You're my man ... bit će penjanja po ligama do mile volje , samo polako , treba si naći ekipu u kojoj ste zadovoljni .
Nekome je važniji društveni aspekt , nekome je važniji isključivo sportski aspekt , ali većina ljudi vjerujem da dijeli moje mišljenje , a to je da bez ljudi s kojima se voliš družiti i biti u ekipi malo znači samo natjecanje... tj. ne malo nego nedovoljno puno da bi perzistirao u SOKAZ-u samo zbog toga.
Mnoge mlade ekipe se raspadnu, ali razlog tome nikada nije postojanje jednog ili dva jača igrača u ligi , najčešći razlozi su: igranje SOKAZ-a košta novaca (rentanje dvorane, oprema, kotizacije, druženje...), ne bude to baš svima koji probaju po volji; tekma traje oko 3 sata, kasno si doma, smeta ženi, poželiš se obitelji, ne da ti se igrati svaki tjedan, upadaju ti gostujuće tekme u termine koji ti ne odgovaraju, sigurno da ekipama koje ne uspijevaju prolaziti naprijed može nedostajati i sportskog motiva ... eto nekoliko objektivnih razloga, a bez treninga nema nikakve šanse za pokušati napraviti ikakav solidniji plasman u ligi...
No, svakako, to što broj liga raste velikom brzinom dokaz je da se uvijek više novih ekipa prijavljuje i opstaje u SOKAZ-u nego što ih se raspada... pa tko bi normalan bez jakog razloga napustio ovakav dernek od natjecanja!? ...
Pozdrav svim stolnotenisačima, koja god liga bila. Čast mi je i zadovoljstvo igrati protiv starih (i novih) sokazovaca i veliki porazi me mogu samo potaknuti na još više treninga...
Inače Merđan Hrvoje igra ''ko Mercedes'' tako da nema nikakve šanse da se zadrži u 23. (lj)ligi duže od ove polusezone... _________________ The Only Way Is Up...rutinski
hvala guga, al daleko je to još i od felge za mercedes a kamoli mercedesa. I ako ostanemo u ovoj ligi nema problema, bitno se dobro zabavljati i čim više igrati pingića...
Vremenska zona: GMT + 01:00. Idite na Prethodno1, 2, 3
Stranica 3 / 3.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.