| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon ožu 18, 2013 11:33 pm Naslov
: |
|
|
| Ikota (napisa): | | padobranci vs bukovac 3':7 |
poslano sa moba
E:
Ups Sorry 7;3
Mikloška 3
Puhovski i ja po 2 pobjede  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon ožu 18, 2013 11:37 pm Naslov
|
|
Čestitam, uspio si napraviti raspad sustava.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon ožu 18, 2013 11:38 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): |
Čestitam, uspio si napraviti raspad sustava.
 |
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto ožu 19, 2013 12:12 am Naslov
|
|
ahahaha, znao sam da nešto ne štima  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto ožu 19, 2013 12:56 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | | Ikota (napisa): | | padobranci vs bukovac 3':7 |
poslano sa moba
E:
Ups Sorry 7;3
Mikloška 3
Puhovski i ja po 2 pobjede  |
Čokljo jedan, razočaro si me ko čoveka... ... šalam se, čestitam vam na pobjedi, čestitaj i Dedi, sretno vam dalje!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto ožu 19, 2013 12:16 pm Naslov
|
|
Dren kad igrate sa Vodama, da dođemo ja i Deda dat podršku, a i snimit malo igru (voda naravno ) _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
.........
|
Postano: uto ožu 19, 2013 12:58 pm Naslov
|
|
Ikota vidim da si i ti trenutno prvi igrac svoje lige,pa bas lijepo,vidi se da si prerastao 17. ligu,treninzi ipak rade svoje
Morat cemo malo odigrat uskoro ..dobro si naucio baratat sa softom?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: uto ožu 19, 2013 1:26 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | | Ikota (napisa): | | padobranci vs bukovac 3':7 |
poslano sa moba
E:
Ups Sorry 7;3
Mikloška 3
Puhovski i ja po 2 pobjede  |
čestitke Padobrancima... i sretno...
bit će da sam dobro predvidio BKE i Hrvatske vode su vam glavni konkurenti za vrh...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto ožu 19, 2013 2:22 pm Naslov
|
|
Vjekoslave uvjek sam za tekmu sa jačima i boljima od sebe
Hvala na čestitkama na mjestu, ali to bu se ubrzo pomaknulo prema dolje
| bduralija (napisa): |
čestitke Padobrancima... i sretno...
bit će da sam dobro predvidio BKE i Hrvatske vode su vam glavni konkurenti za vrh...
 |
Borise hvala na čestitkama,
onak iskreno...: Bio bi osobno jako zadovoljan da budemo među 3 ove sezone. Previše starih lisaca , a i onih mlađih ,(Dren jel tak) ima u ovoj lizi
Iskreno za sebe mislim da Još nisam spreman za lige ispod 16, 15-te. Tak da bi nam možda 1. mjesto bilo previše za jesen  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: uto ožu 19, 2013 2:45 pm Naslov
|
|
Sljedeće kolo dogovoreno ;;;
Orkis-momento vs Padobranci --- O D G O Đ E N O za tjedan poslje
Zato umjesto 4 kola dogovorena utakmica 5. kola sa HR Vodama za ponedjeljak 25.03. u 19h na Velesajmu. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: uto ožu 19, 2013 2:48 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): |
Borise hvala na čestitkama,
onak iskreno...: Bio bi osobno jako zadovoljan da budemo među 3 ove sezone. Previše starih lisaca , a i onih mlađih ,(Dren jel tak) ima u ovoj lizi
Iskreno za sebe mislim da Još nisam spreman za lige ispod 16, 15-te. Tak da bi nam možda 1. mjesto bilo previše za jesen  |
ako si u treningu, onda ti možeš igrati i 13. ligu u pozitivi, jer su me naši iz AGF3 uvjeravali da bi i mi s malo treninga tamo preživjeli, a vi ste bolji...
i bez lažne skromnosti, samo naprijed tekmu po tekmu do 1. mjesta i 3 lige prema dole hop, zašto ne iskoristiti promjene pravilnika...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto ožu 19, 2013 6:21 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Dren kad igrate sa Vodama, da dođemo ja i Deda dat podršku, a i snimit malo igru (voda naravno ) |
danas u 7. slobodno navratite nismo se dugo vidjeli  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto ožu 19, 2013 11:57 pm Naslov
|
|
ehehehehe, evo izvukli bod protiv voda. Opasno visili pa se vratili, ja sam loše odigrao, malo se iskupio u parovima
sve skupa - pošteno. Objektivno mislim da smo ipak bolji, ali večeras, moram priznat - 2 boda je izgubila bolja momčad  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri ožu 20, 2013 7:52 am Naslov
|
|
Dren neznam kome da cestitam, osim Elezu koji vam je i donio taj bod ko kuća. Odmah sam ti reko da vam je bod u djepu. .Opet bute se na nama ízivljavali  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri ožu 20, 2013 11:25 am Naslov
|
|
ops. krivog čovca upisao kao drugog igrača.
toliko o koncentraciji i usredotočenosti sinoć
ispravio  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri ožu 20, 2013 1:59 pm Naslov
|
|
a evo i izvještaja.
bit će kraći nego uobičajeno jer...baš se i ne sjećam meča
naravoučenije: ostaviti sve što se ne tiće stolnog "vani" prije meča.
ok, otvorili smo Čavlović i ja. Iskusnjara, al pobjediv. Vodio sam 2:1, pa izgubio. Igrao na automatiku i reflekse. naravno da me skršio na razmišljanje odnosno taktiku. prespor u igri, kretanju i prilagodbi na izmjene taktike. Zasluženo gubimo 0:1
Dremel se nije ni zagrijao protiv Prentašića. I on se ovih dana ne može baš koncentrirati na stolni. Al hajde, i u punom fokusu teško da bi dobio meč protiv sinoć jako raspoloženog Prentašića 0:2
Čanadi bez problema do 1:2, Pišl je objektivno najlošiji igrač 17te lige. Nije da ne zna igrati, ali ne trenira, ne igra i to se jako jako osjeti.
Elez na Čavlovića, mogao je bolje al samo koji poen...eventualno jedan set.
1:3 po treći put. sve tri tekme ovdje krenemo. Pokušavamo i sad.
Pišl na mene, malo sam se utreniravao, pokušavao se koncentrirati na igru. Dovelo do toga da sam se morao čupati dva seta servama. Katastrofa večer al lako 2:3 stvarno dedek nije u formi.
Č na Prentašića krenulo je dobro. Al malo (ne)sreće, malo dekoncentracije i ode nizbrdo. dva puta u fiksu gubi, iako je imao svojih set lopti. zeznuli smo. prva dva susreta ovdje je bilo 3:3. sad 2:4
Elez na Pišla - drama neuigranih. Strpljiviji je dobijao set (i to glatko)
natjerali Eleza da bude strpljiv zadnja dva seta i 3:4. Elez izživciran svojom igrom, ali jednostavno moraš bit u treningu za igrat više napadački stolni tenis, a on to nije.
Č protiv Č-a Č počeo bolje (koji? ahahaha ne sjećam se ni ja ) mda, prva dva seta sam išao zapalit. slijedeća dva Čanadi iznimno taktički zrelo, izbacuje Čavlovića iz ritma i pozicije i Čavlović jako puno griješi. Čanadi kažnjava većinu poklon lopti, al ipak još više ih Čavlović sipa u mrežu ili preko stola. Iznerviran time čak i par servi griješi (ključna na 7:7 u 4tom setu) i 4:4
za bodove protiv Prentašića al nastavljam s lošijom igrom od one kakvu znam igrat. Al prodajem serve i držim se u setu. kod 9:9 dvije greške Prentašića i hopa, evo set. Drugi navikao se na serve, ja (sad već standardno) loš u svim aspektima igre, čak i dvi serve fulavam. Ništa ne ulazi. treći set pimpl do besvjesti. Ostalo ionako ne ide. Kretanje nula bodova. A pimplat mogu i da se ne mičem hehe
Pa da. pimplat mogu, al šta sa zicerima? i loptama na koje instiktivno krenem u napad. Pa fulat naravno Malo osvojenih poena s obje strane, ali Prentašić očito bolji, manje griješi, rijetko al dobro napada i bez problema dva seta, meč i 4:5
U parovima sam se kretao odlično. (osim u momentima "samo gledam šta se zbiva...aaa loptica leti prema meni. zanimljivo...na Č će to zabit. fak! bjeeeeeži!!!" ) Valjda je to od činjenice da se u parovima ionako cijelo vrijeme krečeš
U svakom slučaju parove igram dosta bolje. No opet drama. Jedna kombinacija nam odgovara, druga nikako. Nije da lošije igramo nego jednostavno ne ide. oni više prasičare, vračaju čuda, i uz par grešaka gadno 4:11. Druga kombinacija potpuno obrnuto - mi prasičarimo, vračamo čuda, oni par grešaka i 11:4. Čudan meč. Na kraju mi više prasičarili u zadnjem setu, bit ću iskren. Na 8:6 dvije prasice
Podjela bodova. Zasluženo. Mada su Vode bile bolji suparnik, mi smo propustili neke šanse. I naravno mišljenja sam da ja mogu i moram bolje. Na žalost, sinoć nisam bio dobar, a protiv Voda moraš biti inaće gubiš.
Čavlović i Prentašić izvrsno igraju i zbilja su u 4 najjače ekipe lige.
Poslije popili po pivo i malo pričali o pravilima
sve u svemu dobra zabava i napet meč _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: sri ožu 20, 2013 11:05 pm Naslov
|
|
| Breza-orkis 7 3 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri ožu 20, 2013 11:06 pm Naslov
|
|
Bravo, Marko!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri ožu 20, 2013 11:15 pm Naslov
|
|
| max pax (napisa): | | Breza-orkis 7 3 |
Ne vjerujem
Gdje je rez-  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: sri ožu 20, 2013 11:35 pm Naslov
|
|
| unijet ce se il danas il sutra, decki jako dobro igraju, barisic super igrac samo fali treninga malo a i ostali su super ko igraci a i ovak. ugl. pavic, tolic po 3 plus parovi, dujmovic nije bio bas raspolozen danas |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|