Sory junior na tebe sam zaboravio ali ti ionak se poslje nis ne sjecas
i molim te donesi stvari za igrati ako ti kiro nij
ije vratio bum ja donio.kaze brada da se ostavlja pingaca ak te ne dobije.ali to je vijerovatno bilo u bunilu jer vec 3tj ne cuga
Topspin je napisao/la:Jučerašnja utakmica Trešnjevka - Agram ?
Mixser se ništa ne javlja, znači nemože se hvaliti
Kad pogledam ovu izjednačenu ligu, nameće se zaključak da će se ligom prošetati Grlice
šetnja ili ne - protiv gabreka i velike gorice imat će gadnijeh problema.
zapravo od gabreka su već izgubili.
sad je samo pitanje hoće li gabrek i gorica kiksati negdje drugdje.
ili ako recimo grlice dobiju goricu s većom razlikom nego su oni dobili gabrek.
Sve u svemu zanimljivo. Dosta izjednačenih ekipa, uz malu prednost ovim trima koje sam gore spomenuo. Možda su cure iz M.E.T.I-ja za nijansu slabije od ostalih ekipa.
po meni, prva tri mjesta će zgrabit oni, borba za ostanak između Plankera, Cesta, Riz-a i M.E.T.I.
No bit će gusto.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Da obavijestim cjenjeno pucanstvo.operacija uspijela pacijent umro. .opet smo izgubili 4 meca u 5 setova a sve smo uredno vodili.valjda nam se negdje i vrati dobra i zanimljiva tekma.a sad ono bitno brodovi potopljeni oklada uzeta miki bio gospodim pa pcastio sa 4.0 pivica .poslje tekme zajebancija ko i obicno jedino nas bolfi stalno pozurivao doma hahaha.i VELIKA isprika Boki jer sam ispao smrad na 10 0 a nije mi bila namjera jednostavno sam lupio i ode na stol.odlican mec nije dugo tako dobro odigrao.propustio sam 10 6 u 3 setu i stao.to je pingac.
Ali dao bog vise brace brodarac jer onda svi piju.do sljedece tekme pozdrav.