2. liga proljeće 2013

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#81 Post Postao/la 55 »

Tako je, Šljiva :yesss: ... FORZA SLANJE ZAPISNIKA NA BILO KOJI NAČIN!!! :lux: :rofl: :E:
Iceman

#82 Post Postao/la Iceman »

koki, sta je bilo, decki(lol) iz Opere prejaki? :-) :rofl:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Koki
Kontakt:

#83 Post Postao/la Koki »

neš valjda reć da si iznenađen..
Norrin

#84 Post Postao/la Norrin »

Recimo da su ekipni rezultati svih ekipa do sada vrlo predvidivi i logični.

Pojedinačno će očito biti nepredvidivih rezultata ove sezone, tu spada i vaš meč protiv Opere, kao i onaj Opere protiv Vidre. :confused:
Koki
Kontakt:

#85 Post Postao/la Koki »

Ništa novo. Uvijek je tako bilo...
Otkako se set broji do 11 (a ne do lijepih 21) šanse da na papiru slabiji igrač dobije jačega značajno rastu. Praksa to potvrđuje. No što se momčadi tiče to još uvijek mnogo teže. Slabija momčad vrlo teško dolazi do 5. ili 6. partije.
U konkretnom meču Opera je favorit protiv nas jer Bobo realno ima tricu a ostalo je recimo relativno otvoreno.
naravno da smo mogli dobit ili odigrat neriješeno da sam ja iskoristio meč loptu protiv Komerlina, da mi Resman u drugom setu nije pogodio 4 prasice za redom iz izgubljenih pozicija (pa da nisam "puko" poslije toga) pa da je Puljiz dobio barem jedan fiks protiv Komerlina itd itd...
No kao što vidiš kada u meču imaš previše "da sam" ili " trebao sam" isti završi obično kako je i naš završio. Pošteno...
Zadnja izmjena: Koki, dana/u uto ožu 19, 2013 11:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
zmilko

#86 Post Postao/la zmilko »

t r e b a u ki n u t i p r a s i c e .viš kak ti raz..bu igru i koncentraciju.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
Norrin

#87 Post Postao/la Norrin »

Ako netko zna pogoditi rub ili mrezicu ili jednostavno ima vise srece, onda treba maknuti mrezicu ili beskonacno produziti plohe stola?
Dozvoljeno je udariti lopticu rukom koja drzi reket, rubom reketa, vecinom materijala, ali prasice su problem, iako ih je vecinu moguce vratiti?
Toliko "cudnih" loptica se vraca u SOKAZ-u jer amateri uglavnom imaju iskrivljenu tehniku (neke su cudnije od prasica), mogli bi natjerati ljude da kad odigraju cudan udarac takodjer ponavljaju poen.
Ili jednostavno prihvatiti da je broj partija izgubljenih zbog prasica manje-vise jednak broju nevrativih prasica od ukupnog broja prasica koje protivnik slucajno ili namjerno pogodi.
Rijetka igra u kojoj sreca nije faktor je bridž, u njoj se ne smije razgovarati, samo bacati karte, cini mi se puno manje zabavna od pingica.
Dren

#88 Post Postao/la Dren »

Nemoj mi protiv Bridža, jes čuo? :azdaja:
:D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
zmilko

#89 Post Postao/la zmilko »

i u pingiču se nesmije pričat za vrijeme igre.
a bridž je misaona igra a ne samo lupanje i skakanje kao u pingiču.
Norrin

#90 Post Postao/la Norrin »

U pingicu se ne smije pricati samo za vrijeme dok se igra poen.
Kada to ne bi bilo tako, ne bih ga zelio igrati.:rofl:
Nemate bas visoko misljenje o sportu kojim se bavite. :( :ne zna:
zmilko

#91 Post Postao/la zmilko »

imam vrlo visoko mišlJenje.
ipak koliko možeš razmišljati pri brzini loptice od stotinu km na sat?
svodi se na automatizam reakcije i prirođene reflekse!
Dren

#92 Post Postao/la Dren »

apsolutno krivo.
stolni tenis je jedan od sportova gdje razmišljanje i uporaba mozga igra ključnu ulogu.
Ako to poslije toliko godina igranja ne shvaćate, nitko vas ni sad neće razuvjeriti. Pogotovo što kao očito vrhunski igrač u mjerilima sokaza vi morate razmišljati - jer inače da igrate kako kažete nikad nebiste bili tako dobri.

al evo ako čitate engleski možete provjeriti šta kažu znanstvenici na tu temu:
http://abcnews.go.com/Technology/brain- ... d=12721610
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
zmilko

#93 Post Postao/la zmilko »

odgovorit ću kada dođem doma
Izra
Kontakt:

#94 Post Postao/la Izra »

istina je negdje izmedju, sto bi rekao mixer. :P
zmilko

#95 Post Postao/la zmilko »

kažu to i Mulder i Scully, ali
'Modrić je uz Xavija i Iniestu najinteligentniji veznjak svijeta".
trči, puca i misli kao šahist,kartaš bridge-a,ili
ma svako tko počne pričati o nekom sportu može nabrojiti sve pozitivno što proizlazi iz tog sporta.
ali ipak simplificirano ali istinito sve se svodi na snagu,brzinu,spretnost,okretnost,aerobnu sposobnost,anaerobnu sposobnost,
i poneku prasicu na 10:9 za protivnika.j...š takav sport.
Dren

#96 Post Postao/la Dren »

brz al glup
snažan i spretan
okretan al tup
ponajviše sretan
u tenisu stolnom
prvak svijeta!

eh. predumjevam previše gledanja forresta gumpa :kava:
cvijo
Kontakt:

#97 Post Postao/la cvijo »

Better than Chess for Developing Mental Acuity

Table Tennis has been called “Chess at Light Speed.” Like Chess, table tennis is a psychological game, where it can be won and lost based on clear thinking. To add tension and improve mental quickness, traditional chess players use a special clock, but no matter how fast a chess player teaches his or herself how to think and move, they will never hit the speeds of a typical table tennis game. If you want to become quick, you should learn how to play table tennis.

http://thesportsarchivesblog.com/2012/0 ... ou-can-do/
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
Izra
Kontakt:

#98 Post Postao/la Izra »

zmilko je napisao/la:...
ali ipak simplificirano ali istinito sve se svodi na snagu,brzinu,spretnost,okretnost,aerobnu sposobnost,anaerobnu sposobnost,
i poneku prasicu na 10:9 za protivnika.j...š takav sport.
u ovom nasem sportu prije bih rekao da se sve svodi na utreniranost u grubim okvirima, al kad su igraci priblizno jednako utrenirani e onda do izrazaja dolazi sve ovo drugo, ukljucujuci razmisljanje. :)

a ako je prasica na 10:9 presudila mec, onda je ovaj koji je izgubio stvarno zasluzio izgubiti. :)
Čupa

#99 Post Postao/la Čupa »

modovi, može li se ova nova, zanimljiva rasprava premjestiti u novu, posebnu temu? ne treba za to posebna pamet. :P
Norrin

#100 Post Postao/la Norrin »

Da prekinemo o prasicama, idemo mi danas pokušati dohvatiti neke bodove napokon, već bi bilo vrijeme. :rolleyes:
Odgovorite