He,he...sam se vi zajebavajte sa Hrcom,samo ću primjetiti da ovi koji misle da ih u rupi nema što više iznenaditi,mogu naletiti na čegrtaljku i tam-tam,4. je kolo,krajnje je vrijeme da izvadimo navijačke rekvizite!
bome, znao sam da je u jazbini biološka razolikost ravna onoj u Ombli ali ovo je već opasno po goste
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
A vi Stupnjare niste ni svjesni što vas dolje čeka. Po novom imamo 4 stola, 2 šanka, video-tele nadzor, radio telemetriju, 3 televizora, 4 frižidera, gajbu piva i virozu koju je proširio jedan gnom. E da; i bazen
55 je napisao/la:Tamo su ti navijački rekviziti: boca od piva, boca od radlera, gajbe za boce od piva...
dobro da su samo navijački. situacija je da su često i igrački
p.s. koga je ono Mikulec dobio gajbom? nek se malo pohvali
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
A vi Stupnjare niste ni svjesni što vas dolje čeka. Po novom imamo 4 stola, 2 šanka, video-tele nadzor, radio telemetriju, 3 televizora, 4 frižidera, gajbu piva i virozu koju je proširio jedan gnom. E da; i bazen
Baš sam se pital kaj će Vam tolki prostor za samo 2 stola, mom kapetanu ionak nikad nije tijesno
Jedino ne kužim kaj će 4 frižidera na jednu gajbu pive, valjda hladite vodu za bazen!
Dobili 3. pol. 10:0, oni igrali samo dvojica.
Ovaj put ja okrenem 0:2 u pobjedu u prvoj tekmi, zgleda da je to recept.
Ni slučajno povest 2:0, to je i Ćiro apostrofiral kao najopasniji rezultat
Sve u svemu lakše nego se nadali, bez obzira na to kaj su igrali s hendikepom.
Danas Svilci krvare u Jazbini,htio ne htio moral bum to gledat!
Bit će im to i ozbiljan test,dal su ovu sezonu spremni za povuć naprijed!
Ako danas ne pokleknu,prognoziram da su u borbi za vrh!
Ajmooooo naaaašiiiiii Jazbiiiii našiiiiii......
Brod je napisao/la:Danas Svilci krvare u Jazbini,htio ne htio moral bum to gledat!
Bit će im to i ozbiljan test,dal su ovu sezonu spremni za povuć naprijed!
Ako danas ne pokleknu,prognoziram da su u borbi za vrh!
Ajmooooo naaaašiiiiii Jazbiiiii našiiiiii......
''bate Bruno, baš ste popizdili od kad ste napustili 14. ligu!
Kontam da su vam ostali oni iz Jazbine, mikrofibra, skaj ili neki materijal, ne znam kak se točno zovu, kao najveću konkurenti za frst pozišn.
Već sam mislil da se vidimo na jesen u 9., kad i mene napokon krenulo u 7..
Sam da zdravlje posluži?
Aj'' da složimo neku tekmu?
Joooo sori Boat, u prethodnom postu sam htel Hvatljivog postreplajat, al' sam tebe dohvatil!
Baj d vej, kak' vam ide Bela na suho, da dođem s Dugim na neki zakazani termin, he-he?
Zgleda niTo da si ti od prve trice popiz..., pa krivo kvotaš. Baš mi drago da te - Vas krenulo. Stignemo mi Vas ionak brzo
Dobro si primetil, skajevci iz jazbine su nam najveći rivali, a tekma s njima skoro.
No ima tu još dobrih i iskusnih ekipa koje mogu pomrsit račune svakome.
Kak god bilo guštam svaku lopticu .
Za tekmu s Vama smo uvijek, javite kad i mi stižemo.