Važna 3 boda smo stavili u džepek. Bez lažne skromnosti, odigrao sam najbolji meč do sada, bar ja tako mislim. Napokon se mogu pohvaliti da sam izvukao max za ekipu!
Ovim putem objavljujem da borba za vrh u 11. ligi prestaje, jer textilci tamo namjeravaju ostati do kraja. Naime, u 6. kolu se pojačavamo za jednu spektakularnu igračicu koja se kliče Meri (žao mi je samo što se ne zove Greta). Igračica je teška 2,7 kg, još nema iskustva u SOKAZ-u i Vjekina je kćer koju je dobio u petak, čestitam Vjeko care još jedanput. Ispravi me ako sam dao neku netočnu informaciju.
hmm kad sad malko pogledam...puno se sokazovske djece rađa u trećem mjesecu!
Očito da kad završi ljetna sezona, vikend turniri još 3 mjeseca daleko...nema potrebe za treniranjem i nema se baš šta radit...a žena nadomak ruke...
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Čestitke obitelji Miler, sad čim dođe iz bolnice upisuj malu u školu pingača, moramo bar pokušat parirati kinezima, eno moj već spinove izvlači.
A onda ako će bit talenta tko zna, možda i neki mješoviti par dogovorimo.
Ljudi moji je li to moguće jel ti onaj isti Greta kojeg smo morali kuražit na polovici prošle sezone da nam ne potone do dna
a vidi ga sad 14:1 ....bojim se da bumo ga sad morali lupat po glavi da ne poleti previsoko