SOKAZ forum
17. liga Proljeće 2013
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
A rekao je Glasnović da ne brinemo da će on upisat. Ja nemam zapisnik a ovi moji su odšibali za Uskrs. dakle, čekamo Amaciz.
Čuj sve se zna, ne znam zašto ti je toliko bitno dan ili dva? Pogotovo što nam fale ono rezultati još tri meča ovog kola.
Čuj sve se zna, ne znam zašto ti je toliko bitno dan ili dva? Pogotovo što nam fale ono rezultati još tri meča ovog kola.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Zašto misliš da mi je bitno, dapače baš me briga što se tiče vašeg rezultata,Dren je napisao/la:A rekao je Glasnović da ne brinemo da će on upisat. Ja nemam zapisnik a ovi moji su odšibali za Uskrs. dakle, čekamo Amaciz.
Nego logika mi nekak nalaže da ako si ti non stop prisutan i još k tome si moderator da buš stavil rez. No možda sam krivo mislil, pa bumo pričekali gospona Glasnoviča da se ulogira i stavi rezultat. A što se bitnosti vašeg rezultata tiče možemo pričekati i voditelja lige gospona Brleka
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Mi smo slobodni idući tj.
Ako netko ima želju odigrati koje nadolazeće kolo, iduću sredu ,četvrtak ili petak može i subota, neka se slobodno javi.
Najme još sam idući tj. na god. odmoru pa bi iskoristio situaciju,
Za one koji neznaju; ja radim uvjek po noći i za svaku tekmu moram žicat slobodno
AKO NETKO iz drugih liga želi hakl, može i frendovska tema, samo da se igra
i da se

Ako netko ima želju odigrati koje nadolazeće kolo, iduću sredu ,četvrtak ili petak može i subota, neka se slobodno javi.
Najme još sam idući tj. na god. odmoru pa bi iskoristio situaciju,
Za one koji neznaju; ja radim uvjek po noći i za svaku tekmu moram žicat slobodno
AKO NETKO iz drugih liga želi hakl, može i frendovska tema, samo da se igra
Zadnja izmjena: Pale, dana/u sub ožu 30, 2013 8:31 am, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Već ako pitaš, vozim kamion u Čistoći grada Zg-a.Saša je napisao/la:Postoji veliki spektar zanimanja koji zahtijevaju rad samo po noći
Više smeća ,manje cvjeća: Naš je moto. Jbg, treba čuvat posel.
Borise mislim da to nije dovoljno za voditelja lige.
za voditelja mislim da treba imati ipak nešto više ili možda manje
Nezgode - Lima odgođeno za slijedeći tjedan,
BKE - Nezgode igra se u utorak u ritmu.
bit će dosta nezgodno
bit ću zadovoljan i bodom, mada, kao i uvijek, idemo na sva tri
BKE - Nezgode igra se u utorak u ritmu.
bit će dosta nezgodno
bit ću zadovoljan i bodom, mada, kao i uvijek, idemo na sva tri
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
- bduralija
- Kontakt:
broj liga raste, tako da će tražiti volontere...Ikota je napisao/la:Borise mislim da to nije dovoljno za voditelja lige.![]()
a definitivno oni koji su ovdje aktivni su dobri kandidati... mogu samo zamislit kako bi se proveli oni što ne predaju zapisnike na vrijeme...