SOKAZ forum
4. liga proljeće 2013 - Brodiumka teil Zwei
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
ae. taman sam mislio zvat 
izvukao si se za dlaku
btw. fali nekih zapisnika, a evo počinje peto kolo.
Sve je upisano na net, nitko se nije bunio, pa nije greda.
(bravo za to, najjstejači
)
Stignem ja sve to provjeriti i kasnije. Al bi bilo dobro da to bude prije nego kasnije, ako me kužite.
Pa eto, svi koji nisu poslali, malo se angažirajte.
fotka, sken na mail je više nego dovoljno.
pohvale jablanovcima i njihovim plavim kuverticama, uvijek mi šokiraju ženu, pa se ja ne moram mučit u osmišljanju šokantnih situacija

izvukao si se za dlaku
btw. fali nekih zapisnika, a evo počinje peto kolo.
Sve je upisano na net, nitko se nije bunio, pa nije greda.
(bravo za to, najjstejači
Stignem ja sve to provjeriti i kasnije. Al bi bilo dobro da to bude prije nego kasnije, ako me kužite.
Pa eto, svi koji nisu poslali, malo se angažirajte.
fotka, sken na mail je više nego dovoljno.
pohvale jablanovcima i njihovim plavim kuverticama, uvijek mi šokiraju ženu, pa se ja ne moram mučit u osmišljanju šokantnih situacija
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Oglodali nas Dabrovi sinoć 8:2!
Jako loše,s obzirom da u Jazbini teško puštamo da nam bodovi odu.
Malo se tražimo,valjda bumo se našli do 11. kola!
Dren,idući četvrtak smo u Ritmu na tekmi,pa ti dofuram ova 2 zapisnika kaj sam dužan!
I kak je to mixer dobio Ejlu,mislim kak,s čim,ne kužim...
Jako loše,s obzirom da u Jazbini teško puštamo da nam bodovi odu.
Malo se tražimo,valjda bumo se našli do 11. kola!
Dren,idući četvrtak smo u Ritmu na tekmi,pa ti dofuram ova 2 zapisnika kaj sam dužan!
I kak je to mixer dobio Ejlu,mislim kak,s čim,ne kužim...
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Ni meni nije jasno kak ste nas dobili pa jos zivim u neznanju.
ali jos cete
vi dozivjeti iznenadjenja..i kak sad to bum ti dren donio oba dva zapisnika .odmah stavi da vidimo koliko si legao.a Ejla je bila dama pa mi je pustila nakon kaj me je ubila 1 sett 11 4 i vodila 2 set 6 1..dobra atmosfera nudili nas cokoladom bombonima smijale nam se al smo morali poraditi na ostanku u ligi.ali sad kad vidim vas ni ne bojimo se vise toliko

vi dozivjeti iznenadjenja..i kak sad to bum ti dren donio oba dva zapisnika .odmah stavi da vidimo koliko si legao.a Ejla je bila dama pa mi je pustila nakon kaj me je ubila 1 sett 11 4 i vodila 2 set 6 1..dobra atmosfera nudili nas cokoladom bombonima smijale nam se al smo morali poraditi na ostanku u ligi.ali sad kad vidim vas ni ne bojimo se vise toliko