| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: sri tra 03, 2013 8:29 pm Naslov
: Re: neriješeni |
|
|
| Žugec (napisa): | | mali ban (napisa): | Nakon naše zadnje tekme i poraza od 4-6, mogu samo reći - žao mi je kaj u lizi nema još niti jedne neriješene utakmice  |
bude i toga
drugi tjedan igramo s Duga ve-jašima pa možda ispadne baš tak  |
nadaj se Žugec, ni trava ti tam nebu pomogla...
na tablici imamo ekipe s 0, 3, 6, 9 i 12 bodova, jel bilo kad odigranih liga bez neriješenih tekmi?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: sri tra 03, 2013 8:44 pm Naslov
: Re: neriješeni |
|
|
to bumo vidli
složil sam si novu "pilu" i čisto sam zadovoljan. još da glavu dovedem u red...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: čet tra 04, 2013 11:53 am Naslov
: |
|
|
Žugec slaže novu pilu broj tko zna koji... a meni je očito pogodak odabir reketa (čitaj pile) Timo Boll All+...
HVIDRA je skinula skalp Početnicima (o.a. njima je to 1. poraz)... Saša & Frajno se još nisu oglasili s informacijama o meču...
i dalje nema nerješenih rezultata...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
t.blaz
|
Postano: čet tra 04, 2013 12:34 pm Naslov
|
|
Čestitke H_VIDRI na pobjedi,ipak se Početnici nisu snašli u paklu Dubrave pred 15.000 gromoglasnih navijača.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet tra 04, 2013 2:15 pm Naslov
|
|
Idući Četvrtak / Petak u 18:30 STKOI Uspon Yasaka - Input.
Uspon se "malo" pojačao sa mladim snagama....  _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet tra 04, 2013 2:20 pm Naslov
|
|
Vidim da su Saša i Iskerka na forumu, sramežljivi su
Bravo HVIDRA  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: čet tra 04, 2013 2:21 pm Naslov
|
|
E da, sorry Borise. Namjeravao sam nešto kratko napisati i jučer ali malo smo proslavili našu možda i neočekivanu pobjedu . Sinoć se je u Dubravi igrao zaista dobar . Nekoliko pojedinačnih partija je bilo odlično . Na moju žalost, a i Franjinu mi smo svoje mečeve po tko zna koji put izgubili u lutriji petog seta. Stalno se tješim da će se to jednog dana vratiti. Iako rezultat kaže 7:3 ne dovodite se do pogrešnog zaključka. Bio je to jako težak i izjednačen meč, rezultatska neizvjesnost do zadnjeg singla. Može se reći da je i sreća bila na našoj strani.
Ekipi Početnika čestitke i puno uspjeha u nastavku takmičenja. Odlična je to ekipa i super škvadra . Ipak je gostovanje u paklu Dubrave pred nekoliko stotina tisuća korektnih navijača koje konstanto bodre svoju ekipu stvorilo preveliki pritisak za gostujuću ekipu s kojim su se uspjeli nositi većim dijelom utakmice, ali su pokleknuli pred sami kraj.
P.S. I naravno pohvale Početnicima za novi brzinski rekord u postavljanju rezultata na stranice Sokaza. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: čet tra 04, 2013 2:23 pm Naslov
|
|
| tomeck (napisa): | Idući Četvrtak / Petak u 18:30 STKOI Uspon Yasaka - Input.
Uspon se "malo" pojačao sa mladim snagama....  |
Da li si siguran? Neće biti odgode?? Ma da, doma je sve lakše  _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iskerka
|
Postano: čet tra 04, 2013 2:24 pm Naslov
|
|
| t.blaz (napisa): | Čestitke H_VIDRI na pobjedi,ipak se Početnici nisu snašli u paklu Dubrave pred 15.000 gromoglasnih navijača.  |
Stvarno jedna jako lijepa utakmica protekla u prijateljskom ozracju i napetim mecevima. Doduse rezultat je 7:3 ali je bilo dosta trenutaka kada je tok utakmice mogao poci i drugacije.
P.S
150.000 gromovnika iz dubrave....xD
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: čet tra 04, 2013 2:58 pm Naslov
|
|
| Saša (napisa): | | tomeck (napisa): | Idući Četvrtak / Petak u 18:30 STKOI Uspon Yasaka - Input.
Uspon se "malo" pojačao sa mladim snagama....  |
Da li si siguran? Neće biti odgode?? Ma da, doma je sve lakše  |
Siguran u što?
Zašto bi bilo odgode?
http://www.youtube.com/watch?v=buARAx1xEqA _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: čet tra 04, 2013 3:05 pm Naslov
|
|
| Iskerka (napisa): | | t.blaz (napisa): | Čestitke H_VIDRI na pobjedi,ipak se Početnici nisu snašli u paklu Dubrave pred 15.000 gromoglasnih navijača.  |
Stvarno jedna jako lijepa utakmica protekla u prijateljskom ozracju i napetim mecevima. Doduse rezultat je 7:3 ali je bilo dosta trenutaka kada je tok utakmice mogao poci i drugacije.
P.S
150.000 gromovnika iz dubrave....xD
 |
prozovem Frajnu, a javi se Iskerka... naravno da sam ga smetnuo s uma kad je do tad ostavio 2 posta... evo sad je napravio tricu s Početnicima, a li i na forumu, jel se još tko može pohvaliti s tricom!?
Saša nije baš tako sramežljiv, vidiš da nastupa pred 150000 ne znam više čega...
tomecku želim da odigra najbolje što može i zna protiv INPUT-a... i da se ne ljuti na Sašu i njegovu vrstu humora...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: čet tra 04, 2013 3:59 pm Naslov
|
|
kaj bi se ljutil...uspon i hvidra imaju jedan special odnos...nas nitko ne sme da zavadi !!! jel tak Sale? _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: čet tra 04, 2013 6:40 pm Naslov
|
|
| tomeck (napisa): | | kaj bi se ljutil...uspon i hvidra imaju jedan special odnos...nas nitko ne sme da zavadi !!! jel tak Sale? |
Još kad vidimo tomeckov smile... bit će nam lakše...
Vidim da su Veluxovci potopili TIO s 9:1 i to baš tjedan dana prije našeg meča s njima...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: čet tra 04, 2013 6:42 pm Naslov
|
|
| tomeck (napisa): | | kaj bi se ljutil...uspon i hvidra imaju jedan special odnos...nas nitko ne sme da zavadi !!! jel tak Sale? |
Naravno prijatelju moj. Znaš i sam da se ja samo šalim. Tell us something about new players in yours team. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: čet tra 04, 2013 6:45 pm Naslov
|
|
| bduralija (napisa): | | tomeck (napisa): | | kaj bi se ljutil...uspon i hvidra imaju jedan special odnos...nas nitko ne sme da zavadi !!! jel tak Sale? |
Još kad vidimo tomeckov smile... bit će nam lakše...
Vidim da su Veluxovci potopili TIO s 9:1 i to baš tjedan dana prije našeg meča s njima...
 |
TIO prvo Boanergese i onda njih VELUX . Liga nam je izjednačena ali nema neriješenih rezultata _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
|
Postano: čet tra 04, 2013 8:19 pm Naslov
|
|
| t.blaz (napisa): | Čestitke H_VIDRI na pobjedi,ipak se Početnici nisu snašli u paklu Dubrave pred 15.000 gromoglasnih navijača.  |
Hvala prijatelju . Ni sam ne znaš koji si sretnik jer mi i ovaj meč igramo kod vas u gostima . I to još dalje nego naši prethodni mečevi . Naravno samo ako nam vize i pogranične dozvole budu gotove na vrijeme
I naravno ako ipak uspijemo naći tu dvoranu.  _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: pet tra 05, 2013 8:06 am Naslov
|
|
| Saša (napisa): | | tomeck (napisa): | | kaj bi se ljutil...uspon i hvidra imaju jedan special odnos...nas nitko ne sme da zavadi !!! jel tak Sale? |
Naravno prijatelju moj. Znaš i sam da se ja samo šalim. Tell us something about new players in yours team. |
Kaj da ti velim za našu novu akviziciju.
Nekadašnji mladi igrač STK Stanfara VG, igrač koji bi nam trebao raditi trice... _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: pet tra 05, 2013 8:32 am Naslov
|
|
| tomeck (napisa): |
Nekadašnji mladi igrač STK Stanfara VG, igrač koji bi nam trebao raditi trice... |
tak, znači!
a ja mislim kak sam nekaj napravil kad si kupim drugačije gume
ruke iste  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet tra 05, 2013 8:39 am Naslov
|
|
| Žugec (napisa): | | tomeck (napisa): |
Nekadašnji mladi igrač STK Stanfara VG, igrač koji bi nam trebao raditi trice... |
tak, znači!
a ja mislim kak sam nekaj napravil kad si kupim drugačije gume
ruke iste  |
Bar buš igral
Na žalost kad dođe novi igrač u ekipu, obično neki ispada  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: pet tra 05, 2013 8:42 am Naslov
|
|
Je Ikota, moj tata bu malo predahnul jer nije u formi....neide mu baš najbolje ove sezone.... _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|