl.
Dobro jutro čokljavci 15. lige!!!
Izvještaj broj 2.
Sinoć odigrali tekmu protiv naših starih ping-pong (ne)prijatelja
Gospon Žitnik je imao super ideju, napraviti live stream utakmice, ali zbog nekih tehničkih poteškoća ne našom krivnjom nismo uspjeli.
Na naše iznenađenje, u dvoranu ulaze sve neki mladi ljudi, nepoznati, pomalo bojažljivi u pratnji dva starija iskusna lisca. Neću nikog nabrajati zato da nekog ne izostavim pa da se naljuti. Uglavnom u dvorani poveći navijački auditorij i za jednu i za drugu ekipu, do sada neviđen u tolikoj mjeri za 15. i 16. ligu. Naravno, za svaku pohvalu
Prepustili smo stol nekih 20-ak minuta plankerima da se zagriju, a mi smo malo snimali situaciju na zagrijavanju. I već vidimo, dva školovana igrača stolnog tenisa, nisu čokljavci kao mi. Fini mekani, uvježbani potezi reketa, spina... Nije to za 15. ligu. To je ipak naprednija igra.
Prva utakmica Božo - Elio.
Elio debitant u sokazu, bez iskustva, ali srce je tu.
Elio povede 2:0 u setovima i ima 2 meč loptice, ali stari laf
Božo uz malo sreće okreće meč u svoju korist i druga 3 seta njegova dominacija i povedemo 1:0
Drugi meč novi debitant u sokazu samo ovaj put u našoj ekipi:
Hrvoje Krčmar - Niko B.
Meč dvaju igrača sličnog stila igre, ali ipak Niko je duže u sokazu u odnosi drugi bod na stranu Plankera. 1:1
Treći meč i definitivno najljepši meč dana:
Čokljavac Augustinović (ja) - ne-čokljavica Ana Božičević
Velika je šteta što Božo nije upalio kameru da se taj meč snimi... Vjerujem da je bio na razini 4-5. lige. Mislim da će se i publika koja nas je bodrila s obje strane složiti s tim.
Sve spinove što sam povukao Ana je tako fino i mekano poštopala da padaju meni pod mrežicu i gubim prvi set. Drugi dobivam ja na isti stil igre, ali zato treći opet Ana. I vidim da joj paše takva igra da moram nešto mijenjati. Počinjem igrati sa više otvorenijom igrom, "glupavim" servama i donosim F-securu novi bod u 5. setova.
U životu se nisam toliko umorio na jednom meču kao protiv Ane. Ono finale sa Škreblinom na turniru je uspavanka za ovaj meč od sinoć.
- Ana svaka čast, ti si trebala u 4. ligu umjesto dominika ili darka!
Ako Ana bude igrala protiv Pavleka kao protiv mene, Pavlek će imati još jedan poraz 1000%.
Da skratim priču... do parova se igralo bod za bod.
9. meč Božo - Niko.
Tu sam ja bio siguran da će BOžo dobiti taj meč, ali se previše uspavao, počeo dizati loptice i Niko ga je pomeo 3:0
(teška srca priznajem, ali je bilo tako)
F-secure - Plankeri - 4:5
Ulazimo u par i borimo se za bod.
Na naše iznenađenje za stol prilaze Niko i Elio. Ja sam očekivao Anu i Elia, dakle dvoje školovanih igrača koji imaju takvu tehniku da uopće ne moraju igrati na snagu i probojnost. Međutim igrao je Niko.
U paru je prvi set bio malo dramatičan, jer su ga mogli osvojiti plankeri, ali nisu. Ostatak meča smo mi malo više dominirali i dovoljno za 3:0.
Tu isto treba naglasiti da je taj meč parova bio daleko iznad 15. lige.
Podjela bodova 5:5
Možemo diskutirati o tome da li je elio mogao dobiti božu u prvom setu.... da li je božo ušao olako u meč sa nikom....
uglavnom uz vrhunsku navijačku ekipu, jednu finu sportsku atmosferu i energično navijanje podjela bodova.
Možda je tako i najbolje.
Uglavnom, po meni do sada viđeno, Plankeri su sigurno u prva 3 mjesta ove lige. Mnogi će se spotaknuti na njih, a neki doživjeti i teške poraze.
Pojedinci:
Marko - trica
Ana - dva
Niko - dva
Elio - jedan
Božo - jedan
alkar Krčmar - u ništa
alkar Svrze - u ništa.
Par - naš!
Pozdrav Plankerima, nemojte šta zamjeriti i sretno u nastavku sezone.
Izvještaj broj 2.
Sinoć odigrali tekmu protiv naših starih ping-pong (ne)prijatelja
Gospon Žitnik je imao super ideju, napraviti live stream utakmice, ali zbog nekih tehničkih poteškoća ne našom krivnjom nismo uspjeli.
Na naše iznenađenje, u dvoranu ulaze sve neki mladi ljudi, nepoznati, pomalo bojažljivi u pratnji dva starija iskusna lisca. Neću nikog nabrajati zato da nekog ne izostavim pa da se naljuti. Uglavnom u dvorani poveći navijački auditorij i za jednu i za drugu ekipu, do sada neviđen u tolikoj mjeri za 15. i 16. ligu. Naravno, za svaku pohvalu
Prepustili smo stol nekih 20-ak minuta plankerima da se zagriju, a mi smo malo snimali situaciju na zagrijavanju. I već vidimo, dva školovana igrača stolnog tenisa, nisu čokljavci kao mi. Fini mekani, uvježbani potezi reketa, spina... Nije to za 15. ligu. To je ipak naprednija igra.
Prva utakmica Božo - Elio.
Elio debitant u sokazu, bez iskustva, ali srce je tu.
Elio povede 2:0 u setovima i ima 2 meč loptice, ali stari laf
Drugi meč novi debitant u sokazu samo ovaj put u našoj ekipi:
Hrvoje Krčmar - Niko B.
Meč dvaju igrača sličnog stila igre, ali ipak Niko je duže u sokazu u odnosi drugi bod na stranu Plankera. 1:1
Treći meč i definitivno najljepši meč dana:
Čokljavac Augustinović (ja) - ne-čokljavica Ana Božičević
Velika je šteta što Božo nije upalio kameru da se taj meč snimi... Vjerujem da je bio na razini 4-5. lige. Mislim da će se i publika koja nas je bodrila s obje strane složiti s tim.
Sve spinove što sam povukao Ana je tako fino i mekano poštopala da padaju meni pod mrežicu i gubim prvi set. Drugi dobivam ja na isti stil igre, ali zato treći opet Ana. I vidim da joj paše takva igra da moram nešto mijenjati. Počinjem igrati sa više otvorenijom igrom, "glupavim" servama i donosim F-securu novi bod u 5. setova.
U životu se nisam toliko umorio na jednom meču kao protiv Ane. Ono finale sa Škreblinom na turniru je uspavanka za ovaj meč od sinoć.
- Ana svaka čast, ti si trebala u 4. ligu umjesto dominika ili darka!
Ako Ana bude igrala protiv Pavleka kao protiv mene, Pavlek će imati još jedan poraz 1000%.
Da skratim priču... do parova se igralo bod za bod.
9. meč Božo - Niko.
Tu sam ja bio siguran da će BOžo dobiti taj meč, ali se previše uspavao, počeo dizati loptice i Niko ga je pomeo 3:0
(teška srca priznajem, ali je bilo tako)
F-secure - Plankeri - 4:5
Ulazimo u par i borimo se za bod.
Na naše iznenađenje za stol prilaze Niko i Elio. Ja sam očekivao Anu i Elia, dakle dvoje školovanih igrača koji imaju takvu tehniku da uopće ne moraju igrati na snagu i probojnost. Međutim igrao je Niko.
U paru je prvi set bio malo dramatičan, jer su ga mogli osvojiti plankeri, ali nisu. Ostatak meča smo mi malo više dominirali i dovoljno za 3:0.
Tu isto treba naglasiti da je taj meč parova bio daleko iznad 15. lige.
Podjela bodova 5:5
Možemo diskutirati o tome da li je elio mogao dobiti božu u prvom setu.... da li je božo ušao olako u meč sa nikom....
uglavnom uz vrhunsku navijačku ekipu, jednu finu sportsku atmosferu i energično navijanje podjela bodova.
Možda je tako i najbolje.
Uglavnom, po meni do sada viđeno, Plankeri su sigurno u prva 3 mjesta ove lige. Mnogi će se spotaknuti na njih, a neki doživjeti i teške poraze.
Pojedinci:
Marko - trica
Ana - dva
Niko - dva
Elio - jedan
Božo - jedan
alkar Krčmar - u ništa
alkar Svrze - u ništa.
Par - naš!
Pozdrav Plankerima, nemojte šta zamjeriti i sretno u nastavku sezone.
Bravo jednima i drugima za bod
... Ipak je u takvim tekmama najvažnije ne izgubiti cijeli meč
, shodno tome da smatram i F-secure i Plankere glavnim favoritima za prolaz prema gore.
Ne bih htio posebno pravdati svoj poraz od Pavleka
(očekivan je i logičan), ali ne znam što je radio protiv Marka prošle sezone, no nas je (uz našu dobru igru) pomeo!
Mislim da ga više nitko neće ugroziti za pobjedu...
Svakako, liga nam je jako dobra i uzbudljiva
, spominjući Anu Božićević radi se o odličnoj igračici
, školovana i opasna podjednako s obije strane stola bit će u samom vrhu individualnog poretka igračica i igrača u ligi
. Igrala je prošle sezone 4. lige i skupila desetak pobjeda
... za našu ligu ona je ninja!
Zadnji put kada smo igrali pobijedio sam je s 11:9 u petom setu
, jedva... a ona igra sve bolje i bolje...
Sretno svima dalje!
Čokljajte do iznemoglosti
...
Ne bih htio posebno pravdati svoj poraz od Pavleka
Svakako, liga nam je jako dobra i uzbudljiva
Zadnji put kada smo igrali pobijedio sam je s 11:9 u petom setu
Sretno svima dalje!
Ne. Uopće mi nije cilj ovdje isticati sebe i tu moju sretnu pobjedu. Vjerojatno ću dobit po piksi idući put od Pavleka. Ustvari, siguran sam u to. Želim samo reći da me Ana jaaako iznenadila sa svojom igrom. I ona ima šansu dobiti g. Pavleka pošto je on za ovu ligu svima nama enigma i marsovac.wolf je napisao/la:Znači da rezimiram ... Ako Ana bude igrala tak dobro ko protiv tebe(al ti si je svejedno dobio
) onda Pavlek nema šanse jer si ti njega razguzio prošle sezone
![]()
jesam li dobro shvatio?
A kada sam već prikovan za krevet da napišem i ponešto o meču protiv Mibex-a.
Herceg igra s čistim gumama, voli udariti
.
Kovač igra s travom na BH (s tankom spužvom) i sriverom na FH. Travuljagom samo jednostavno vrača lopticu, forhendom rezanu lovi, a one normalnije hoće napasti topspinom s malo sajda
.
Nemec je iznimno neugodan travaš i čokljavac
... Na BH travuljaga, na FH-u neka guma debljine 0.6
, s kojom odlično i jako reže kada je stvirla na BH
. Vrlo je siguran, FH skoro uopće niti ne igra
, napadne samo BH-om ako mu se vrati balončić!
Sve u svemu, jako ugodni i dobri ljudi, pažljivo protiv njih!

Herceg igra s čistim gumama, voli udariti
Kovač igra s travom na BH (s tankom spužvom) i sriverom na FH. Travuljagom samo jednostavno vrača lopticu, forhendom rezanu lovi, a one normalnije hoće napasti topspinom s malo sajda
Nemec je iznimno neugodan travaš i čokljavac
Sve u svemu, jako ugodni i dobri ljudi, pažljivo protiv njih!
Hma_marko je napisao/la:Ne. Uopće mi nije cilj ovdje isticati sebe i tu moju sretnu pobjedu. Vjerojatno ću dobit po piksi idući put od Pavleka. Ustvari, siguran sam u to. Želim samo reći da me Ana jaaako iznenadila sa svojom igrom. I ona ima šansu dobiti g. Pavleka pošto je on za ovu ligu svima nama enigma i marsovac.wolf je napisao/la:Znači da rezimiram ... Ako Ana bude igrala tak dobro ko protiv tebe(al ti si je svejedno dobio
) onda Pavlek nema šanse jer si ti njega razguzio prošle sezone
![]()
jesam li dobro shvatio?
A ako bude protiv njega igrala kao protiv mene jučer, da ulažem pare na nekoga, ja bih uložio na Anu. To je poanta, a ne to što sam ja njega dobio. I ćorava kokoš zrno nabode.
Mislim da će Ančica teško do seta protiv njega
Ma još jučer prije podne sam djecu učio svašta na karikama i onda me poslije podne uhvatila nekakva slabostIkota je napisao/la:Kaj si i ti prehlađen??? Kolko traje to sranje ? Ajde Petre brzo ozdravi
a_marko je napisao/la:Ne. Uopće mi nije cilj ovdje isticati sebe i tu moju sretnu pobjedu. Vjerojatno ću dobit po piksi idući put od Pavleka. Želim samo reći da me Ana jaaako iznenadila sa svojom igrom. I ona ima šansu dobiti g. Pavleka pošto je on za ovu ligu svima nama enigma i marsovac.
Jadna Ana iz 4. lige i rutinirani Marsovac Pavlek kad su naletili na tebe koji si sa Juptera (a ljetuješ i treniraš na Plutonu) i igraš u 15.ligi...
Sve nešto jaki su, nezgodni, al ih ja sve derem...
The Only Way Is Up...rutinski