| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
.........
|
Postano: uto ožu 26, 2013 2:28 pm Naslov
: |
|
|
hehe mogao sam i detaljnije pojasniti njegovu igru,ovo je bilo u sturo
Uglavnom bas fino igra,jako dobar i siguran..a i sto ti znaci znat kako netko igra ako nemas odgovora na tu igru i nisam napisao koje su mu mane pa da to netko iskoristi znam da je mene dobro iznojio i namucio
hvala na cestitkama Drene
P.S. Ako sam previse otkrio mogu editirat post  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto ožu 26, 2013 3:01 pm Naslov
|
|
ae, još i to. da nebi
nek pati.
to će ga potjerati da još više trenira i nauči još stvari  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: uto ožu 26, 2013 8:36 pm Naslov
|
|
| Hrvatske vode-breza 1:9. Pavic, tolic po 3, dujmovic 2 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto ožu 26, 2013 8:59 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto ožu 26, 2013 10:03 pm Naslov
|
|
| max pax (napisa): | | Hrvatske vode-breza 1:9. Pavic, tolic po 3, dujmovic 2 |
Svaka cast  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto ožu 26, 2013 10:15 pm Naslov
|
|
Nisam li ti rekao da uopće neće biti napeto?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto ožu 26, 2013 10:43 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): | Nisam li ti rekao da uopće neće biti napeto?  |
Jesi
Marko stavi rez.  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: uto ožu 26, 2013 11:50 pm Naslov
|
|
rezultat stavljen, wales-hrvatska 1:2  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mcanadi
|
Postano: sri ožu 27, 2013 10:01 am Naslov
|
|
evo i mene ste natjerali da se ulogiram ...
vec neko vrijeme citam .. postove ovdje ... i svaki mec koji breza igra ... se komentira .. bit ce gusto ovo ono ...
iskreno .. gledajuci rezultate .. poznavajuci ekipu .. a jos i cujem da su u treningu .... mislim da ce oni glatko biti prvi ... ako i jedna ekipa otrgne bod protiv njih... to ce biti veliki uspjeh .. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri ožu 27, 2013 11:35 am Naslov
|
|
Bravo Marko ,pametno zboriš
Nego kako prognoziraš Vaš rez protiv Amaciza:zubo:
Kad igrate?
Prognoza
Nezgode vs Lima pobjeda Nezgoda 7:3
Amaziz vs Briđ 4:6 ili 5:5
Orkis momento vs Padobranci 3:7
Bukovac vs Cvječarnica 5:5
Thalia vs Pun mun zavisi puno o Lojenu može biti 6;4 do 3:7
Svima sretno  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri ožu 27, 2013 12:05 pm Naslov
|
|
| mcanadi (napisa): | | ... ako i jedna ekipa otrgne bod protiv njih... to ce biti veliki uspjeh .. |
ae, moš im otrgnut bod samo ako dvojici od njih prije toga otrgneš - glavu
mi igramo danas s Amacizom u 18:30.
bit će napeto. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri ožu 27, 2013 10:41 pm Naslov
|
|
otišao kod 6:2 za nas. Jebat ga, morah.
bitno da smo dobili  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri ožu 27, 2013 11:53 pm Naslov
|
|
Orkis momento vs Padobranci 4:6
Svaka čast dečkima, fali im još ono nešto ... (malo iskustva) i bit će super ekipa  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet ožu 28, 2013 12:09 am Naslov
|
|
Mi smo izvukli bod protiv Bukovca, upravo kako je prorok Ikota i prognozirao.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet ožu 28, 2013 12:17 am Naslov
|
|
Bravo, momci, svaka čast i BKE i CN i P...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Frajno
|
Postano: čet ožu 28, 2013 1:36 pm Naslov
|
|
Bravo Dražene!
Napokon je robot poćeo vraćati uloženo. _________________ Frajno je skocil s kojna na pajn,s pajna na vrgajn,pak je rekel:Klajnam se! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet ožu 28, 2013 1:48 pm Naslov
|
|
Eto, kako kažu momci, završilo je 3:7.
pa po sjećanju evo i izvještaja.
Malo smo ga zakomplicirali jer smo i Elez i ja morali gibati ranije. Meni nije bilo baš fiksno (samo da dođem što prije) pa smo krenuli u sastavu Č Elez, ja, s tim da sam igrao Z (prvi završava) u nekoj suludoj nadi da će do tad sve bit gotovo
Č je otvorio s Legendom Nikicom. Krenulo je odlično, al Sišul je nevjerojatno sposoban umrtviti igru. Naravno da se iskompliciralo malo nepažnje i otme ti dedica set bez pardona Č se fakat namučio, morao je igrati s punom pažnjom za 1:3 odnosno 0:1
Slijedeću Elez na Glasnovića. Elez nam se malo utrenirao. I bome jako fino igrao. Naravno, može on i bolje, i jedva čekamo. Taktički dobro, koncentracija na nivou...zbilja velik napredak. Ehehehe kad je odtrenirao preksinoć (trening i gledanje utakmice u isto vrijeme, ali svejedno trening). I bome vodio je sva tri seta, u drugom i trećem imao i set lopte al na kraju u fiksu izgubio sva tri 1:1
Ja na Gašpu, poznamo se dobro, naravski on sve rješava u što kraćem roku, zagrijavanje 2 lopte i vozi Znam na koje fore pada i prodajem mu to nemilice. Uz to sam se opako pretplatio na prasice. 20ak komada u prva 2 seta, dugo to nisam napravio I pazi, nije bilo dovoljno za drugi set! izgubio ga 15:13 al slijedeća 2 relativno lagano. Doduše, nebi to bilo tako da je Gašpa bio upucan. Kako je odigrao protiv Čanadija...ne vjerujem da bih ga ja dobio da je tako igrao protiv mene. Al 1:2
Č i Glasnović, maestralna tekma našeg Čokljanadija. ne treba ni opisivati - pravovremen, taktički dobar, precizan. za esove 1:3
Nikica i ja. Koncentrirano, ne smijem se dat uvući u njegov ritam i dobar sam 8:0. Al nemoš ti protiv "Gaze of the Cobra" paralizirajućeg skilla Nikice i polako popuštam. Do kraja meča u njegovom ritmu. Griješim naravno, no nedam se, uspjevam prebaciti kako spada par loptica po poenu pa griješim. No od 3 poena on griješi dva prije mene Naporan meč, izgleda lako po rezultatu al hladan znoj ti oblijeva čelo poslije Nikičeva tretmana 1:4
Mjenjali smo poslije treće, upada Goco i sad ga je red, Elez se ide u kazališće kulturno uzdizati.
Goco i Gašpa, dva igrača slične tehnike i opći umlat od meča. Fantastične izmjene (Goco ih uglavnom dobija) al fali malo treninga na antispin i malo koncentracije. Vrati 5 lopti savršeno, slijedeće 2 iste takve ne. :nezna: Drži se u meču (osim drugog seta koji je ono izgubio 11:2 il tako nešto) no Gašpa se sve više upucava i na kraju za nijansu odnosi i ostale setove i 2:4
Propade mi plan da idem doma poslije svoje zadnje odigrane (i pobjede)
No sad moram dobit, pa da bar ne čekam parove.
Protiv Glasnovića, pa znam i ja odigrat kao Č. šta, i bolje
Možda najbolji meč ove sezone, sve na mjestu, tako smiren i koncentriran da dobijam poene koje obično ne bi (a koje i inače ne bi trebao dobijati, vraćao sam čuda na momente) i prva dva seta stvarno savršena.
treći štekam, al na kraju upadaju dvaput ovi "vratio čudo" i prasica i hops i treći set za 2:5
Č na Gašpu, opća tarapana. Šamaraju se nemilice, obojica nacereni od uha do uha, prava zabava od meča. setovi po već prokušanom receptu - alo Č više promaši nego pogodi, izgubio je set. Ako pogodi - ta se ne vraća. Dobro funkcioniralo do sad, al s druge strane Gašpa ima istu ideologiju. Samo što za razliku od prošla dva meča, protiv Č-a Gašpa gotovo i ne griješi u napadu.
Napeto, izmjenjuju se setovi, i na kraju 2:2. Č je dobar i trebao bi dobit. Al okreće strane sa 1:5. Kod 8:2 sam ozbiljno zabrinut...kod 9:2 i depresivan jer ostajem bar još jednu, ako ne i za parove. a kasnim iovako. A onda uz pokliče Odi po sve, Č kreće u opću ofanzivu i zareda dva poena. Nije gotovo! Gašparević se ne slaže 10:4. Dren, nas sva trojica u glas.
I bome, Dren se i desi. 8 poena serva - ulaz ili vraćanje serve na antispin pa ulaz, Č skida boju sa onih bijelih crta, mi urličemo, Gašpa uznevjeren, Nikica i Glasnović grcaju od smjeha (na Gašparovićeve reakcije, naravno)
Impresivno. Svaka čast Č-u za tri esa
Obućem se i crta doma.
Kasnije dobio poruku: Goco legao, par naš, 3:7. Bodoviii
tako da eto to je i izvještaj o zadnja 2 meča u susretu
Zabavno sve skupa. Amaciz su super ekipa i s njima se uvijek dobro zabavimo. Malo su pali u formi i malo mi igramo bolje nego prije pa je sad prednost na našoj strani, al uvijek je napeto protiv njih. A bome i sinoć smo baš prasičarili (što je bio dodatan izvor zabave. Uglavnom za one koji sjede )
Šteta što sam morao bježat ranije, al šta je tu je - nekad jednostavno mora bit tako.
Hvala Amacizu na prekrasnom druženju! _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet ožu 28, 2013 1:59 pm Naslov
|
|
Hvala Franjo
O robiju sve najbolje 
Zadnja promjena: trnac; čet ožu 28, 2013 2:05 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: čet ožu 28, 2013 2:04 pm Naslov
|
|
Znači Č je složio "Drena" u petom setu odlučujućeg meča!
Pa to je fantastično... ludi, ludi Č!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pet ožu 29, 2013 9:41 am Naslov
|
|
Dren kaj bumo čekali Amaciz da metne rez??? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|