|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
sinke72
Pridružen/a: 05. 11. 2010. (23:32:52) Postovi: 91 Lokacija: Bregana
|
Postano: pet ožu 22, 2013 10:25 am Naslov
: |
|
|
Dren, bolje i ŠoŠa nego ŠuŠa
Bio sam dosad kronološki: Šošta (OŠ), Šoši (srednja), Šole (faks), Šoki (poso), Sinke (Ritmo ) ......a ko zna što me još čeka...  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pet ožu 22, 2013 12:44 pm Naslov
|
|
Eh, i sami su rekli da igraju pingić tisućću godina, al nisam znao da su i pred 30 godina igrali sokaz.
Hah hvala svima na komplimentima, ali tek je početak sezone, rano je još za nekakve prognoze, treba igrati iz meča u meč, mi de facto ništa ne znamo ni o kojoj ekipi, a i o tvojoj igri, Reanimator_3, sam čuo samo riječi hvale, tako da je i plasman u ligi, i borba za najboljeg pojedinca još potpuno otvorena. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
|
Postano: ned ožu 24, 2013 4:48 pm Naslov
|
|
mistreaver,
ja sam ti čisti samouk, autohtoni sokazovski čokljavac , bez dana pravog treninga, tak da ne gajim previše iluzija kak ću se provest protiv tebe
nevertheless, čokljam već četvrt stoljeća pa ću ti na iskustvo probat uzet bar set
Vidimo se u 6. kolu, stay cool!  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto ožu 26, 2013 8:40 am Naslov
|
|
Alen je igrao za Mladost old vet!?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
|
Postano: uto ožu 26, 2013 9:55 am Naslov
|
|
Je, Dražene, imali smo taj peh da je igrao, al mogu ti reć da sam mu skupo prodao kožu i gadno ga namučio - držao sam ga egal sva 4 seta i imao dvije lopte za 2-2 u setovima. S obzirom da se radi o školovanom igraču koji je imao pozitivan skor u 1. ligi - više sam nego zadovoljan!
Bez obzira na sve, bili smo jako blizu jednom bodu - naš 4. igrač Robi (nije pipnuo reket 3 mjeseca ) je odigrao "na svježinu" i imao 3 meč lopte protiv Vihera (10-7 u petom). Šteta, nije izdržao.
Da je Mladen mogao doći, vjerujem da bi uspjeli doći do boda; al nema veze, dobro smo odigrali i nismo se osramotili, idemo dalje!  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto ožu 26, 2013 11:33 am Naslov
|
|
Bravo, dečki , to je pravi pristup tekmi!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: uto tra 02, 2013 10:59 pm Naslov
|
|
Evo, odigrali danas protiv Vodoopskrbe i odvodnje. Uspjeli dobiti 7:3
Što se tiče meča, dečki imaju dvojicu koja su trenirala po 8 godina, braću Pikula, pa me je donekle iznenadilo kad su rekli da zauzimaju relativno skromno 7 mjesto na ljestvici.
Po meni je mlađi(?) brat Ivan, iza gosp. Nürnbergera, najbolji igrač s kojim sam dosada igrao u ovoj ligi. Odličan forhend, neugodna serva (možda mrvicu iz ruke, ali dobar rad zgloba i nezgodna rotacija). Jedini nedostatak je što je s bekendom dosta pasivan i ne iskače prečesto, ali siguran je s pimplom i dobar sa štopom. U prvom setu sam spasio 10:7, u trećem izgubio 8:4, a ova preostala dva su s(p)retno otišla na moju stranu.
S Markom mi je bilo puno lakše odigrat. Na zagrijavanju je pokazao da ima razoran forhend spin, i dobar bekend spin, ali u igri igra pimpl s poludistance i tu i tamo povuče koji bekend spin, ali na sigurno, pa ga nije preteško ukrotiti, malo čudan stil protiv kojeg nije bilo toliko teško igrati.
Gosp. Sokolović isto ima dobru servu i solidne udarce, iako nije toliko siguran ko Ivan, a ni mlad toliko, pa se to osjeti
Eto, sve u svemu meni jedan od boljih mečeva koji me i ponukao da ga malo podrobnije opišem na forumu i zagnjavim par ljudi koji će nabasti u ovaj grad duhova . Iskreno će me iznenaditi ako dečki budu u donjoj polovici tablice na kraju sezone.
Pozdrav svima i sretno dalje u petom, i svim ostalim kolima  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto tra 02, 2013 11:11 pm Naslov
|
|
Bravo Vjeko! Za onog čokljavog Daria sam znao da će biti izvrstan, ali kako ti "meteš" po ligi!? ... strašno igraš!
Sretno vam u nastavku lige, ali bit ćete uvjerljivo prvi i nema tu nikakve dileme! Pozdravi one čokljavce od Daria, Hajre i Nikole!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: uto tra 02, 2013 11:26 pm Naslov
|
|
Haha hvala profesore :DVidim da i interkapitalu ide odlično, u velikoj ste fori, 15 liga se mora paziti. Samo pazite da ne budete prvi, jer u tom slučaju nećemo iduće sezone moći ići jedni drugima na megdan
Pozdravi i ti svoje suigrače, i nadam se da se vidimo uskoro, na nekom od turnira li možda prijateljskom meču
P.s. Za neke od ovih smajlića nisam ni znao da postoje |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
|
Postano: uto tra 09, 2013 9:37 am Naslov
|
|
"Veliki derbi" 6. kola 16. lige (Reanimatori - STK Novi Zagreb Feniks) odgođen je za idući ponedjeljak 15.travnja. Malobrojne preostale ulaznice za ovaj veličanstveni događaj su u pretprodaji po povoljnijim cijenama i dostupne još svega koji sat na šanku u Ritmu - pa požurite do šanka!  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
|
Postano: uto tra 16, 2013 10:10 am Naslov
|
|
Tekma je prošla, nije naravno bio nikakav derbi već jednosmjerni autoput prema našem (očekivanom) porazu protiv neprikosnovenih lidera naše lige.
Što reći nego - svaka čast Feniksovci! Vjeko Nemec igra izvanredno, dečko spada u prvu ligu ne samo SOKAZ-a nego i u prvu hrvatsku ligu ; ne pamtim da me itko ikad tako razvalio , izrešetao me sa svih strana, nisam znao kak se zovem No dobro, dečko je navodno bio 5. junior RH na rang-listi tak da nije nikakvo čudo, a i u glavi je vrlo jak. Feniksovci, pazite ga i mazite jer bi vam ga lako mogli otet ovi iz prve-druge lige!
Dario Cvitković standardno odličan ; nažalost, zbog nedavne ozljede ručnog zgloba koja se pogoršava (ne mogu zbog bolova povuć forhend spin! ) nisam mu mogao pružit bolji otpor, al budimo objektivni, i da sam u top formi čovjek je bolji, tu nema dileme. Čestitke još jednom Feniksu i sretno u višim ligama!
U četvrtak idemo u Rugvicu, samo dvojica, Dinko i ja (ostali su dežurni ) pokušat nekako izvuć bodove za priključak vodećima; cilj je 4. mjesto  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto tra 16, 2013 10:29 am Naslov
|
|
Bravo sinke72, informacije vrlo iscrpne . Igrali smo s njima u kupu pa smo odigrali s Vjekom prijateljske mečeve. Napuc'o me ko beba zvečku ... Uistinu, igrao sam s tuđom travuljagom (koja je grooozna) pa nisam mogao čokljat , ali me je nabio 3:1 i to bez ikakve nade da dobijem meč ...
Zato ćemo pokušati biti prvi da ih fulamo slijedeće sezone , ionako smo ih već jedan put dobili u jakom izdanju , sada je njihov red pa se ja baš ne bih puno špinčio!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: uto tra 16, 2013 4:10 pm Naslov
|
|
Evo za početak, veliko hvala Reanimatorima što su nam izašli u susret i dopustili odgodu meča za jedan tjedan i igranje ovog ponedjeljka
Sinišine dojmove bilo je zanimljivo čitati. Jako me uveselio onaj dio o prvim ligama, vjerojatno je već i prva sokaz too much, a iskreno sam se nasmijao kad sam pročitao onaj dio o prvoj hrvatskoj ligi. Ne trebam ni govoriti koliko je to pretjerivanje, ali svejedno veliko hvala Siniši na komplimentima.
Što se tiče meča, nije bio možda toliko izjednačen koliko sam možda i ja očekivao. Mislim da se poklopilo da sam ja osobno imao izuzetno dobar dan (dvorana Ritmo je stvarno prekrasna i bio je poseban gušt i inspiracija igrati tamo), a da je gosp. Siniša bio malo van forme (dosta je forhenda van letilo), tako da se veselim nekom boljem meču u skoroj budućnosti .
U svakom slučaju želim Reanimatorima dobru igru i rezultate do kraja lige, mislim da imaju dobre šanse za 4. mjesto, a vjerojatno će trebati i malo sreće
Mi smo sretni što smo u još jednom meču prošli neokrznuti i što smo jedan korak bliže prvom mjestu i 13. ligi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
|
Postano: uto tra 16, 2013 6:39 pm Naslov
|
|
Vjeko, pa još si i skroman - ti si moj idol!
Vjeruj mi, u prvoj ligi SOKAZ-a imao bi pozitivan skor. OK, ovo za 1. hrvatsku vjerojatno je malo pretjerano, ali samo - malo.
Pozdrav!  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
|
Postano: pet tra 19, 2013 7:44 pm Naslov
|
|
Plan je bio dobar - ponovit učinak od prošle sezone: Ja 3 + Dinko 2 + par =6:4 za nas! Pripremio sam se dobro ovaj put (Analgin+Panadol+Ibuprofen+Deep Relief ) i bolovi u ruci su bili minimalni!
Međutim, bio je to račun bez krčmara ; pojavio se "krčmar", iskusni SOKAZ-ovac, g. Husić drito iz Njemačke i omeo nam planove Dinko (makar je igrao dosta dobro i gubio setove tek na razliku) ipak nije imao pravih šansi protiv njega i Marinka Raiča; ja nekako izvukao, uz puno muke, tricu, i u par se ušlo sa 5:4 za Rugvicu. Inače, svi mečevi su bili odlični, otvoreni, smjenjivali su se napadi i kontranapadi, borba za svaki poen.
Par je bio rijetko viđen triler : u trećem setu smo gubili 9:2, stigli u transu na 9:9, kad nam je Marinko Raič priznao jedva čujnu prasicu (liz stola) - svaka mu čast na poštenju! I, kako se to ono u narodu kaže, poštenje se uvijek isplati, dobili su odmah oni taj set, zasluženo, 12:10.
Četvrti set mi dobivamo lako 11:3. U peti ulazimo furiozno, igramo dobro, napadamo, spinamo, vodimo do zamjene strana 5:1 pa nekako ide do 8:3, kad sam se ja 2x poskliznuo, skoro završio na podu pa postajem nesiguran i ne napadam više. Tada se budi već spomenuti "krčmar" g. Dževad i razvaljuje nas razornim forhendom - 12:10 za Rugvicu, 6:4, priči je kraj.
Dečkima svaka čast, lijepo su nas dočekali, počastili cugom , nudili piće i poslije tekme ali nama se žurilo, a i malo smo bili u komi i razočarani jer nismo ispunili planirani cilj makar smo bili vrlo blizu.
Novi je cilj tako postao onaj stari - opstanak u ligi. Treba još dobit dvije tekme da bi se to i teoretski osiguralo, valjda ćemo uspjet.  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pet tra 19, 2013 8:03 pm Naslov
|
|
Bravo Siniša, čestitke na "trici" Šteta što ste morali biti u krnjem sastavu pa je na kraju ta trica ispala jalova. Al sudeći po rezultatima bio je pravi triler i malo je falilo
Što se tiče ostanka, mislim da vam je to i više nego dohvatan cilj, Elektroniku vrlo vjerojatno tučete, a i kladio bih se prije na vas nego na vodoopskrbu i odvodnju (iako je moj dojam bio da oni igraju bolje od svojeg polozaja na ljestvici)
U svakom slučaju borbeno do kraja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pon tra 22, 2013 9:49 pm Naslov
|
|
Evo odigrali i mi s famoznim "remizerima" HRT - Het trick pohabane gumice 5-5.
Igralo se kod nas doma, ali su uvjeti bili stvarno teški, vrijeme vani je bilo neko čudno, velik broj ljudi u dvorani, malo zagušljivo i vlaga se brzo spuštala (sad će ispast da stvaram alibije ali i protivnici su to primijetili, a i Dario je jurcao amo-tamo pokušavajući podestiti klimu što bolje može).
Što se tiče meča, prvi korak k remiju je napravio Budanko koji je tukao Darija. Odigrao je Budanko izvrsno, dosta toga polovio poštopao, a Dario koji je paralelno morao voditi trening je bio malo dekoncentriran i razvučen na 2 strane, pa nije bio 100 % u meču. I eto, 3:1 za Budanka.
Drugo "iznenađenje" su bili parovi. Tu nažalost nismo mogli nastupiti u najjačem sastavu jer je Dario ponovno imao obveze u dvorani, pa smo igrali Maćešić i ja. Odigrali smo katastrofalno, mislim da nisam u životu toliko forhenda van pobacao (cca 10 od 15 promašenih), loše smo reternirali, a i gosp. Vukelić je odigrao izvrsne parove i pogodio par pravih "bombi" na naše imalo slabije lopte.
Što se tiče moje igre, uspio sam dobiti svu trojicu, ali sam bio jako nezadovoljan, s gosp. Budankom je bilo jako gusto, 2 seta na razliku, taj sam meč jedini koliko tolko dobro odigrao jer sam znao da je jak igrač pa sam se nabrijao. U ostalim mečevima sam bio nesiguran, griješio, loše servirao, od gosp Vukelića koji je ipak slabiji od Budanka a i od još nekih igrača u ligi sam izgubio set, a moje "briljiranje" u parovima ne trebam dodatno komentirati.
Eto, sve u svemu pošten rezultat ( HRT se pokazao kao dosta neugodna ekipa, mislim da su reklid a ove sezone nisu izgubili, a čini mi se da sam čitao da su i prošle bili ekipa za 5:5),iako sam trenutno razočaran, i to ne zbog ishoda nego zbog dosta slabe igre koja je dovela do takvog ishoda (očito su ispit isti dan i neredovitiji treninzi ostavili traga). _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bill
|
Postano: sub tra 27, 2013 8:57 pm Naslov
|
|
| HVALA komputeru koji nam je jedan poraz pretvorio bodovno u neriješen rezultat.(istina to nam je bila skrivena želja u meču s Rizovcima, ali kruta realnost je glasila drukčije) pa molim I B-a za intervenciju i upiše nam 12 umjesto 13 bodova. Pozdrav ! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: sub tra 27, 2013 9:28 pm Naslov
|
|
| bill (napisa): | | HVALA komputeru koji nam je jedan poraz pretvorio bodovno u neriješen rezultat.(istina to nam je bila skrivena želja u meču s Rizovcima, ali kruta realnost je glasila drukčije) pa molim I B-a za intervenciju i upiše nam 12 umjesto 13 bodova. Pozdrav ! |
Pa nije to kompjuter kriv Kompjuter izbaci ono što mu čovjek upiše.Grešku treba ispraviti onaj koji je upisao rezultat ili voditelj lige(kad dobije zapisnik) u suradnji s Webmasterom ! _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
|
Postano: pon svi 13, 2013 11:29 am Naslov
|
|
Pozdrav uspavanim forumašima 16. lige (ako ih uopće još ima )
Evo zadnje kolo je pred vratima, još je otvorena borba za 3. i 4. poziciju a bogme i za opstanak u ligi (8.mjesto), a topic nam je skroz zamro...pa evo pokušaj da ga malo oživimo za kraj
Prvo se moram osvrnut na prošlo kolo i odličan meč koji smo odigrali sa RIZ Veteranima...ne zbog rezultatske neizvjesnosti, nje nije bilo, nego zato što smo imali čast odigrat sa legendama SOKAZ-a, odličnim ljudima i pravim sportašima, gospodom u najboljim godinama, koji praše po stolu ko da im je 50ak godina manje na leđima... prosjek godina im je 73 (67,72,79) a kreću se ko mladići (Nurnberger i Ivanković pogotovo; a i Lekić bude tako kad mu sredimo koljeno ), lete oko stola, sve stižu, ma svaka im čast. Al ne samo da im je tijelo mlado, takav im je i duh, što se pokazalo na druženju nakon tekme , bilo je vrlo ugodno i zanimljivo.
Iznenadio me moram priznat prvi poraz HRT-a, ne znam što im se dogodilo (vidim da je Vukelić odigrao samo zadnju ), ali s tim porazom su sebi oduzeli a drugima (čak i nama ) otvorili šansu za 4. mjesto - trebamo pobijedit zadnje kolo Vodoopskrbu a da 1967.-ovci izgube od Mladostaša i onda dijelimo 4. mjesto s njima a međusobno smo ih dobili. Rugvica je, saznao sam od g.Ćurića, pobijedila Elektroniku sa 6:4 pa su sigurno 3. ili 4.
S druge strane, u borbi za 8. poziciju su Intertrade i Vodoopskrba (za koje pretpostavljam da su pobijedili Pumal). Intertrade će vjerojatno pobjediti Elektroniku, pa Vodoopskrbi treba pobjeda protiv nas u zadnjem kolu da preteknu Intertrade, tako da će borba biti zasigurno prava i do zadnje kapi krvi/znoja/etanola!
U svakom slučaju, bit će zanimljivo do kraja.
Lijep pozdrav svima!  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|