18. liga proljeće 2013.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
mali ban

nove tribine

#361 Post Postao/la mali ban »

Na našu sreću, sa HVIDROM smo igrali kod kuće i nismo se morali sučeliti sa 150.000 bučnih navijača. Istina, i doma smo izgubili ali to je neka druga priča :D
Zaboravio sam još napisati, da mi iz dvije utakmice koje igramo ovaj tjedan, računamo na 6 bodova :top: na znanje našim protivnicima....Istina, računali smo da ćemo poslije 4 odigrana kola imati 12 bodova a imamo 0 (riječima:nula), ali svejedno...mi računamo.. :s:
bduralija
Kontakt:

#362 Post Postao/la bduralija »

Saša je napisao/la:Neki odustanu i zbog subjektivnih razloga.
Show must go on.

P.S. Dobre vijesti za HVIDR-u a loše za sve ekipe koje dolaze u goste. Nova tribina je gotova tako da je sad kapacitet oko 180.000 ljudi. Nadam se da će svi zainteresirani doći do karte. Iako dobijam upite za karte iz svih dijelova Hrvatska, a i šire sada javno apeliram (i molim) da me se više ne zove jer ja karata za slijedeći meč (TIO, četvtrak 18:30) više nemam. Znam samo da ih je ostalo još oko 10. 000 a biti puštene u prodaju na dan tekme. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kakav Camp Nou, kakva Maracana... to je na djelu Dubrava Stadion (Stadub)...
:)

ovaj tjedan igramo 2 meča... valjda ćemo se regenerirati i odigrati najbolje što možemo (vidim da našim protivnicima očajno trebaju bodovi i da se žele na nama vaditi, srećom ispao STKOI i ne mogu više biti zadnji)... sutra smo po prvi put u Ritmu, da vidimo napokon jel tam stvarno tak dobro kako se pisalo na forumu...

:top:
mali ban

ritmo

#363 Post Postao/la mali ban »

Ritmo je najbolja dvorana u gradu....i šire.... što se najbolje vidi na atmosferi za šankom poslije utakmice....pod uvjetom da domaćin pobijedi :D ... pa sad, na Vama je odluka kakva će dvorana ispasti :zubo:
tomeck
Kontakt:

#364 Post Postao/la tomeck »

Show must go on.

P.S. Dobre vijesti za HVIDR-u a loše za sve ekipe koje dolaze u goste. Nova tribina je gotova tako da je sad kapacitet oko 180.000 ljudi. Nadam se da će svi zainteresirani doći do karte. Iako dobijam upite za karte iz svih dijelova Hrvatska, a i šire sada javno apeliram (i molim) da me se više ne zove jer ja karata za slijedeći meč (TIO, četvtrak 18:30) više nemam. Znam samo da ih je ostalo još oko 10. 000 a biti puštene u prodaju na dan tekme. :lol: :lol: :lol: :lol:
uf...uspio sam jedva preko e baya nabaviti jednu kartu. cijena sitnica 500$...
Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com
bduralija
Kontakt:

#365 Post Postao/la bduralija »

tomeck je napisao/la:
Show must go on.

uf...uspio sam jedva preko e baya nabaviti jednu kartu. cijena sitnica 500$...
pa mi AGF4 smo gosti kod HVIDR-e slijedeći tjedan, a karata kažete ni za lijek, možda kod tomecka za 500+ $...

A Ritmo ćemo sutra upoznati i zapamtiti nadam se po dobrom u svim pogledima...
Vracko

#366 Post Postao/la Vracko »

Dragi prijatelji u svoje ime želio bih se zavaliti ljudima s kojima sam u ovom proljetnom djelu igrao mečeve. Nažalost dogodilo se u našem klubu ono što nikada nisam želio da meni inače jako draga osoba Tomislav Mahin ode iz kluba. Svi smo mi ljudi i griješimo, ali ovim putem iskreno mu želim od srca da nastavi trenirati kao i do sada, i da na budućim natjecanjima ostvaruje dobre rezultate kao i na SOKAZ-u za neku drugu ekipu. STKOI Uspon po svemu sudeći dalje kreće bez njega i planiramo se vratiti na jesen, ali ćemo krenuti iz zadnje lige, jer u tome timu imati ćemo 5-6 novih igrača početnika i naravno mene osobno i moga prijatelja Igora Pejaka. Nadamo se da ćete nas i tada pratiti i bodriti. Svima vama želim uspješan nastavak sezone i nadam se da ću imati mogućnost s nekima odigrati koji prijateljski meč. također ako netko želi kada nađe slobodno vrijeme kada će biti stanka SOKAZ-a da mi se javi na broj 091 222 74 47 da odigramo koji meč, biti će mi jako drago. Posebno bi se zahvalio ekipi HVIDRI i Agronomskom fakultetu koji su mi osobno bile posebno drage i navijam za njim ubuduće.
I još nešto za kraj, STKOI Uspon ima novu stranicu na FB pa koga zanima može lajkati, pratiti nas i naravno bodriti, što će nam puno značiti. https://www.facebook.com/StkoiUspon?ref=hl

SRDAČAN POZDRAV SVIMA I SRETNO
bduralija
Kontakt:

#367 Post Postao/la bduralija »

Hvala Marko na lijepim riječima za AGF4... bolje vam je da u jesen krenete iz 21. lige u koju (i)spadate... tomeck će se vratit pinganju, njemmu se puno toga poklopilo zadnjih tjedana, no nakon oblaka dolazi sunce...

baš mi je drago da će STKOI preživjeti kao ekipa u SOKAZ-u, i da će vas biti još više u njoj, bitno je da se družite i uživate u pingaču...
bduralija
Kontakt:

#368 Post Postao/la bduralija »

Boanerges II - AGF4 4:6

B 2
D 2
Z 2

Iskerka

#369 Post Postao/la Iskerka »

Evo ga jos jedno kolo bez nerjesenoga :lux:

btw cini se da je bio jako napet mec, dajte decki malo vise info-a???
Saša

#370 Post Postao/la Saša »

bduralija je napisao/la:Boanerges II - AGF4 4:6
Čestitke. Ja sam tu očekivao egal :D ako ni zbog čega drugoga onda zbog statistike ;)

Dajete upišite rezultat.
P.S. Tko bi rekao ekipa koja je prošlu ligu bila druga sada nakon 5 kola nemaju pobjede. Mali bane trgnite se malo, morate negdje nekih bodova uzeti.
Let the force be with you
tomeck
Kontakt:

#371 Post Postao/la tomeck »

pa kaj još uvijek nema egala.... :lol: :lol: :lol:
Svi koji prođete u ligu više morate biti još bolji jer ekipa pod nazivom SPIN DOCTORS .... stiže.....nesmiljenom jačinom i brzinom.....
Saša

#372 Post Postao/la Saša »

tomeck je napisao/la:pa kaj još uvijek nema egala.... :lol: :lol: :lol:
Svi koji prođete u ligu više morate biti još bolji jer ekipa pod nazivom SPIN DOCTORS .... stiže.....nesmiljenom jačinom i brzinom.....
Pretpostavljam da si ti jedan od njih.
Samo mi reci da li si spiner ili doktor :D
tomeck
Kontakt:

#373 Post Postao/la tomeck »

eeeee....to buš u jednom friendly meču moral sam procijeniti....pošalji mi na pm kad igrate iduću tekmu i gdje
mali ban

boa-agronomi

#374 Post Postao/la mali ban »

Rezultat upisan. Na našu žalost, ni poslije ovog kola nema neriješenog :D Dečki iz Agronomskog su nam odlučili prižiti šansu pa su stigli bez Alena, no nismo to uspjeli iskoristiti. Zasluženo su nas dobili u meču koji je trajao skoro 4 sata. Moji dečki su izgleda još u fazi buđenja iz zimskog sna. Izgleda da za nas prvenstvo počinje od 6 kola :D
Saša

#375 Post Postao/la Saša »

tomeck je napisao/la:eeeee....to buš u jednom friendly meču moral sam procijeniti....pošalji mi na pm kad igrate iduću tekmu i gdje
Igra se u paklu Dubrave. Ulaznice su već puštene u prodaju.
Saša

Re: boa-agronomi

#376 Post Postao/la Saša »

mali ban je napisao/la:Rezultat upisan. Na našu žalost, ni poslije ovog kola nema neriješenog :D Dečki iz Agronomskog su nam odlučili prižiti šansu pa su stigli bez Alena, no nismo to uspjeli iskoristiti. Zasluženo su nas dobili u meču koji je trajao skoro 4 sata. Moji dečki su izgleda još u fazi buđenja iz zimskog sna. Izgleda da za nas prvenstvo počinje od 6 kola :D
Da je Đini odigrao i treći singl bilo bi neriješeno.
Meč od 4 sata!! Da nije nestalo struje u dvorani??? ;) :lol:
tomeck
Kontakt:

#377 Post Postao/la tomeck »

Saša je napisao/la:
tomeck je napisao/la:eeeee....to buš u jednom friendly meču moral sam procijeniti....pošalji mi na pm kad igrate iduću tekmu i gdje
Igra se u paklu Dubrave. Ulaznice su već puštene u prodaju.
moja je karta odmah uz teren tak da mogu odma ko huligan uletit sa begalkom na teren....
bduralija
Kontakt:

#378 Post Postao/la bduralija »

ne znam od kuda da krenem... Boanergesi II. se dižu u formi i sam mali ban je rekao da su tako igrali recimo protiv TIO-a već bi bilo bodova... želimo im puno sreće u nastavku sezone... ostaje sjećanje na meč koji je trajao skoro do ponoći, a najviše zbog pimplanja (Sever i Matulić su prednjačili)...

sutra igramo u 19 s VELUX A., a slijedeći tjedan s HVIDRA-om za koje su karte rasprodane iako se tek očekuje termin...

55

#379 Post Postao/la 55 »

Heh :misli: ... čokljavci jedni... :rofl: :rofl:
bduralija
Kontakt:

#380 Post Postao/la bduralija »

55 je napisao/la:Heh :misli: ... čokljavci jedni... :rofl: :rofl:
da jedni, ima ih u SOKAZ-u na 100tine...

5 kola nije bilo remija, 6-o su SORRYjevci krenuli porazom iako je Žugec najavljivao pobjedu, na kraju nije ni igrao... Dugave su u borbi za vrh, nakon još jedne trice Klibe imaju tri ujednačeno dobra igrača... čestitke...
Odgovorite