SOKAZ forum
23. A i B liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
A jebat ga kad su ti samuraji sve stari igrači sokaza koji nisu smjeli biti u 23.oj ligiGuga je napisao/la:Ronin-Zlarinski Koralji 8-2
bravo za Ronin, dečki su igrali odlično
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Da, si videl samuraje ?Dren je napisao/la:A jebat ga kad su ti samuraji sve stari igrači sokaza koji nisu smjeli biti u 23.oj ligiGuga je napisao/la:Ronin-Zlarinski Koralji 8-2
bravo za Ronin, dečki su igrali odlično
Ima tu još dosta stvari, ali neču više ništa pričati ni pisati jer bute rekli da stalno nešto kukam.Kratko i jasno - dečki su igrali jako dobro i nije nam nitko kriv kaj smo dobili po tamburi (a uopće nisu stari i kreću se bez ikakvih ortopedskih pomagala...)
The Only Way Is Up...rutinski
Bojim se da je ''to bilo to'' i da nas je ovaj poraz definitivno izbacio iz igre za prva 2 mjesta pošto ''Medonje'' možemo dobiti jedino u trenutku bunila, a isto vrijedi i za ''Kukonje''...dtrnski je napisao/la:U 23.A Medveščak slovi za favorita za 1. mjesto dok će za 2. mjesto biti još velike borbe.
Ajmo Koralji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Guga, nisi gledao film? 
http://www.imdb.com/title/tt0122690/
Ronin is the Japanese word used for Samurai without a master.
http://www.imdb.com/title/tt0122690/
Ronin is the Japanese word used for Samurai without a master.
Zelen sam sokazovac, ali sam naučio da ništa nije gotovo do zadnje odigrane utakmice, do zadnjeg poena (do zadnje prasice).
Loš dan, slaba adaptacija na uvjete za igru, ozljede,... sve su to sastavni dijelovi natjecanja.
Vrtite malo sastav ekipe. Tvoja ostala trojica su podjednaki ali ne igraju podjednak broj utakmica. Ekipa mora biti na prvom mjestu.
Loš dan, slaba adaptacija na uvjete za igru, ozljede,... sve su to sastavni dijelovi natjecanja.
Vrtite malo sastav ekipe. Tvoja ostala trojica su podjednaki ali ne igraju podjednak broj utakmica. Ekipa mora biti na prvom mjestu.
Nakon prošle sezone nekoliko ekipa je odustalo (mislim 7), pa je više ekipa iz prošlogodišnje 23. lige išlo naprijed, zapravo mislim da su napredovale sve.
Sigurno će biti odustajanja i nakon ove sezone, pa je za očekivati da će opet desetak ekipa ići iz 23. u više lige, ali teško da će baš svih 19 ekipa napredovati.
Prema tome, ako se i ne može do drugog mjesta, nije svejedno jesi li treći (i ideš u playoff 5-8. mjesta) ili peti (i onda u playoff 9-12. mjesta) itd. Motiva bi dakle i dalje trebalo biti.
Sigurno će biti odustajanja i nakon ove sezone, pa je za očekivati da će opet desetak ekipa ići iz 23. u više lige, ali teško da će baš svih 19 ekipa napredovati.
Prema tome, ako se i ne može do drugog mjesta, nije svejedno jesi li treći (i ideš u playoff 5-8. mjesta) ili peti (i onda u playoff 9-12. mjesta) itd. Motiva bi dakle i dalje trebalo biti.
Pa kaj ti pada napamet???Ne misliš valjda da bum ja sad igral bez volje i želje...za mene se ne moraš brinuti, samo realno sagledavam situaciju.dtrnski je napisao/la:Zelen sam sokazovac, ali sam naučio da ništa nije gotovo do zadnje odigrane utakmice, do zadnjeg poena (do zadnje prasice).
Kaj se napredovanja tiče na temelju odustajanja večeg broja ekipa iz npr. 22. lige sve je to u redu, ali nije mi ''to to''.treba ići dalje na temelju vlastitih rezultata, odnosno vlastite kvalitete.Tablica će na kraju pokazati realno stanje, a sve ostalo je samo kozmetika
Ne baš sasvim.Guga je napisao/la:Kaj se napredovanja tiče na temelju odustajanja večeg broja ekipa iz npr. 22. lige sve je to u redu, ali nije mi ''to to''.treba ići dalje na temelju vlastitih rezultata, odnosno vlastite kvalitete.Tablica će na kraju pokazati realno stanje, a sve ostalo je samo kozmetika
I sam si shvatio kako to ide. I da 23. liga povremeno biva jačom od 22. i 21., jer je u njoj kupus, a u ove dvije se ekipe koje su "prošle na kozmetiku" zadnju, a igrački su najslabije u "poznatom" dijelu SOKAZ-a.
Ali bolje od toga jednostavno ne ide, ili zasad ne znamo.
Tako da samo se ti izvuci iz te zadnje/ulazne (ovo zvuči krivo
Ma zna to biti gadno: do sada sam igrao samo "čokljolige"
, a već me zadesilo da me napuca: Neven Samac, Ivan Pavlek, Zlatko Pospiš, Boris Somek, Miljenko Škrgatić...
Ali doista se ne treba obazirati na to; takvih je jako malo i ne čine oni jako bitnu razliku u tvome penjanju ili stagniranju
... Najvažnije je penjati se ikako, pa čak i kao (od ove sezone) četvrti!
Bez nervoze, Guga
, dobro ti veli ib
, samo vi dajte sve od sebe pa da se daj Bože popnete u 22. ligu, već ćeš potpuno drugačijim očima gledati na situaciju oko sebe!
Inercapital je u početnoj (22.) ligi bio na kraju osmi i kao takav prošao u 21. ligu
. U 21. smo bili drugi, u 20. treći, u 19. drugi, u 18. treći, u 17. prvi!!!
... a i sada nam u 15. ide dobro.
Prvi uvjet je želja za igranjem i treniranjem, drugi uvjet je realizirati prvu želju, treća I JAKO VAŽNA STVAR ZA NAPREDAK jeste igrati sa što više jakih igrača i snimati protiv njih svoje pogreške, korigirati ih i upijati savjete!
A kako to učiniti?
... Pa moj način je bio ići na SVE MOGUĆE TURNIRE koje organizira SOKAZ i tamo se sretati s jakim igračima
, ne igram niti tri pune godine, a već mi se omakne da pokojega od njih i počokljam!
Sretno u nastavku sezone, i samo hrabro naprijed!

Ali doista se ne treba obazirati na to; takvih je jako malo i ne čine oni jako bitnu razliku u tvome penjanju ili stagniranju
Bez nervoze, Guga
Inercapital je u početnoj (22.) ligi bio na kraju osmi i kao takav prošao u 21. ligu
Prvi uvjet je želja za igranjem i treniranjem, drugi uvjet je realizirati prvu želju, treća I JAKO VAŽNA STVAR ZA NAPREDAK jeste igrati sa što više jakih igrača i snimati protiv njih svoje pogreške, korigirati ih i upijati savjete!
A kako to učiniti?
Sretno u nastavku sezone, i samo hrabro naprijed!
Mislim da to tebe neide, jer od tebe nema boljihGuga je napisao/la:Kaj ovo ide mene ?vjekoslav je napisao/la:A na kraju zar ti nije bolje igrati prtiv boljih od sebe jel tako samo napreduješ i mučiš se a ne da samo nabacuješ lopticu
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)