| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: čet lis 25, 2007 9:00 pm Naslov
: |
|
|
| Citat: | | ma tu se jednostavno radi o sukobu razuma i instinkta... negdje sam fulao a ni sam ne znam gdje... |
Ma bitno je da svojim prognozama splašite naše protivnike
a detalji su manje bitni [/quote] |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: pet lis 26, 2007 11:43 pm Naslov
|
|
Rope i Bigdedi su pobrali lovu ipak je 3-7
Kaj reći o protivniku nego onu Ćirinu: Dećki trenutno igraju najbolje na svijetu ali? Došla dva igrača sa nekakvim DR. Bajerima i napravila sranje, jebate loptica se uvjek vrati na stol
Svaka čast domaćinu dečki su prva liga, počastili su i sportski . Rano je za prognoze ali nemogu ne biti bahat i reći:
MI SMO PRVACI!!!
P.S. Zoriću sve mi se ćini da one obećane gemište bumo morali odraditi na Ruđeru  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pet lis 26, 2007 11:54 pm Naslov
|
|
| mommo@instant messanger (napisa): | Lovreković nas odveo u Birtiju i počastio dvije runde
|
a kežem cb ante je zakon..... prava škvadra sokaza.... (tim poretkom) _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: ned lis 28, 2007 9:46 am Naslov
|
|
Neznam kaj se sa rezultatom Centra Vinko Bek , izgleda da je "rrandro" ostao bez interneta  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: pon lis 29, 2007 10:32 am Naslov
|
|
I sto reci nakon derbija kola, nego da nisam vidio ne bih vjerovao koje sve mommo moze vratiti loptice na stol! Svaka cast decki su odigrali puno bolje nego mi, pa je i rezultat takav kakav je. Nadam se da cemo se sresti jos koji put u Sokazovoj lizi ili na nekom turniru kako bih se mogli revanshirati!
| mommo (napisa): | P.S. Zoriću sve mi se ćini da one obećane gemište bumo morali odraditi na Ruđeru  |
Javi mi se slijedeci put kad ces dolaziti na IRB pa cemo onda odraditi te gemiste koje sam ti ostal duzan!
SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante" 11.liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: uto lis 30, 2007 12:13 pm Naslov
|
|
| nzoric (napisa): | Nadam se da cemo se sresti jos koji put u Sokazovoj lizi ili na nekom turniru kako bih se mogli revanshirati!  |
Bojim se da u SOKAZ-u malo teže, jedino na turniru, možda već na DEDI
, to bi mi pasalo veća je vjerojatnost da prođem skupinu u kojo si i ti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: pet stu 02, 2007 9:10 pm Naslov
|
|
| mommo (napisa): | Neznam kaj se sa rezultatom Centra Vinko Bek , izgleda da je "rrandro" ostao bez interneta  |
Odigrali su 5-5 ali se i dalje brinem za RRANDO, , Valjda nismo ostali bez forumaša? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: ned stu 04, 2007 8:46 pm Naslov
|
|
Da najavim utakmicu 5. kola u kojoj se sastaju jedine neporažene ekipe u 11. lizi Škofina vs Centar Vinko Bek. Tu su i 3 igrača koja imaju još uvjek 0 na desnoj strani gdje su porazi, i to će se promjeniti.
Utakmica je u srijedu u 19:00 u Škofina Areni u V.Trgovišću. Goste će mo prvo zagrijat sa gemištom, pa pobjedit sa 6-4, te ih rashladit, opet sa gemištom i uputit prema Zagrebu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon stu 05, 2007 9:23 am Naslov
|
|
| mommo (napisa): | Da najavim utakmicu 5. kola u kojoj se sastaju jedine neporažene ekipe u 11. lizi Škofina vs Centar Vinko Bek. Tu su i 3 igrača koja imaju još uvjek 0 na desnoj strani gdje su porazi, i to će se promjeniti.
Utakmica je u srijedu u 19:00 u Škofina Areni u V.Trgovišću. Goste će mo prvo zagrijat sa gemištom, pa pobjedit sa 6-4, te ih rashladit, opet sa gemištom i uputit prema Zagrebu. |
ZNAČI GUBITE PAROVE...
ako jedan dobije Bunčića (čitaj Ago)
Ago (3:0)
Mommo dobije dvije (2:1)
denis jednu (1:2)
Skromne prognoze za tekmu.... ja vam dajem barem 7-3, mada mislim da ćete teško dobiti Bunčića... al već će se ostali događaji posložiti.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: pon stu 05, 2007 9:39 am Naslov
|
|
| rope (napisa): |
ZNAČI GUBITE PAROVE...
ako jedan dobije Bunčića (čitaj Ago) |
Bunčić može izgubit ak dođe bez reketa i niko drugi mu ga ne posudi
, Ago dobi 2, mommo dobi 2, kovačec dobi 2 a par nam netreba, to ti bu tak nekak.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pon stu 05, 2007 12:38 pm Naslov
|
|
| mommo (napisa): |
, Ago dobi 2, mommo dobi 2, kovačec dobi 2 a par nam netreba, to ti bu tak nekak.  |
upravo bu tako  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: sri stu 07, 2007 11:57 pm Naslov
|
|
Škofina - Centar Vinko Bek 7-3, Bunčić je za nas sa druge planete ali je sa ostatkom ekipe bilo natezanja, pogotovo moj meć sa Šalkovićem gdje sam okrenuo 2 seta zaostatka i 0-5 u petom setu
Ovo je do sad bila najteža tekma u kojoj je bilo sa jedne i druge strane prasica valjda za cijeli jedan meć.
Hvala gostima na dolasku u zagorje pokazali su se ko prava škvadra, čak nam je i vina zmanjkalo
Sad sljedi dalek put do Peščenice na megdan Hajdukovcima, nadam se da će proći ko i imenjaci iz Splita , možda bumo dobri gosti ak nam zamiriše kotlovina ko i dečkima iz Cafe bara Ante
Inače ne volim kritizirati ali referent naše lige ne dela svoj posel kak treba , Centar Vinko Bek ima naknadno prijavljenog igrača već duže vrijeme ali ta informacija nikak da stigne do IB, tak da se njihov rezultat protiv Zepa nemože upisati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: čet stu 08, 2007 8:13 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): | | mommo (napisa): |
upravo bu tako  |
Stvarno dobro prognozirate! Mozda ako imate neku prognozu za susret lige prvaka, mogao bih staviti neku pinku..
Bas me je zanimalo kako ce Buncic odigrati protiv vas i odigrao je kvalitetno, malo me je cak i iznenadio, dosta je to bilo uvjerljivo, mozda je imao najvise problema s mommom koji vraca loptice s poda i iz druge prostorije..
Svaka cast na osvojena 3 boda protiv CVB!
SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante", 11. liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet stu 08, 2007 9:19 am Naslov
|
|
| mommo (napisa): | Škofina - Centar Vinko Bek 7-3,
|
Čestitke na nova 3 boda........ pritsak konkurenciji za  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: čet stu 08, 2007 9:22 pm Naslov
|
|
ZEP - PEŠČENICA 5-5,
Tek tolko da se zna  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rrandro
|
Postano: pet stu 09, 2007 9:05 am Naslov
|
|
Svaka čast Škofinoj na pobjedi ja inače ne volim igrati protiv materijala a mom šalkoviću nije to problem, dečki iz škofine su u redu ali meni je ipak bilo malo prehladno za 3 tekmu a kada se stisnu gume i malo prevelik pritisak sve ode kvragu
Par nije imalo svrhe igrati važniji je gemišt
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: pet stu 09, 2007 9:08 am Naslov
|
|
| rrandro (napisa): |
Svaka čast Škofinoj na pobjedi ja inače ne volim igrati protiv materijala a mom šalkoviću nije to problem, dečki iz škofine su u redu ali meni je ipak bilo malo prehladno za 3 tekmu a kada se stisnu gume i malo prevelik pritisak sve ode kvragu
Par nije imalo svrhe igrati važniji je gemišt
 |
Daj pošalji Igoru Bući mailom ime i prezime novog igraća da ga ubaci da možeš upisati rezultat iz 4 kola. _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: uto stu 13, 2007 11:14 pm Naslov
|
|
Prošli mi i gostovanje u Peščenici sa 6-4 , možda i najteža tekma do sad s obzirom da nismo bili u najačem sastavu, i još tome ja popušim prvi svoj meć , ali i mi imamo svog "Bunčića" koji radi tricu. Par smo začudo odigrali bez greške i to je bilo prvi put jesenas da nam je trebao.
Inaće dečki u peščenici imaju uvjete za igru fenomenalne , šteta kaj nemaju još koju ekipu da im opet dođemo u goste (naravno u nižim ligama) . Drugi tjedan je na redu IPOS još jedna tvrda tekma ali nadam se da bumo u punom sastavu da ne strepimo do para. Naravno i da dečki dojdeju do nas u Oroslavje na GEMIŠT pa možemo i usput odigrati i pingaća. _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: uto stu 20, 2007 11:52 am Naslov
|
|
Čini mi se da nije Rope jedini nestao sa foruma, nema ni Zorića ,
da sam znal da bu tak bi odigrali prijateljski 5-5 , najžalosnije je to da smo zbog toga uskračeni pravovremenih informacija , kaj da čitam svako jutro kad ničega nema
Dečki nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo!
Mi u četvrtak igramo protiv IPOSA, jedva čekam da vidim kolko je jek taj Kamenić, čak sam zbog njega jučer trening odradio  _________________ http://www.stk-stubaki.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: uto stu 20, 2007 12:41 pm Naslov
|
|
| mommo (napisa): | Čini mi se da nije Rope jedini nestao sa foruma, nema ni Zorića  |
Imam igracku pauzu sve tamo do 10.kola kad igramo zadnje dvije tekme protiv Dobrog dola i CVB-a..
| Citat: | ...najžalosnije je to da smo zbog toga uskračeni pravovremenih informacija , kaj da čitam svako jutro kad ničega nema  | Potpuno te razumijem i meni je isto tako..
| Citat: | Dečki nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo! | Hladno pivo je uvijek odlicno!
| Citat: | ...jedva čekam da vidim kolko je jek taj Kamenić, čak sam zbog njega jučer trening odradio  | Mogla bi ti ta tekma biti zanimljiva..vidjet cemo sto kaze dr.Neubauer!
Sretno i spretno protiv IPOS-a!
P.S.: Cafe bar Ante Dugo Selo ZET III 7:3 6.kolo.
SP, Nedeljko.
Cafe bar "Ante" Dugo Selo. 11.liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|