SOKAZ forum
18. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- bduralija
- Kontakt:
voditelj lige (čitaj wolf) nam je potjerao glavne komentatore (o.a. tko se boji vuka još)...

kao što reče Žuskin, sinoć nam je Alen zablistao baš kao i prošle sezone, dok sam osobno bio očajan i došao na skor sa Sorrijevcima na 10:10...
obzirom da dolazi Uskrs slijedi prognoza slijedećeg kola:
Input – MTM korporacija 1:9
HVIDR-a Dubrava – Početnici 4:6
Velux arhitekti – TIO 5:5
Boanerges II. – Agronomski fakultet IV. nezahvalno 5:5, iako navijački tipujem na pobjedu... mi nekad u gostima znamo biti očajni...
Sorry – Vidra II. 7:3
STKOI Uspon-Yasaka – Dugave 4:6
u ligi još uvijek nema neriješenog rezultata...
svim čitateljima ovog posta želim sve najbolje za nadolazeće blagdane...

kao što reče Žuskin, sinoć nam je Alen zablistao baš kao i prošle sezone, dok sam osobno bio očajan i došao na skor sa Sorrijevcima na 10:10...
obzirom da dolazi Uskrs slijedi prognoza slijedećeg kola:
Input – MTM korporacija 1:9
HVIDR-a Dubrava – Početnici 4:6
Velux arhitekti – TIO 5:5
Boanerges II. – Agronomski fakultet IV. nezahvalno 5:5, iako navijački tipujem na pobjedu... mi nekad u gostima znamo biti očajni...
Sorry – Vidra II. 7:3
STKOI Uspon-Yasaka – Dugave 4:6
u ligi još uvijek nema neriješenog rezultata...
svim čitateljima ovog posta želim sve najbolje za nadolazeće blagdane...
Moram te ispravitiSaša je napisao/la:Mi smo u prosjeku 40. Mladi Iskerka nam kvari prosjek.
Najstarija ekipa je RIZ veterani. Njih trojica malo manje od 200. Ali od osnutka su izgubili tek jedan meč i to gusto 6:4 u prošlom kolu 16.lige
Gospodin Nuernberger im ozbiljno kvari prosjek, ima samo 68 godina i dioptriju +8!
Kad dođete u utorak, nemojte se dati iznenaditi rođendanom člana "sestrinske" škvadre (ORA) koji niš ne brka, zna da je nakon jure - Željko.škiljo je napisao/la:
MOJ TAST JE TU NEGDJE JER JE U SOKAZU OD RANIH ŠESZDESETIH(čini mi se od 1964) A SAD IMA 76god. JOŠ UVIJEK POMALO IGRA I NIJE SENILAN TJ.NE BRKA DA LI JE ROĐEN U DOBA KREDE ILI JURE, ILI JE JURA NETKO U FAMILIJI
(žical je da bi utorak ostal slobodan, no odmah si odabrao, pa...)