SOKAZ forum
17. liga Proljeće 2013
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
možda je bilo 5:5dtrnski je napisao/la:Jučer su igrali Lima i Bukovac. Baš me zanima jesu li bodovi ostali na Jarunu ili su otišli na Bukovac?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
S obzirom da je Lima zadnje tri tekme odigrala 5:5, vrlo moguće 
EDIT: nisam ti rekao, slažem novi reket za novu sezonu.
Reket jednojajčani blizanac
Potpuno isto drvo, jedna guma vrlo vrlo slična staroj, ali će zato druga guma biti travuljaga.
Vidim da relativno dobro prolaze trave, softovi i antispinovi, zašto da i ja ne probam s time.
EDIT: nisam ti rekao, slažem novi reket za novu sezonu.
Reket jednojajčani blizanac
Potpuno isto drvo, jedna guma vrlo vrlo slična staroj, ali će zato druga guma biti travuljaga.
Vidim da relativno dobro prolaze trave, softovi i antispinovi, zašto da i ja ne probam s time.
43 godine i 107 kg mi daju puno pravo korištenja travuljage. 
Lako je vama mladićima, s linijom manekena.
S druge strane, jednako se (loše) osjećam nakon poraza od beksajda kao i od materijala. Siguran sam da se i (dobar) osjećaj nakon pobjede s materijalom ne razlikuje od dobrog osjećaja pobjede beksajdima.
Ima li neki igrač s materijalom koji loše spava zbog svojih pobjeda?
Lako je vama mladićima, s linijom manekena.
S druge strane, jednako se (loše) osjećam nakon poraza od beksajda kao i od materijala. Siguran sam da se i (dobar) osjećaj nakon pobjede s materijalom ne razlikuje od dobrog osjećaja pobjede beksajdima.
Ima li neki igrač s materijalom koji loše spava zbog svojih pobjeda?
Što se tiče g. Sišula, krenul sam sa čovjekom (s obzirom na njegovo stanje i godine) igrat pingač, ali poslje 2. izgubljenog seta sam skužil da ipak ja moram malo više igrat i ubacit u višu razinu. Mislim da je tak bilo i sa Mikloškom i Puhovskim. Gospon Glasnovič je igral protiv mene valjda utakmicu sezone, svaka čast
Gašparović ... nemam kaj za reć osim da je OK čovjek.
Sve u svemu super su ekipa i želim im da ostanu u ovom razredu
Gašparović ... nemam kaj za reć osim da je OK čovjek.
Sve u svemu super su ekipa i želim im da ostanu u ovom razredu
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
jel da?Ikota je napisao/la:Što se tiče g. Sišula, krenul sam sa čovjekom (s obzirom na njegovo stanje i godine) igrat pingač, ali poslje 2. izgubljenog seta sam skužil da ipak ja moram malo više igrat i ubacit u višu razinu. Mislim da je tak bilo i sa Mikloškom i Puhovskim.
ono, deda te tako jednostavno navuče na svoju igru, i ako se ne trgneš ode set, a bome nekad i meč.
Legenda
Na žalost, jako teško da će ostat, s obzirom na novi način napredovanja i ispadanja. Glasnović više ne može vući kao što je prije, a i Sišulu se ipak osjeti taj lom kuka. No mogli bi do 9tog mjesta i uz dva odustajanja, ostati.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Nikica Sišul: travaš
, vrlo konstantan i solidan bloker na stolu, na žalost i vrlo limitiran objektivnim razlozima
...
Ljubo Gašparović: BH antispin (BTF Absorber) i udara FH-om...
Antun Glasnović igra s čistim gumama i igra super!
Njihov najveći problem je pregolemo iskustvo
, koje ih definitivno ne čini boljim igračima iz godine u godinu
...
Ljubo Gašparović: BH antispin (BTF Absorber) i udara FH-om...
Antun Glasnović igra s čistim gumama i igra super!
Njihov najveći problem je pregolemo iskustvo
Zadnja izmjena: 55, dana/u sri tra 17, 2013 1:03 pm, ukupno mijenjano 2 puta.